Kuzum çok erken
Bugün 3 gün oldu transfer sonrası
İnşallah 5-7 güne sürprizini idrar testinde sonra kanda görürsün
Beklemek zor çok yaa normalde çok serinkanlı biriyimdir ama buna çok sabırsızım cumartesi mi yapim idrar testi bana kalsa şimdi yapıcam

Beyzoşumla ajanlık yapmak istedik eşlerden örnek alınca
Yukarı çıktık odada yatan kuzlara bakmaya hemşire izin vermedi
Suyumuz süzüle süzüle döndük
Valla göremionuz kizlar biz bütün günü baktik bulamadik izin vermiolar yukariya aha bu aha su diye diye felemiz sasti

Valla göremionuz kizlar biz bütün günü baktik bulamadik izin vermiolar yukariya aha bu aha su diye diye felemiz sasti
ayy beyzosum saka maka iyiki de görmedik yaa,napcaz görüp.sonucta orda beklryen kizlarin hepsi gayet genc ve güzeldi.hattaa bikactanesini hatirladik ya listeden

Oleeeeeeyyy çok çok sevindim kuzum
Belli değil
İkiz ihtimali yüksek
İnşallah istediğin sayıda evlat doğurasın canım kardeşim
Çok sabırla bekledin
Al buda Allahın mükafatı
Senin sabrının yanında benim ki ne ki, nolur böyle deme çok utanırım.. en kısa en mümkün zamanda sende mükafatını evladını kucağına alarak al inşallah Gör bak buralar noluyo o zaman

8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yok
Benim hamilelik belirtisinden çok covid belirtim oldu desem
Ateşim çıktı bacaklarım covid geçirdiğim dönem gibi ağrıdı. Hatta seyahatler esnasında covid kaptığımı düşündüm 4 doz aşıya rağmen
Ama hiç gebelik belirtisi yoktu. Hala yok diyebilirim ufak kasık ağrısı dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…