8. haftaya girdin kız7 haftaya girdim gunler geçmek bilmiyor
8. haftaya girdin kız7. hafta bitti çok şükür
Ek bagaj hakkınız mutlaka olmalı kabin bagajinda ilaçları götürmeniz problem oluyor enjeksiyonları gördüklerinde sürekli dürdürüyorlar biz öyle bı hata yaptık bagaj hakkı almak içinde geç kaldık kabin bagajinda ilaçları igneleri gecirdik ama nasıl geçirdik yaşayan bilir siz böyle bı hata yapmayin gereksiz bir strese girmeyinAminyarın Türkiye ye dönüyoruz havaalaninda dikkat etmemiz gereken birşey var mı?
Güzel haberlerinizi alırız inşallahMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
7 haftaya girdim gunler geçmek bilmiyor
Kurban oldugum Rabbim yüzünü guldursun insallahhMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı olsun şimdidenMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canına can olsunlar annelerine sımsıkı tutunsunlar inş canım rahat ol sakin sakin bebelerini al gelMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İlaçları valize koyduk akşam olanları ise içeceğim kadarını yanıma aldım sorun olmadı geçtikEk bagaj hakkınız mutlaka olmalı kabin bagajinda ilaçları götürmeniz problem oluyor enjeksiyonları gördüklerinde sürekli dürdürüyorlar biz öyle bı hata yaptık bagaj hakkı almak içinde geç kaldık kabin bagajinda ilaçları igneleri gecirdik ama nasıl geçirdik yaşayan bilir siz böyle bı hata yapmayin gereksiz bir strese girmeyin
Dualarımız sizinleMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende merak ediyorum canimB BeyzaNur- , A az sekerli , A anneadayi1974 ,Duruball , Aigle
Kızlar cinsiyetini öğrendiniz mi
Benim hatırladıklarım bu kadar öğrenip de yazan olduysa benim kaçırdığım orasını bilemiyorum
Ay harikasınız yaa el birliğiyle bebeklerimizi doğuralım inşallahcanım nekadar güzel bir düsünce.burda konuyu açmanda harika oldu,benimde aklımdaydı.ben bugun bir arkadaşimiza gönderdim ilaçlarımı.
ikili paket alan ve elinde ilac kalan tüm arkadaşlarım eminim ki bunu bir cagrı olarak alacaktır.
ülkenin hali içler acısı...tedavi icin para biriktiren arkadaşlarım tüm dualarım sizlerle
hatta benim gibi bebeklerinin doğumunu bekleyenler icinde oyle...hersey atespahası...
Allah hepimizin yardımcı olsun
Hayırlı uğurlu olsunnMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben henüz öğrenemedim canımmB BeyzaNur- , A az sekerli , A anneadayi1974 ,Duruball , Aigle
Kızlar cinsiyetini öğrendiniz mi
Benim hatırladıklarım bu kadar öğrenip de yazan olduysa benim kaçırdığım orasını bilemiyorum
rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı transferlerin olsun canım dualarım senınleMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?