Arkadaşlar ben ikinci gidişimizde apartta kalmak istiyorum muhtemelen de yalnız kalıcam eşim dönücek sonra beni almaya gelecek , yazıldıysa da atlamış olabilirim bana apartın şartlarını tekrar hatırlatırmısınız , yanımda havlu / saç kurutma ütü gibi bişiler getirmem gerekir mi , yoksa otel gibi herşey var mı ve onlar yine 3 öğün yemek veriyor mu içecekler vs yoksa kendim mi yapıyorum otelde su sebili vardı mesela , almaktan imtina etmem de ağır bişiler taşıma fikri kafamı kurcaladı , yani anlıcanız biraz kafam karışık ama yinede apart olsun dedim

bi göz atsana belki fikir olur sana, apartta kalan hiç duymadım çünkü

Insallah canim ,kizz bu kanal tedavisi en cok korktugum😀

Ayy valla benimde korkulcak bisey yok dedi ama disci birde bana sor dis cekilirken bile gergindim ben dis doktoru relax ol deyip durdu hee dedim sıkıyosa sen ol relax dedim icimden😁😁😁😁
9 yaşımdan beri dişlerimden çekiyorum🙈🙈Benim de köprülerim var gerilsen de gerilmesen de dr seni takmıyor ve işini yapıyor😅😅Arkana yaslan gözlerini kapat ve kendini teslim et 🤷🏻‍♀️😅😅Geçmiş olsun😘😘

Bugün sevgili D Deniz5506 trsnsfee günüüüüüü🙏🙏🙏❤️❤️Tüm güzellikler seninle olsunn su gibi aksınn işlerinnn canımmm 🙏🙏Yanında olamıycam bugün ama kalbim dualarım seninle 🙏🙏❤️❤️Haydi sıra sende bebeklerini de al evine dön sağlıkla mutlulukla 🤲🤲🤲❤️
Canım benim coook teşekkür ederim. ♥️💙
Bu bebeksiz geçirdiğimiz son yaz olsun 🤲

Back
X