Ya genç güzel olmaları değil de benzemesi önemli:) 1000 donör arasından seciyoruz seçtigimiz donörmü diye görmek içimizi rahatlatırdı o yüzden
Kesinlikle sana katılıyorum.
Bacım koca esmer ben esmer
Sarışın mavi gözlü, şöyle dehşetül vahşet bisey olursa ben ne halt edicem

Son düzenleme:
Rabbim gönlünden ve sizin için hayırlı olanı nasip etsin inşalalh canım yanlış anlamadıysam yumurtalar senin sperm donasyonu oldu sende.Allah emeklerinizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah evlatlarına kavusman dilegiyle

Canım 3ab iyi bir embriyo
Birde sperm donorleri her zaman iyileri seçerşer
İçini ferah tut

Günaydin canim,
Amcam boy boy tvlerde kalite yükselten kür diye salliyormuymuş diye bir espiri yaparmisim sabah sabah
Bilimsel demedim ; bilimsel arastirmasini yapmayi da düsünmedim sadece yasadigimi söyledim. Ben mucize diyorum cunku amhimi yükseltti, yumurta kalitemi yükseltti. Bilincsiz kullanimimdan tabi ki maalesef prolaktinimi de yükseltti
O yüzdendir ki prolaktin uyarimla beraber yumurtasiyla hamile kalabilmeyi düsünen uygulasin derim yaninda ari sütü bal ve polen ile beraber.
Sevgiler

Kesinlikle sana katılıyorum.
Bacım koca esmer ben esmer
Sarışın mavi gözlü, şöyle dehşetül vahşet bisey olursa ben ne halt edicem
Benim bahanelerim bile hazir 2 kusak oncesi benim rahmetli babaannem sarisindi ona cekmis diyecem kimsede çakmaz bizim tarafa cekmis derim siyrilirim

Benim bahanelerim bile hazir 2 kusak oncesi benim rahmetli babaannem sarisindi ona cekmis diyecem kimsede çakmaz bizim tarafa cekmis derim siyrilirim
gercekten benzeyenler var donörlerden 5 tane net istedigimiz var araya 1 sarışın mavi gözlü fettan sıkıştırayım diyorum

Çok sevindim canım gözün aydın belirtiyi beşinci haftadan sonra görün siz belirti neymiş çok fena gösteriyorlar kendilerini

gercekten benzeyenler var donörlerden 5 tane net istedigimiz var araya 1 sarışın mavi gözlü fettan sıkıştırayım diyorum
Kahve renkli göz ve koyu saçlı çok donörlerden
Bende baya seçtim ve birinide ela gözlü seçtim
En son o ela gözlü bana uyum sağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…