Kızlar oğlum şuanda durumu stabil.Dualarınızda unutmadığınız için teşekkür ederim.Merak eden herkesten Allah razı olsun. İnşallah bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
Kaç haftalık oldu pandam ne kadar sonra alabileceksin ben eminim kuzunu ordan alıp evine gideceksin yaramazlıklarıyla seni harap ve bitap düşürecek

Kaç haftalık oldu pandam ne kadar sonra alabileceksin ben eminim kuzunu ordan alıp evine gideceksin yaramazlıklarıyla seni harap ve bitap düşürecek
Canım 3 haftalık oldu , ama daha küçük, solunum cihazından ayrılana kadar maalesef yuvamıza gelemiyor evlat çok başkaymış çok..hiçkimse bu acıları yaşamasın Rabbim diğerlerinin özlemini bu yavrumla gidermeyi nasip etsin.Sürekli yazıp kimseyi üzmek istemiyorum en az 2 ay küvezde kalır diye düşünüyorum inşallah çabuk iyileşir

Üzüntüler paylaşıldıkça azalır, yazın Siz.. iyi günde ,kötü günde yazalım.. Aynı yolda yürüyoruz.. Birbirimize destek olmalıyızki ayakta kalalım.. Oğluş büyüyecek ve annesi babası ile evine gidecek inşallah.Sevgiler

Allah’ım sağlıkla kavuştursun bebeğinize.Upuzun sağlıklı ömrü olsun inşallah. İnanın her daim dualarımızdasınız.

Amiiiiiiinnnnn canım kardeşim

Insallah cabucak iyilesir ve evladinizla evinize dönersiniz.. allahim yardim etsin saglik sihhat versin insallah

Kızlar oğlum şuanda durumu stabil.Dualarınızda unutmadığınız için teşekkür ederim.Merak eden herkesten Allah razı olsun. İnşallah bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
Pandacim kızın için çok ama çok üzüldüm Allah sabırlar versin. Ben oğlunu sağlıkla kucağına alıp evinize gideceğinize eminim. Hep dualarımdasiniz

Canımmm lütfen kendini bırakma umutsuzluğa kapılma ne desek üzüntün hafiflemez biliyorum çok zor dönemdeyiz ama bir çıkar yol bulacağız Bende o kadar karmaşık durumdayım ki ama güçlü olmaya çalışıyorum Rabbim bizide sevindircek pes etmek yok ❤

Olsun kuzum ordan çıkacak prensimiz ve siz evinize döneceksiniz

Canım Tamara , kelimeler kifayetsiz. Rabbim hepimizi ummadığımız anda sevindirsin

Tamaram bir gün senin güzel haberini alıcaz
Ve o gün çok yakında

Üzgünüm.. çok üzgünsün.. tahmin edebiliyoruz ama..
Lütfen pes etme bugün olmadı.. tekrar ayağa kalk
Gücünü topla Tamara ablacim

Sevgili Tamara üzüntünü en kalbi duygularla paylaşıyorum
Canın sağolsun öncelikle , herkes için Umut her daim var olacak…
Selam ve dua ile

Allah yüzüne baksın Sevgili arkadaşım ,inşallah güzel haberlerini paylaşacağız
Sevgiler

Arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 4 emrio kalitesi AA4 çıktı buradaki merkez işinin ehlisi muhteşem işlem uyguluyorlar Kıbrıs için fikrimi yazdığımda çok tepki topladım ne oldu herkez negatif çok üzüldüm kıbrısta yapılan işlemler ne ki başarısız herkeze aynı işlem kiev de 15 tüp kan aldı adamlar Kıbrıs bir kere bile almadı çünkü boş emriyo satıyorlar 20 transferde 2 kişiyi ancak tuturuyorlar ama kiev 20 transferden % 80 /90 oranlara ulaşıyorlar helal olsun hele bugün bir arkadaşımız zülfiye için tarihi geçmiş ilacı söylenmiş zülfiyenin suçu ne yaa Andre ve zülfiye işlerini görevlerini dört dörtlük yapıyorlar ben pozitif olurum veya olmam ama merkez çok iyi başarılı kurucusu zaten alman Kıbrısa artık boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…