Amiiinnnn canim benimm
eskiden buraya yorum bırakmaya korkuyordum. sonra kendim pozitif olunca istedim ki insanlara da yardımım dokunsun. ama birisini yönlendirmeye korkum geçmiyor malesef. hani birisi gider sonuç alamaz ya, kendimi çok üzgün hiss ederim.

Ben gidinceye kadar kocamin basimin etini yiyecem hadi hadi diyee yok anacim adam o kadar rahatki gidicez iste 15 ekimden sonra deyip duruyor ben burda heyacandan sac baş yoluyorum. dislerde tamam tedavim bugün bitti şükür
Çok geçmiş olsun , vallahi ben de öyleyim :) neyse 15 ekime de bisey kalmadı

Kızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize
Bu defadamı ora gitsem
Sonuclar çıktı sanıyorum zazam çok sevindimmmm diliyorum sende muradına ereceksinn O kadar çok dua aldın/alıyorsun ki Sağlıklı,hayırlı,mutlu,huzurlu dünya güzeli bebeğine kavuşacaksın Güzel kalpli melek kadın çooookk mutlu olll

Kızoşlarrrrrrr
Bu defadamı ora gitsem
Hayırlısı olsun zaza can inşallah işin gücün rast gider şans hep seninle olsun yüzünüz gülsün ınşallah evinize neşe dolsun canım benim tüm cektigin çileleri o güzel haberle unutursun insalalhhhh

Kızoşlarrrrrrr
Bu defadamı ora gitsem
Çok sevindim zazam demekki sonuçlar güzel geldi. O güzel sonuçlar sana kan olsun can olsun hayırlısıyla kucağını özlemini doldursun. Bunu en çok sen hakediyorsun hem o kadar emek savaş hemde bu kadar kader arkadaşı kadına yol gösterip yoldaş oluyorsun. Bütün dualarmiz sana . Eylül de başladın Ekim de sana kök atacak Allah'ım izniylede Temmuzda da kucağına dolduracak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…