Merhaba,hiç donostondan korkmayın bence,nasip kısmet bu işler.Evlat yetıstırme becerınız ve gucunuz varsa aklınıza bıle gelmez emınım bu günler..Her anına saglıkla tanık olacaksınız.Bu arada basınız sagolsun,cok acılı sancılı süreçler gecirmişsiniz Benımde arastırmalarımda denk gelmiştim,evli cocuklu donorlerde var cogu merkezde,sorun yaşamazsınız,zaren ozellıklerını siz seçiyorsunuz,bu yola girerseniz arastırdıgınızda eminim bulursunuz istediginiz şekilde Allah yardımcınız olsun

Siz hangi merkezde tedavi oldunuz acaba?

Kızlar british hakkında ne düşünüyorsunuz
Eskilerden Tamara vardı öncesinde aynı zamanlarda tüp bebek tedavileri görüyorduk olmayınca son çare Kıbrıs’a başvurmuştu o arkadaşımız … British de tedavi gördü ilk denemesi başarısız olmuştu aynı merkezde ikinci denemesi ile bir kızı oldu…o zamanlar British, Gynolife,Hit, Dünya Ivf en bilinen merkezlerdi…

Yorum için teşekkür ederim. Bende oraya yakınlaştım gibi Ventus çok pahalı geldiği için: yorumlar deneyimler çok önemli:

Yorum için teşekkür ederim. Bende oraya yakınlaştım gibi Ventus çok pahalı geldiği için: yorumlar deneyimler çok önemli:
Evet katılıyorum… deneyimler çok kıymetli… IVF tedavileri her zaman yüksekti ama bu Kıbrıs olayı bu konuda zirve yani para ağaçtan toplanmıyor.. merkezler ve çalışanları artı trolleri birbirini kolluyor… bize düşen onlara karşı aynı yolda yürüyorken birbirimize yardımcı olmak destek olmak ayrıntı bilgi dahi çok önemli… lütfen paylaşalım pozitifi görsek de hamileler topiğinde kaçıp buraya sırtımızı dönmeyelim… bence hepimizin boynunun borcu az çok herkes buradan bir şeyler öğreniyor

Burada yorum yazan bütün arkadaşlarım sayenizde çok şey öğrendim. Fakat hala o kadar kararsızım ki dediğiniz gibi pozitifi alan kaçıp gitmese her şey daha net olacak. British konusunda çok eminken şuan çok kararsız bir hal aldım. Sınavımız hiç kolay değil onca para biriktirip emeklerin boşa gitme ihtimali o kadar zor ki.. Hepimizin Allah yardımcısı olsun bebeklerimize kavuşalım inşallah.
British derken clavis çıktı sonra yazanların sadece övmek için yazdığı izlenimi oldu sonra ventus oraya da çok yorum yok insan çok defa tecrübe edinmiş çok sayida insanın çocuk sahibi olmasına vesile olmuş bir yer olsun istiyor. Lefkoşa yakın Doğu uni sicak geldi üniversite neticede büyük bir kompleks diye düşündüm fakat bu defa orada çok sıkıntı yaşamış bir arkadaşın yorumlarını okudum. British iyi derken yine para tuzağı diye yazan bir arkadaş olmuş. Canları yanan arkadaşlar gayet samimi zaten o belli. Ama sadece merkez övmek için yazan hesaplar şunu anlamiyor gideceğimiz varsa da daha şüpheli hale geliyor o merkezler. Gördüğüm Hit buraya çok yorum yazdırıyor. Bariz artık her yerinden belli oluyor. Oysa onu daha olumsuz bir hale getiriyor gözümde bu durum.
Velhasılı kelam çok çaresiz hissediyorum. Sanki her türlü avımda en vicdanlı avciyi arıyorum. İçimden geçenleri paylaşmak istedim. Merkezleri arayıp bilgi aldıkça da daha aktif yazacağım. Hepinize kolaylıklar diliyorum canım kaderdaşlarım.

Çok haklısın. Bende ventusla başlayacağım dedim sonra Brisithe yöneldim. Eski kurumlar daha iyidir düşüncesinde oldum: yeni yerlerde muhtemelen iyidir fakat doktorların alışma süreci ayrılma süreci derken riskli gibi geliyor. Bugün doktoruna gidiyorsun 1 yıl sonra Ordan ayrılmış olur mu bunlar da kafa kurcalıyor: para tuzağı mı hepsi para tuzağı. 4K Euro maliyeti olan yerler en az 6K diyor, doktor parası, aracı parası vs. İndirim de asla yapmıyorlar doktorsuz kendin bulsan bile. Bir ton para ufak meblağ değil yani. O yüzden içinize sinen yer olsun. Ben şimdiye kadar 3 yer ile görüştüm. İvox Ventus Brisith . Görüştükçe kafa da karışıyor Allah kolaylık versin

Distopik sen nereye daha yakınsın gerçekten açıkta kaldım. Fakat şu yönden çok iyi oldu çok büyük bir saflıkla büyük beklentilerle gidip çok büyük hayal kırıklığına uğrama ihtimalim ortadan kalktı. Bu iş mutlu sonla bitecek garantili değil herkes artık bunu biliyor olmalı. En azından işini severek yapan ılımlı ve samimi bir doktor, embriyologları iyi profesyonel bir merkez bulmaya döndü arayışım.

Ayrıca ivox ve ventustan aldığın fiyat bilgisi nedir canım? Şuan donasyon için ne kadar ücret veriyorlar. Ben de British ile görüşmüştüm 6500 demişlerdi 1 ay önce.

Günaydın ivoxta hangi doktor var?

Ayrıca ivox ve ventustan aldığın fiyat bilgisi nedir canım? Şuan donasyon için ne kadar ücret veriyorlar. Ben de British ile görüşmüştüm 6500 demişlerdi 1 ay önce.
Şimdi şöyle ki,
Ventus 6500 işlem,3 bin genetik dedik indirim olsa olsa 6000 olurdu. Ventus çok ilgililerdi ama indirim oranı çok düşüktü o yüzden vazgeçtim.
İvox fiyatını sormadım oraya ısınamadım bilemiyorum.
Britishde 6500 işlem dediler. Ama bu fiyatlarda doktor parası var. sonuçta bizleri oraya doktor yönlendiriyor.
Ben Brisithe karar verdim kafamda da bazı şeyler şekillenmişti o yüzden çok sorgulamadım.
Bundan sonrası kısmet bakalım.

Bende british diye düşündüm ama henüz kafam karışık hepiniz gibi. Ne zaman başlıyorsunuz tedaviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…