Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKızlar @Makaron bu aralar cevap vermeyebilir . Cenazesi varmış
Hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsinZazam dün 12.günumdu buraya girmeye firsat bulamadim kan verdim dün sonucum pozitif
Ağlatın beni
İnşallah o günde olur
Gözün aydin cnm rabbim tamamina erdirsin saglikli ilerlesin sag saglim kucaginiza alin insallahZazam dün 12.günumdu buraya girmeye firsat bulamadim kan verdim dün sonucum pozitif
Rabbim gönlüne gore versin cnm insallah hayirli haberlerini alirizAyy inşallah pozitif olurkusmaya razıyım belki biraz zayıflarım
Amin inşallah canımRabbim gönlüne gore versin cnm insallah hayirli haberlerini aliriz
Ben kusarak kilo aldim
Rabbim yüzünüzü güldürsün insallahMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
MaşallahMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendikRüya gibi hersey Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahh Herzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim
canım benim gözün aydın testin güzel gelmesine çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsinMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendikRüya gibi hersey Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahh Herzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim
Beyzoşum Allah evladını kurusunMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Tesekkur ederim darısı başina insallah❤Hayırlı olsun canım
Burdaki herkesten güzel haberler aliriz insallahGözün aydın canımmmm
Gelsin güzel haberler
Amin zazam rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasinOleeeeeyyyy
İşte bu
Çok şükür
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Zaman ne çabuk geçiyor gerçekten çok şükür sağlıkla prensini kuçağına al canımMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
MaşallahMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
andamı bende merak ediyorumBu Arada pandaaa dan ve zirkadan haber var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?