Muphem haftasonu idrarda bakMaşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim bakalım benim sonucum ne olacak. Nasıl sabredeceğim bilmiyorum.
Ben hiç istirahat etmedimBir de kızlar kafama çok takılıyor. Ben transferden sonra günlük hayatıma geri döndüm çalışıyorum işe gidiyorum geliyorum falan sürekli bir istirahat etme halim yok. Yanlış mı yapıyorum acaba ne dersiniz siz neler yaptınız transferden sonra?
Sen merkezini ara doktorunla görüşAllah razi olsun Zazam cansin.Hani batumda tedaviye baslamistim da yazin uarim kalmisti ya iste o benim.Simdi ocakta gitmeyi planliyoruz gitmeden bir dingum olsun e2 ye de baktirayim diye dusundum daha iyi olmaz mi acaba.
Transferden 3 gün sonra işe başladım. Evdede yattim diyemem o hafta misafir bile agirladim nasip bence sen genede eğilme uzanma da rabbim utandırmasınBir de kızlar kafama çok takılıyor. Ben transferden sonra günlük hayatıma geri döndüm çalışıyorum işe gidiyorum geliyorum falan sürekli bir istirahat etme halim yok. Yanlış mı yapıyorum acaba ne dersiniz siz neler yaptınız transferden sonra?
Olmamıştır canımLittleBlueDaisy Z Zaza74 Y YesilDomates teşekkür ederim canlar. Dikkat ettim ağır kaldırmamaya uzanmamaya İnşallah bir sıkıntı olmamıştır fark etmeden
Saglikla gelsin insallah.akliniza getirmeyin, her sey cok guzel olacak..Kizlar 16.gunum 2969 çıktı çok mutluyum.benim 6.8 mm ile transver olduğun için çok tedirgindim.insallah devamı da gelir. 18 haftalık bir kaybım var.
TebriklerAyy inşallahaslında 5.gun yaptm test ama ilaçların etkisi olmasından korkuyordum bugün tekrar yaptm ve daha da koyuydu çizgi İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
Kasim ekibi sukurler olsun bebekler cogaliyorMuphem haftasonu idrarda bak
İnşallah senin sonucunda güzel çıkar
Masallah kuzucuk buyuyorBen 9 haftanın içindeyim çok erken cinsiyet için
Ama inan Allah şahidim ne erkek ne kız peşindeyim
Rabbim sağlıklı insan versin
Hayırlı evlat ve kul versin inşallah
TeşekkürlerTebriklercok sukur
Cok TesekkurlerDuphaston alabilirsin progesteron içerikli. Sabah akşam alıyorsun 10 gün. Benim doktorum bu ilacı öneriyor olurda gebe kalırsan farketmeden sıkıntı olmuyor zaten gebelerde düşük olmasın diyede kullanılıyormuş
Ama unutma duphaston,tarlusal bunlar progesteron törevi ilaçlarCok Tesekkurler
İnan bana bende çok uğraştım defalarca iptal oldu trnasverim.bundan önce 6mm ile hamile kalmıştım onda da boş kese çıktı. İnşallah bunun devamı gelir.Saglikla gelsin insallah.akliniza getirmeyin, her sey cok guzel olacak..
İnce endometriyum resmen kabusum oldu benim de(
Aylardir ugrasip sivi birikmesi olusuyor, ilk hafta kontrolunde 6mm sivi yok, ikinci haftada 6,2 mm olup uzerine de sivi ekleniyor. Cidden artik bezdim…
Bu ay da kist cikti basima. Kist icin gonapeptly yapildi.ve divina baslandi bakalim 2022 de insallah her sey daha iyi olur..
Cokkk sevindin cok şükürKizlar 16.gunum 2969 çıktı çok mutluyum.benim 6.8 mm ile transver olduğun için çok tedirgindim.insallah devamı da gelir. 18 haftalık bir kaybım var.
Saglikla kucagina al insallahhh1İnan bana bende çok uğraştım defalarca iptal oldu trnasverim.bundan önce 6mm ile hamile kalmıştım onda da boş kese çıktı. İnşallah bunun devamı gelir.
Canim ben ilkinde 3 gün dinlendim yuruyusler yaptim dikkat ettim ama olumsuz. rabbim ol dedikten sonra hareket edip sureklu ayakta olup pozitif goren arkadaslarimizda oldu sen yinede zazacimin dedigi gibi agir kaldirma yetrBen de rapor alayım olmazsa işim çok yorucu olmasa da ayakta kalıyorum neticede.
Amin.Allah razı olsun.Saglikla kucagina al insallahhh1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?