tesekkurler cevabın ıcın. yanı turkıyeden mı gıttın. ben durumumu yenı ogrendım. nasıl uzuldugumu tahmın edebılırsınız sanırım. amh degerım 0.1 olmus yasım 33. umarım bu sefer hamıle kalırsın.yumurta veren kısı hakkında bılgın yok degıl mı:?

arkadaşım bu bahsettiğin hangi merkezdi daha önceki yazdıklarında kaçırmışım hatırlatısan sevinirim

HALIL IBRAHIM tekın hıt ORTADOGU ve balkanlar tup bebek merkezi magosa
ılk ona gıtmedim ıkıncı turda ona gıtmek kısmet oldu......ıyıkıde gıttım:)

Arkadşlar Lalita arkadaşimiz firdevs hanim yada irem hanimin fizikzel özelliklerini bilmeden dönor hazırladiklarını yazmiş.acaba telefonda fiziksel özelliklerinden bahsetmiş olabilir mi diye düşünüyorum.sonra öyle bile olsa bu çok yanlış diyorum kendime .bir yanımda bu işte bir yanlişlik var diyor.firdevs hanım bana çok Samimi geldi.hatta Ben bir kez telefonla bilgi almak için görüşmüştum .ticari kaygı konusuna gelince inanin Ben berk beyde denedim hepsinin ticaari kaygısı var.yani sonuçta9 bu işi hatir için yapmiyorlar.kıbrısta inanilmaz rekabet var.berk bey benim denemem olumsuz olunca önce şanssızlik dedi.sonra ikinci üçüncü denemede bbaşarımız %90 Lara kadar çıkıyor demişti.o kadar üzgündüm ki niçin böyle diye sormak aklıma gelmedi.yani güvenmekten başka tek şansımız burada deneyimlerimizle birbirimizi bilinçlendirmek.çok para ve emek harciyoruz.bilinçli olursak eğer en azından doktorlarda daha dikkatli davranirlar.bence Lalita arkadaşımız firdevs hanima bu durumu anlatmali diye düşünüyorum.taboo bu benim düşüncem

Son düzenleme:
yavrum34, breeze35tr, nowaa, tunanehir, ansu merhaba ben yenı katıldım. daha once hıc tup bebek denemedım. pek bılgım yok bu konuda . sanırım tek secenegım yumurta donasyonu. ben kıbrıs ı dusunuyorum. turkıyeden gıdınce yumurta donasyonu olabılır mı cevap verırsenız sevınırım

su an onlıne olan arkadaslar cevap vermeyecek mısınız?

Bu forumdaki arkadaşların çoğu türkiyeden ve bir kısmıda yurtdışından. Ve herkes donasyona kıbrısa yada başka bir ülkeye gidebiliyor..
Yeterki kararını verebilsin.. Sayfalarda çok bilgi var yavaş yavaş okumanı tavsiye ederim. Herkesin süreci çok ayrı..
Aramıza hoşgeldin

Lütfen bizide bilgilendirin ne tahlilleri arkadaşım birbirimizi aydinlatalim ki kibrisa gittiğimizde bazi şeylere karşı tedbirli bilinçli ololalım.

Birkaç sayfa önce istenen tahlilleri toplayalım liste yapalım demiştim.O tahlilleri toplayıp bir liste yapabilirsek çok iyi olacak demiştim ama bir iki arkadaşımız dışında kimse istenen tahliller yazmamıştı.bence bu konu çok önemli

canım hoşgeldin.hepimizin farklı hikayeleri var.farklı düşünceleri ve farklı doktor belirlemeleri.o yüzden bence forumu başından okuyabilirsen senin için iyi olabilir

Pazartesi günü tüp bebek merkezindeki doktorumla görüşeceğim.Bundan sonra ne yapacağız diye ve tabi ki kritik soruyu soracağım'' Kıbrıs'ta hangi doktora gitmemi önerirsiniz''

Canım senin pozitifine bu aralar formun çok ihtiyacı var formdaki arkadaşlar bu aralar sanki umutsuzluk birazda kararsızlık boğukluğu yaşıyoruz.tabiki Bende umarım canı gönülden diliyorum pozitifi alırsın formda şenlenir bizde umutlannırız.bu arada kaç günün kaldı tahlilee bebek .

