Çok sevindim aigle . Allah'ım o muhteşem sesi önce sana sonrada isteyen herkese duyurdum sonrada sağlıkla kucağına al canım benim

Yola çıkıyorum
Canım Zazam yolun açık olsun. Gönlünün muradı ömrüne olsun. Orada hayırlısıyla evlatların seni bekliyor. Kavuş artık onlara hasret bitsin. Ümitsizlere ümit ol. Bizlere yol oldun bütün dualar sana Bizi habersiz bırakma

Tamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedim
Artık yolcuyum
İnşallah güzel ve mutlu sonla benim bu tedavim biter umuduylayım
Bitecek inaniyoruz
Zaza planlanan tekli transfer mi olacak? Hangi gun kismetse, dualarimiz seninle olacak..
Bu sefer farkli olarak ilaclarda degisiklik var mi?

Tamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedim
Artık yolcuyum
İnşallah güzel ve mutlu sonla benim bu tedavim biter umuduylayım
İnşallah inşallah dualarım seninle canım kesin olarak biliyorum ki mutlu sona ramak kaldı artık, gün senin günün Allah'ın izniyle yolun açık olsun su gibi akıp gitsin işlerin. Seviliyorsun hem de çok fazla

Maşallah Allah devamını sağlıkla getirsin inşalalh

D Desi-99 cnm, ne demek, o Umudunun sonunun, bebeğini kucağına almanla mutluluğa dönüşmesini diliyorum ve bendee teşekkür etme nezaketinden dolayı sana sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum sağlıkla ve huzurla bu en güzel yolculuğuna devam et
Güzel dileklerinde de sana katılıyor, isteyenlerinde bir an evvel kavuşmasını diliyorum...

Son düzenleme:
Canım la lunam çok çok teşekür ederim
İnşallah öyle olur
Sen nasılsın
Bebeklerin nasıl
Sizi çok merak ediyordum

Günaydın herkese,yumurta donasyonu ile tüp bebek yapmak istiyorum ve Kıbrıs düşünüyorum ama bir sürü şey okuyorum nereye kime güveneceğimi bilmiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?Kıbrıs ve hangi tüp bebek merkezine gitmeliyim?Tecrübelerinizş paylaşır misiniz?şimdiden teşekkürler

Aramıza hoş geldin
Tecrübelerimizi burda çok paylaştık
En iyi 5-6 bininci sayfadan okusanız sizde çok şey öyrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…