Kalan dondurulmuş embriyo transferinde ücret az oluyor Kıbrıs ta öyle sanırım orda da öyledir

Bende bu soruyu gidince sorucam vallahi merak ediyorum

2. Ci deneme için indirim olduğunu sanmıyorum ama bence bunu andreye sormanızda yarar var Tabii ki dondurulmuş yumurta transferi için 4900 eu ödemenize gerek yok bildiğim kadarıyla tekli pakette dondurmak ücretli ve diyelim dondurulmuş transfer edilecek onun için de ekstra para ödemeniz gerekiyor ama tabikii 4900 eu vs değil …Siz bence bu konuda en sağlıklı ve kesin bilgiyi sevgili Andrey’den alabilirsiniz.. Ona sormanızda yarar var

Sizin ki 2li paketti dimi 1. Tedavide kalanlar donduruluyor mu

Bende şunu merak ediyorum canım 1. Tedavi de kalan donduruluyor mu negatif olursa 2. De başka donör mü kalan dondurulmuşlar mı
Ben sormustum bana biz embriyo dondurmuyuz yumurtayi da embriyoyu da fresh kullaniyoruz
demislerdi yani kalan olursa dondurmuyorlar tazesi tutmazsa donmusun sansi daha az o yüzden hiç riske atmıyoruz sıfırdan isterseniz başka dönörle ki genelde başka dönör seçiyormuş insanlar onunla kimyamız tutmadı başkasını deneyelim diyerek galiba yeniden sıfırdan başlanıyor bana en azından öyle söylendi veya ben bunu anladım konuşmalarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…