Arkadaşım ben olanları bütün gerçekliliği ile anlattım beni karıştırmış olamaz mesleğimi nerde yaşadığımı biliyor telde sohbet ettik ortak yönlerimiz olduğunu söylemişti. benim amacım sizin kafanızı bulandırmak değil sadece konusu geçince yazmak istedim.
Arkadaşım ben olanları bütün gerçekliliği ile anlattım beni karıştırmış olamaz mesleğimi nerde yaşadığımı biliyor telde sohbet ettik ortak yönlerimiz olduğunu söylemişti. benim amacım sizin kafanızı bulandırmak değil sadece konusu geçince yazmak istedim.
Arkdaslar,
bildiginiz gibi 2. ocak 4 tane blasto transferi yapildi..bugün embyrolarin döllendikten 9 gün sonrasi...dün yine bir kac belirti sanki vardi gibi - ama tabii her belirtide kullandigimiz ilaclardan olabilyor..aksilik o ilaclar insani hamile moduna sokuyor ve iyice kafa karisiyor........
ama bugün daha umutsuzluga kapildim..........ne migde bulanti var, ne eksimecok korkuyorum hemde nasil, ya bebislerim benimle degilse diye ((((((((((((((((
bebek her ınsanın hamılelıgı farklıdır. belkıde pek mıden bulanmıycak. bıraz daha sabır... ınsallah olumlu sonuclanır
Ansucugum, bu karari sen vermen kazim...bir kac doktor var, benim biligim 3 merkez ( berk bey, firdevs hanim, halil ibrahim tekin). Sen hepsiyle telefonlas, internet sayfalari arastir, bu formu iyice okumve icinden hangi doktora guveniyorsan ona git....bol sanslar canim...
Arkdaslar,
bildiginiz gibi 2. ocak 4 tane blasto transferi yapildi..bugün embyrolarin döllendikten 9 gün sonrasi...dün yine bir kac belirti sanki vardi gibi - ama tabii her belirtide kullandigimiz ilaclardan olabilyor..aksilik o ilaclar insani hamile moduna sokuyor ve iyice kafa karisiyor........
ama bugün daha umutsuzluga kapildim..........ne migde bulanti var, ne eksimecok korkuyorum hemde nasil, ya bebislerim benimle degilse diye ((((((((((((((((
Arkdaslar,
merhaba ben aranıza yenı katıldım. bayagı okudum ama hepınız uzmanlasmıssınız:)) yazdıklarınızın cogunu anlamıyorum. ben henuz o asmalara gelmedım. ben turkıye cumhurıyetı vatandasıyım . sızce nereyı dusunebılırım. lutfen cevap verın
Ansu ve diger arkadslar, o kadar da karamsar gormeyin lutfen....elbette bulasici hastaliklar testleri yapacaklar. Yani kibrisda zaten bir kac merkez var, hangi merkez o kadar risikoya girerki....bir suru giden ciftler var....lutfen biraz guvenmemiz lazim, yoksa bu yola girmeyin derim....elbette arastircagiz bu sart...testler icin ustune basa basa soracagiz.
Burde snu hicbirimiz unutmayalim: elbette donorden olan cocukda ileride ....ayni kendi genlerimizde oldugu gibi...hastalanabilir...bunlari lutfen gozu onunde bulunduralim....
Tahlilleri derleyip toplamaya başlıyorum.sanırım 1-2 hafta içinde hazırlarım.Yola çıkmadan doktorlar istemese de yaptırmak istiyorum kafamı olabildiğince rahatlatmak istiyorum
Arkadaşlar yarın düzen labaratuarında bir takım testler yaptırcam aklıma gelenler pıhtılaşma,eşimin DNA fragmantasyon başka aklıma gelmiyor lütfen önemli olanları yazın bekliyorum.Tekrar gidemiycem o yüzden önemli olanlarini bana hatirlatin
Arkdaslar,
Bana hakan şatıroğlunun istediği testler;;Arkadaşlar yarın düzen labaratuarında bir takım testler yaptırcam aklıma gelenler pıhtılaşma,eşimin DNA fragmantasyon başka aklıma gelmiyor lütfen önemli olanları yazın bekliyorum.Tekrar gidemiycem o yüzden önemli olanlarini bana hatirlatin
Arkdaslar,
Sevgili lalita, elbette senin amacin öyle bisey olamaz..bunlari duymamiz da iyi bisey..herkes ne yasadigini acik acik anlatmasi gerek ki ona göre bizlerde adimlarimizda bunlari kaaleye alalim. sen simdi tekrar deneme yaptircanmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?