Rabbim dualarini ,hepimizin dualarini kabul etsin inşallah canim❤❤❤❤

Amin cnm insallah

burdaki herkes senden cok sey ögrendi,ögreniyor da..bilgine samimiyetine güvenimiz sonsuz senin de mutlu sonuna cok az kaldı canım zazam
Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım herşey sorunsuz sıkıntısız olur inşallah Allah herkesi yavrusuna kavustursun

Amiiiiinnn
Beyzanurum ve Az şekerim bugün transferiniz çok rahat geçsin
İçinize konulan embriyolarınız istediğiniz sayda size sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar

Amiiiiinnn
Beyzanurum ve Az şekerim bugün transferiniz çok rahat geçsin
İçinize konulan embriyolarınız istediğiniz sayda size sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar
Aminnn cnm heycan dorukta Allahin izniyle 3 saat sonra bebislerimize kavusacagizRabbim hepimizin yardimcisi olsun

Canlarım bugün herşey yolunda gitsin istediğiniz sayıda bebisleriniz canlarıniza sımsıkı yapissinlar ve bırakmasinlar dualarımız sizinle
Rahat olun stres yok herşey çok güzel olacak

Sizin eski mesajlara baktım kıbrısta dünya tüp bebek merkezinde negativ ve Gynolifede negativ doğrumu?
Dünya değil canım, ilki Lefkoşa Tüp Bebek Mehmet Emin Kaptan ikinci gynolife ikiside negatif. Rahimde hiçbir sıkıntı yok cevap veremediler. Murat Önal’a telefon açtım sonuç negatif dicektim ben bilmem türkiyede ki doktoruna sor dedi çat diye kapattı bir daha da ne arayan oldu ne de soran. Ben hakkımı helal etmedim. En azından buyrun gelin konuşalım yardımcı olalım tekrar bir tedaviye başlayalım dahi demediler. Çok kırgınım, izlenimlerim çok acı ve aslada önermiyorum ha giden pozitif alan yok mu illaki vardır ama negatif oldu diye bu tarz yaklaşımı hiç ama hiç hoş olmadı ve ben şu anda 3. Bi tedaviye başlamaya korkuyorum aynılarını yaşıcam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…