Hoşgeldin Rüya! Sorduğun sorularla ilgili cevapları geçmiş mesajlarda da bulabilirsin. Ben kendimle ilgili bir örnek vereyim.Tüp bebek hemen olur sanıyordum adı üstünde tüpte yumurta ve sperm buluşucak dr un profesyonel ellerinde hayat bulup içimde hayata yolculuğu başlayacaktı. 1 tüp bebek denemesi bile yetti düzenli adet olmanın tüple de olsa çocuk yapmaya yetmediğini öğrenmeme. Sonra donasyonu duydum tamam bu sefer kesin derken onun da garanti olmadığını öğrendim. Ama zihinde karar verdin mi testlerini yaptır eksikliklerini belirle dr una karar ver o ne der bu ne der düşünme derim. Eğer kafanda soru işaretleri varsa hele donasyonda ooooo hiç bitmeyecek. Esas sonra başlayabilir çocukta sevdiğin yanları senden sevmediklerini acaba kimden diye düşünmeye başladın mı yandın. 1 sene buna karar vermeden bunları düşündüm balıklama donasyona atlamadım önce kendimi hazırladım adım adım step by step hayal ettim hazır mıyım değil miyim diye üstelik çok istediğimi bildiğim halde çünkü olduğunda onun benden yakın kimsesi olmayacak belki benim genimi taşımayacak ama benim sevgimle fidan sonra ağaç olacak ağladığında sevindiğinde ben yanında olacağım hastalandığında endişeli gözlerle bakan da ben olacağım ona. Burada konuşulmuyor ama istediğini düşünüp donasyonla hamile kalıp sonra pişman olan da olmuş ve maalesef dr a alın diye tutturmuş. Bunu duyduğumda acaba o kadını bunu düşünmeye iten ne oldu diye bile sorguladım kendimi. Yargılamadan anlamaya çalıştım. İşte bunun için eminsen araştır oku yaz çiz ama kendi zihninde kabul ettiğin yüreğinin de desteklediği bir eyleme giriş. Hayatın sana sevdiğin ve istediğin şeyleri getirmesi dileklerimle.

Ya kızlar şu gebelik testini hemen transferin arkasından doktorlarin yanında yapılsa nasıl olurdu..valla Bence süper olurdu.Ben kendim şahsen eğer negatif çıksa ağlardım yeniden yap gitmem diye onlarda bu sitresi bizimle birlikte yašarlardı.sonrada tek tek klinikler kapanırmış.Ayy Allah korusun

Son düzenleme:

merhaba rüya hoşgeldin arkadaşım,ben ve buradaki arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu türkiye de yaşıyoruz ve bir çoğumuzda donasyon denedik veya deneyeceğiz yani cevabım evet türkiyeden gidince donasyon yaptırabiliyoruz

breeze35tr
Bunlara mı kendimizi teslim edeceğiz.resmen deli cesareti bizimkisi.Bunlara dikkat etmeyen sağlıklı tahliller yapar mı yoksa sallarlar mı?

Ansu ve diger arkadslar, o kadar da karamsar gormeyin lutfen....elbette bulasici hastaliklar testleri yapacaklar. Yani kibrisda zaten bir kac merkez var, hangi merkez o kadar risikoya girerki....bir suru giden ciftler var....lutfen biraz guvenmemiz lazim, yoksa bu yola girmeyin derim....elbette arastircagiz bu sart...testler icin ustune basa basa soracagiz.

Burde snu hicbirimiz unutmayalim: elbette donorden olan cocukda ileride ....ayni kendi genlerimizde oldugu gibi...hastalanabilir...bunlari lutfen gozu onunde bulunduralim....

Son düzenleme:

Elbette arkadss anlatmali, aydinlatmali...bakin ben gittigimde kuskularim birde sunlar dedim firdevs hanim: kalan yumurtalari baskalarina veriyormuslar dispye bir forumda okudum dedim, yani bi kadin oyle tahmin etmis ettim. Duydugum herseyi acik acik dedim: bize cevabi su oldu..hic oyle bisey yaparmiyim, ben geceleri sonra nasil uyuyam, kesinlikle yapilmaz oyle seyler dedi. Bir kisinin dahi boyle soylemesi benim hakkimda cok uzucu dedi...yani ben inandim kadina...icimdeki ses bu durust kadin dedim...

Evet tuerkiyeden gittik biz, diger 4 tup bebek denemesi icinde tuerkiyeye gitmistik biz, hem daha cok hesapli oluyor hemde daha iyi klinikler tuerkiyedeki ozel merkezler.

Sen amh degerini birkez daha olctur derim. Bazen farkli cikabiliyor. Birde amh degerin cok az ise, bu demek egildirki sende yumurta olusmuycak diye!!!! Bu sadece senin yumurta reservin azaldi demek,,,bol sanslar sana canim

Pazartesi günü tüp bebek merkezindeki doktorumla görüşeceğim.Bundan sonra ne yapacağız diye ve tabi ki kritik soruyu soracağım'' Kıbrıs'ta hangi doktora gitmemi önerirsiniz''

Ansucugum, bu karari sen vermen kazim...bir kac doktor var, benim biligim 3 merkez ( berk bey, firdevs hanim, halil ibrahim tekin). Sen hepsiyle telefonlas, internet sayfalari arastir, bu formu iyice okumve icinden hangi doktora guveniyorsan ona git....bol sanslar canim...

Canim.....sagol canim....insallah...korkudan bogazim dugumleniyor zaten ( ama insallah hakkimdan hayirlisi diyorum......test gunu asil haftaya cuma

Arkadaşım ben olanları bütün gerçekliliği ile anlattım beni karıştırmış olamaz mesleğimi nerde yaşadığımı biliyor telde sohbet ettik ortak yönlerimiz olduğunu söylemişti. benim amacım sizin kafanızı bulandırmak değil sadece konusu geçince yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…