Allah isteyen her kadının kucağını boş birakmasin. Çaresizliğin ne olduğunu çok çok iyi biliyorum .

Pandacim her gün dualarımız seninle canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeklerini yuvanıza götüreceksiniz. Allah sana ve eşine de sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde aynı şeyi yaşamıştı Allah güç kuvvet versin size ama ben inanıyorum ki herşey yoluna girecek yürekten söylüyorum canım

Kızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Malesef Zirkam gece 3 de bebekleri kayb etti
Allah sabır versin
Sozun bittiği yer insan ne diyeceğini bilemiyor Allah sabırlar versin zirkaya ve eşine o kadar çok üzüldüm ki söyleyecek söz bulamıyorum. canım zirka seni çok iyi anlıyorum bende bu yılın başında yaşadım bunu biliyorsun çok zor, çok zor Allah yardımcın olsun canım

Son düzenleme:
Amacınız nedir merak ettim ?
Destek olmak mı köstek olmak mı ?
Köstek olmak niyetindeyseniz sizi şöyle dışarı alalım...
hayir parayi dusunmeyip once sonuna kadar mucadele edilmesini dusunuyorum, en son yol artik baska ulkeye gidip donasyon yapmaktir. yazan hanfendi hic tup bebek denemesi yapmamis, belki insallah ilkinden tutacak gerek kalmiycak gitmeye

ahbabimiz kibrista iki dene donasyonla yapti tutmadi, geldi burada tup bebekle hamile kaldi ikiz dogurdu. ona sordugumda o demisti yumurta kendinin olmuyor diye tutmamak ihtimali tup bebekten cok. bana o soylemisti. insallah sizin bebekler sag salim dogarlar. ben yaptirmis kadinlar icin yazmadim. yorum yazdigim hanim tup bebek denememis sadece bosa para gitmesin diye donasyona gitmek istiyordu bu da sahsen ban gore yanlis

sizde ogle ola bilir ama benim yorum yazdigim hanfendi para icin dusunuyordu, okuyun sonra cevap yazin derim. tskler guzel dilekleriniz icin, insallah sizin de bebeginiz sag salim dogar

kim bilir belki benim de tutmayack bundan sonraki denemelerim ve ben de donasyon dusuncem, ama yine de donasyondan once cok iyi bir yerde tup bebek denemeleri yapilmali bence

kim bilir belki benim de tutmayack bundan sonraki denemelerim ve ben de donasyon dusuncem, ama yine de donasyondan once cok iyi bir yerde tup bebek denemeleri yapilmali bence
Tabii size katılıyorum,önce tüp bebekle kendi yumurtalarıyla denemeliler
Ama biliyorsunuz çok masraflı
Tüp bebekle olmayınca donasyona para biriktiremiyenler var
Rabbim isteyen her kese versin

Andreyle iletişime girin ve o size program,tarih uygular

Tabii size katılıyorum,önce tüp bebekle kendi yumurtalarıyla denemeliler
Ama biliyorsunuz çok masraflı
Tüp bebekle olmayınca donasyona para biriktiremiyenler var
Rabbim isteyen her kese versin
simdiki parayla ama donasyon 150 bin tlye falan denk geliyor:/ bi de yorum yazdigim hanimda benim gibi problem yokmys, problem esinin morfolojisiymis bizde de ogle. ben donasyon dusunursem ilerde sperm donasyonu dusunurum eger saglikli olgun yumurtam olusuyorsa.

sizde ogle ola bilir ama benim yorum yazdigim hanfendi para icin dusunuyordu, okuyun sonra cevap yazin derim. tskler guzel dilekleriniz icin, insallah sizin de bebeginiz sag salim dogar
Siz benim hikayemi okusanız çok şey öyrenirsiniz hem tüp bebekle ilgili hem donasyonla
İnşallah size hiç gerek kalmaz donasyona
Kendi yumurtanızla başarıyı yakalarsınız

Bazen zaman geçtikce eşini düşünürken yumurtada yaşla bitiyor
O zaman artık hazır embriyo yaptıranlarda çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…