Lalita arkadaşım kafamızı bulandırmıyorsun sadece bizi bilgilendiriyorsun.Tabiki yaşadıklarını anlatacaksın biz de bunlarla kendimize yön vereceğiz.Ancak Firdevs Hn.ile ilgili böyle birşey beni açıkçası üzdü.Beklemiyordum böyle birşey söyleyebileceğini

Sevgili lalita, elbette senin amacin öyle bisey olamaz..bunlari duymamiz da iyi bisey..herkes ne yasadigini acik acik anlatmasi gerek ki ona göre bizlerde adimlarimizda bunlari kaaleye alalim. sen simdi tekrar deneme yaptircanmi?

arkadaslar cok tesekkur ederım cevaplarınız ıcın. duygularınızı o kadar guzel anlatmıssınız kı... allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkdaslar,

bildiginiz gibi 2. ocak 4 tane blasto transferi yapildi..bugün embyrolarin döllendikten 9 gün sonrasi...dün yine bir kac belirti sanki vardi gibi - ama tabii her belirtide kullandigimiz ilaclardan olabilyor..aksilik o ilaclar insani hamile moduna sokuyor ve iyice kafa karisiyor........

ama bugün daha umutsuzluga kapildim..........ne migde bulanti var, ne eksime cok korkuyorum hemde nasil, ya bebislerim benimle degilse diye ((((((((((((((((

bebek her ınsanın hamılelıgı farklıdır. belkıde pek mıden bulanmıycak. bıraz daha sabır... ınsallah olumlu sonuclanır

bebek her ınsanın hamılelıgı farklıdır. belkıde pek mıden bulanmıycak. bıraz daha sabır... ınsallah olumlu sonuclanır

rüya, insallah canim.......insallah............ne adaklar adadim........ne hayaller kurdum........rabbime her gün yalvariyorum, bu defa yüzümüzü güldür diye........8 kez hayal kirikligi cok zor geliyor artik bana.........yani bu kez de yüzümüz gülse diyorum..........insallah hayirlisiyla............

arkadaşım,kaderdaşım
İnan o kadar sıkı şekilde araştırıyorum ki anlatamam.şu sıralar kapsamlı bir şekilde birkaç doktorla iletişime geçeceğim ve hepsini yan yana koyup karar vereceğim.ama tabiki sizlerin yani forumdaki arkadaşlarımın ve yarın doktorumun da vereceği isimleri de araştıracağım.Güzel dileklerin için teşekkür ederim

Arkadaşım böyle düşüncelerle kendine kötülük ediyorsun ama.Bence zamanını bekle herşeyin hayırlısı zamanı gelince gerçekleşiyor.Belki de belirtilerin farklı olacaktır.Sen Allah'a sığın O senin en büyük yardımcın olacaktır.

Sevgili bebek , iyi pazarlar cnm. Kac adet ambriyon donduruldu ? bilgi verildimi ?
Evet ilacalrin co ketkiside oluyor dogru ,endise etme migde bulantin olmayabilir.her vücutta farkli gelisiyor hamilelik.
test gününü bekle rahat ol, cook düsünme mutlu oldugun seyleri yap derim.
Hatta bazi arkadasalrimda kanama bile olyuordu sorun yasamadan hamilleikleri devam ediyordu..Yereki allahim ol desin ,geriside tedavi sürecinde gelisen ,olusan ufak tefek sorunalr ..
Umutsuzluga kapilma derim.Insallah seninledir 4 adet embryo sansini yükseltiyor güzel düsün .
insallah güzel haberler alacaksin.
iyi günler.

