Merhaba kizlar rabbim tüm isteyenleri mujdelendirsin ins benim tutunmuş kuzum yada kuzularim hayırlısı bakalim bugün 10.gün 12
Gün-de kan vericem ins saglikla devam eder
Hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah darısı başımıza

Merhaba canım inşallah herşey gönlünce olur bende 2. Tedavimi orda olucam yaşadığın süreci benimlede paylaşırsan sevinirim
Merhaba canım British o bölgedeki en iyi kliniklerden biri 4 deneme yaptım bir gebeliğim oldu ama 16 haftada kaybettim. 2 kez kimyasal 1 kez de hiç tutunma olmadı. Embriyologlari çok çok iyi, laboratuvari çok iyi ve gelişmiş.

A anneadayi1974 canım Allah işlerini su gibi akitsin inşallah. Dönüşünde gönlünde ne varsa onunla birlikte gel (ikiz, üçüz nasıl istediysen) dualarım seninle canım
Allah razı olsun çok sevindim mesajınıza cümlemizle birlikte inşallah nasip diyoruz biz eşimle hayırlı sağlıklı evlat olsun da 1-2-3 nasipte ne varsa kabulumuz bizim , Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin , hepimize çokk dualar ediyoruz bizde

Çok geçmiş olsun canım önceden yazmıştım ilk deneme başka hastaneydi şimdi oraya geçiyoruz dediler inşallah bu defa olur

Sevgili Eylül ekibiYolunuz açık aydınlık olsunİşleriniz yolunda ilerlesin su gibi aksınGönlünüzden geçeni Rabbim gerçek etsinKalbim ve dualaım sizlerleBol şans diliyorum VE HAYDİ BEBEKLERİNİZİ DE ALIN GELİN İNŞALLAHH

canim cok tesekkurederiz,insallah sizlerin arkasindan bizlerde guzel haberleri burdan mutlulukla paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…