Amin çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Valla biz kendimizi ayarlamaya çalışırken bu artışlarla imkansizlasacak gibi vay halimize

Aramıza hoş geldin
İnşallah tedavin başarıyla biter
Hazır embriyo şansıda yüksek
Hiç stres yapmadan Allaha tevekkül et ve başla

Canim yarin 1 ayim doluyor ameliyatt olali persembe günü doktorum söyleyecek bana bende andreyle iletisime gecicem. Bu donemde kendilugimden adet oldum hormonlarim yenilendi ya bu iyiye isaret demisti doktorum rahmime cizik atilmis kist ameliyati yapılırken onun ustunden fazla gecmeden tedavinebaslariz dedi okontrol edicek beni. Andreyle 2 gunekadar iletisenegeceriz.

Canim sayfamiza hosgeldin. Hangi merkez olursa olsun insallah ilk denemende bebisine kavusursun. Herkonuda hepimuz sana yardimci oluruz. Acilar dertler sikintilar paylastikca azalir.

Eftalioscum canım Evet zorlu bir süreç beni bekliyor biliyorum ama napalım mucizeye şayık olabilirm inşallah Darısı isteyen bu yolda ter döken herkese olsun inşallah inşallah
Merhaba sizinle iletişime geçebilir miyiz bende Kıbrıs düşünüyorum nasıl yaptınız

Harikaaa
Hadi başla artık da güzel haberlerini alalım seninde

Ben gidecektim işte çarşamba günü çıkacak sonuçlara bağlı şu an

Muphem sabırsızla senin tutunan embriyo sayını bekliyorum
Değerin çok yüksekti maşallah
Litlel arkadaşımızında tutunan embriyo sayını merak ediyorum
Son dönem sizin güzel sonuçlar merhem oldu bize
Lütfen güzel şeyler paylaşın sayfamıza sevinç gelsin

LittleBlue haber ver
Senide sordum
Nik ismin okadar zor ki hep yalnış yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…