Hosgeldin canim ,dogru adrestesin herkesle güzel paylasimalr dilerim.
Evet dogru uzmanlastik sorma diplomamiz eksik sadece.bneidme ablam kadin dogum uzmani sorma ..babam hastanede yetkiliydi yani bir tek benim diplomam yok.kader ksimet isi demekki mikro lar donasyonalrla ben cok ugarsacakmisim..Kismede bilmiyor bu durumu tabiki . gömdüm kalbime bir gizliliktir gidiyor..hayat devam ediyor.
Türkiyede yasiyorsun gittigin doktorun seni yönlendirecektir sevgili Rüya .keisnlikle iyi bir doktor sec ve devam et.Cogu kisiyi tanidgim icin hepsininde iyi taraflari var,kalbin hangisini isterse ,klabinin sesine kulak ver besmele cek basla.yabanci dilin varsada Ispanya yi arastir -Cekoslavakyayi arastir-batum u arastir-cok imkanlar var.
elimden geldigince yardimci olamya calsiyorum.
geriye dönük okursan cook degerli bilgiler var cnm.
sevgiler ,her sey gönlünce olsun
Arkadaşlar yarın düzen labaratuarında bir takım testler yaptırcam aklıma gelenler pıhtılaşma,eşimin DNA fragmantasyon başka aklıma gelmiyor lütfen önemli olanları yazın bekliyorum.Tekrar gidemiycem o yüzden önemli olanlarini bana hatirlatin
Canım hangi klinikte deniyceksin karar. Verdinmi
dünden beri bende yarım yamalak ingilizcemle yurtdışında donasyon donör seçimiyle ilgili internetden birşeyler okuyorum çok profesyoneller,bir de kaşdan gözden önce aklıma takıldı donör nerede doğmuş biliyormusunuz bu da çok önemli çünkü yöresel baskınlıklar da var hatta donörün ailesi nereli bunlarada bakıyorlar yurtdışında
Canım daha karar vermedim.ben biraz aratırmayı seviyorum.zor karar veriyorum belki de.Sıralamak gerekirse
1-Firdevs Hn.
2-Berk Bey,
3-Savaş Bey,
aklımdan geçiyor ama içimden bir ses ''Yıllarca ödeyebilecek durumum olsa para bulup Dr.Ramon'a veya İspanya'daki Barcelona,Madrid veya Valencia'dan birine giderim'' diyor.
Yarın doktorumla yapacağım görüşmede bir karar verebilirim ama şu an kafam çok karışık
bebek belirti arama ne olursun, hamileliğin ilk başlarında hiç belirti yaşamayan insan çok fazla...test gününe gelince; idrar testi yapmaya kalkışma bence hiç, yaparsan kan testi yaptır ama onu da transferden sonra 10.günden önce yaptırma ki boşu boşuna kendini üzme, tabi kendin bilirsin ama bu benim nacizane fikrim....hamile olduğunu düşün 12 günün tadını çıkar inşallah negatif olmayacak...hiç belirti test günü düşünme şimdi...dr.lar zaten söylemezler mi o zaman daha önce testinizi yaptırın diye, 12. gün dediklerine göre biz de öyle yaptırıcaz...
Sevgili bebek , iyi pazarlar cnm. Kac adet ambriyon donduruldu ? bilgi verildimi ?
Evet ilacalrin co ketkiside oluyor dogru ,endise etme migde bulantin olmayabilir.her vücutta farkli gelisiyor hamilelik.
test gününü bekle rahat ol, cook düsünme mutlu oldugun seyleri yap derim.
Hatta bazi arkadasalrimda kanama bile olyuordu sorun yasamadan hamilleikleri devam ediyordu..Yereki allahim ol desin ,geriside tedavi sürecinde gelisen ,olusan ufak tefek sorunalr ..
Umutsuzluga kapilma derim.Insallah seninledir 4 adet embryo sansini yükseltiyor güzel düsün .
insallah güzel haberler alacaksin.
iyi günler.
Kizlar, hosuma da gitti acikcasi...demin dogus merkezden email geldi irem hanimdan. sag salim eve geldikmi diye, hersey yolundami diye, ilaclarimi düzenli aliyormuyum diye, proluton depot ignesi bugün vurulacak diye hatirlatma...hosuma gitti acikcasi unutmadiklari icin :)
Arkadaşlar Lalita'nın yazdığı
'' belki eylül-ekim gibi para imkanı oluşursa denemeyi düşündüğümü söyledim sağolsun bana hangi tahlilleri yaptıracağımı neler gerektiğini yazan e-mail atmıştı.ağustos gibi beni aradı donörün hazır olduğunu bana uygun bi donör olduğunu felan filan...halbuki ben ona fiziksel bilgilerimi vermemiştim ''
cümleye çok takıldım ki Firdevs Hn'a gitmeyi düşünenlerden biriydim ama bu sözler beni çok şaşırttı.Bu nasıl bir anlayıştır.Firdevs Hn'ın bu davranışı beni ona karşı bir kere daha düşünmeye yetti.Bunu yapan acaba daha neler yapar diye düşünüyorum şu anda???
Yarin test yaptircam pihtilaşma için acçmi gitmek gerekiyor
merhaba kadertaslarim bende haftaya gidiyorum dogusa savas beye bakalim hayirlisi olur insallah..
merhaba kadertaslarim bende haftaya gidiyorum dogusa savas beye bakalim hayirlisi olur insallah..
Bende bekliyorum birileri yzsın diye hepsi aklımdan uçmuştu.çok iyi oldu bu teşekkür edrim ansucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?