Sana ne kadar teşekkürler etsek ne kadar dua etsek az canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün bebek cıvıltıları doldursun evlerimize inşallah en çok hak eden sen inşallah güzel haberlerimiz devam edecek , şükür rabbime

Foster family,mektup01,morpati,yeşildomates ekim ortası grubu
Gizli kalan varsa ortaya gelsin

Yaaa canım nasıl sevindim anlatamam
Aklımdaydın zaten
Pazartesi de güzel sonuçlar vereceksin allahın izniyle
Gözün aydın Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Yaaa canım nasıl sevindim anlatamam
Aklımdaydın zaten
Pazartesi de güzel sonuçlar vereceksin allahın izniyle
Gözün aydın Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Amin canım çok sağol nasıl duygulandım kendime gelemedim ağla ağla çok şükür Allah hepimize kucağımızda görmeyi evimizde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Maşallah cnm gözünüz aydın

Hiç gerek yok
Şimdi klinikte bir türk çifti yanımıza geldi ve bana baya ünlüsünüz dedi
Dedim siz kimsiniz,first famyli nikli kızımızmış
Onlarda transfere gelmiş
Yolun şansın açık olsunnnnnnKalbim dualarım seninleee bebeklerin canına can olsun sana yoldaş olsunn sağlıkla kucağına alacaksınn innşş tüm kalbimle inanıyorum Bu family benim transferimde ön görüşmeye gelen çok yazışmamıza ve aynı otelde olmamıza rağmen birtürlü tanışamadığımız family ni acaba ona da kolaylıklar bol şans diliyorum

Maşallah cnm gözünüz aydın
Beyzosumm nasilsin bebisinin ve senin ayaginiza tas değmesin darisi bizlere olsun insallahhh ben artik yavas yavas kendimden yana umidimi kaybetmeye basladim yine ortada kaldim yeni basladigim doktor sana yapacagim bisey yok deyip yine birakti berbat durumdayim adetim gelmedi 2.kutu ilacim bitti dun yeminlen cok sanssizim bu kacinci doktor bakmayan karnim kocaman karnim dümdüz dü suan 4 aylik hamile gibiyim. Sizler iyi olun yeter sorunsuz sikintisiz hamilelik gecirmen dilegiyle❤❤❤

Abla ne kadar sevindigimi inan anlatamam,gozlerim doldu ,kac gundur aklimdasin,
Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…