Canım lütfen belirti arama bak kendinde söylüyosun belirtiler ilaçların bir oyunu.hiç belirtisi olmayip hamile kalanda var bütün belirtileri yaşayip kalamayanda var.heralde bende belirti olsada hiç anlamam hiç hamile kalmadığım için

Hosgeldin canim ,dogru adrestesin herkesle güzel paylasimalr dilerim.
Evet dogru uzmanlastik sorma diplomamiz eksik sadece.bneidme ablam kadin dogum uzmani sorma ..babam hastanede yetkiliydi yani bir tek benim diplomam yok.kader ksimet isi demekki mikro lar donasyonalrla ben cok ugarsacakmisim..Kismede bilmiyor bu durumu tabiki . gömdüm kalbime bir gizliliktir gidiyor..hayat devam ediyor.
Türkiyede yasiyorsun gittigin doktorun seni yönlendirecektir sevgili Rüya .keisnlikle iyi bir doktor sec ve devam et.Cogu kisiyi tanidgim icin hepsininde iyi taraflari var,kalbin hangisini isterse ,klabinin sesine kulak ver besmele cek basla.yabanci dilin varsada Ispanya yi arastir -Cekoslavakyayi arastir-batum u arastir-cok imkanlar var.
elimden geldigince yardimci olamya calsiyorum.
geriye dönük okursan cook degerli bilgiler var cnm.
sevgiler ,her sey gönlünce olsun

Tahlilleri derleyip toplamaya başlıyorum.sanırım 1-2 hafta içinde hazırlarım.Yola çıkmadan doktorlar istemese de yaptırmak istiyorum kafamı olabildiğince rahatlatmak istiyorum

Arkadaşlar yarın düzen labaratuarında bir takım testler yaptırcam aklıma gelenler pıhtılaşma,eşimin DNA fragmantasyon başka aklıma gelmiyor lütfen önemli olanları yazın bekliyorum.Tekrar gidemiycem o yüzden önemli olanlarini bana hatirlatin

hayirli olsun canim, yolun acik olsun.
sevgiler

bebek beklemek çok zor sürekli belirti aradıkça rahat olamazsın ve içindeki bebişlerede zarar verirsin..test gününe kadar kendini boşa yıpratma...beklemek zor ve içindeki sıkıntıları çok iyi anlıyorum arkadaşım ama şuan yapman gereken beklemek ve olumlu düşün...sonucunda güzel olacak ben inanıyorumm:))

Bana hakan şatıroğlunun istediği testler;;

Hamile kalmak içinşeker ve tiroid sorunu kontrol altına alınmalı::

Açlık kan şekeri: glukoz
İnsülin(açlık)
İnsülin resistansı (HOma1-IR)

Tsh
Fsh

sevgili bebek biliyorsun ben donasyonla hamile kalmıştım teste kadar hiçbir belirtim olmadı hatta eşime sürekli olmayacak işte deyip duruyordum test pozitif çıktıktan bir süre sonra göğüslerim acımaya başladı ama ne canım birşey istedi ne midem bulandı.yakın arkadaşımda benimle aynı gün normal yolla hamile kaldı ama o hamile olduğunu öğrendiği gün mide bulantısından evde yemek yapamadı,canı sürekli tatlı yemek istiyormuş hızla kilo almaya başladı işin ilginç yanı ben bebeği düşürdüğümü öğrendiğimde o benden de önce düşürmüş ama haberi yok fakat bütün belirtiler hızla devam ediyordu:))))

Sevgili lalita, elbette senin amacin öyle bisey olamaz..bunlari duymamiz da iyi bisey..herkes ne yasadigini acik acik anlatmasi gerek ki ona göre bizlerde adimlarimizda bunlari kaaleye alalim. sen simdi tekrar deneme yaptircanmi?

Arkadaşım ben donasyon hiç denemedim.tarihi belli değil....

Canım bir şey merak ediyorum firdevs hanımla ilgili olan olayında sana asistani yada kendisi Geri bir açiklamada bulundularmi yani sen Ben size özelliklerimi belirtmemiştim dedin mi? Yani keşke söyleseydin en azından hatalarını anlarlardı .Ben bir kez görüştüm firdevs hanımla formdan bahsettim iyi kötü herşeyi yazıyoruz dedim o da hangi form diye sormuştu.keşke girse ve okusa kimseye güvenemiycez mi yaaa.Bende berk beyde ' çok şaşırtıcı şeyler yaşadım.kime gidicem şatım kaldım...paylaştiğin için ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…