Benim bu tedavimden önce Elena 2 haftalık antibiyotik tedavisi yaptı ne olur ne olmaz
Benim rahimde endometrit yok
Bence bu benlik değil
Ben islemin tam detaylarini bilmiyorum,aklima geldi belki faydali bakteri zararli bakteri durumu mu etkisi oluyordue diye..Elena cozsun insallah, artik sebebi bilinsin ki caresi bulusun ../

Üzülme kuzum
Dua et derdim bulunsun
Benim embriyolarımı ne öldürüyor bulunsun
İnan immunolojı test kalmadı dünyada
Hepsini yaptım
Bakalım Elena ilave test istiyecek mi
Ahh canım ahhh tabii ki dua ediyorum ve edicem. Bu son üzüntün olsun, derdinin çaresi bulunsunAllah sevdiyi kullarını imtihana çekermiş, canım. O güzel kalbinin mükafatını verir inşaAllah

Zirkamla dün konuştum
İnşallah nisan tedaviye gidicek kieve
İnşallah bu tedavisi artık evlatlarını kucağına almayla sonlanır
İnşallah reduksiyonsuz bir tedavi olur

Canım Rabbim inşallah doğru zamanda en hayırlısını en saglıklısını en güzelini nasip etsin insallah bu kötü günleri o minik kalplerle unutursun inşallah yeterki umudumuzu kaybetmeyeleyim rabbim yardımcımız olsun

Anne olmak niye bu kadar zor .İstediği zaman anne olanlar ne kadar şanslılar ama farkında bile degiller
Ben de bu sabah o hisle uyandım.. Maddi manevi kendimi parçalıyorum .. Birileri istediği zaman peşpeşe doğuruyo.. İsyan etmiyim diyorum.. etmemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum ...izole yaşamaya çalışıyorum ama biri arıyor hamileyim diyor.. iş yerine doğum mailleri geliyor..Kafam karışıyor..

Bugünler de geride kalacak
Ümitsizlik yok..
Umut her nefesde

Bu sabah hepimiz mi aynı hisle uyandık Aslında hep bu duyguyla yaşıyoruz. Bir gün anne olacağım diye diye öleceğim galiba... umudumu yitirdiğim anda vazgecip vazgeçtiğim anda tekrar umutlanmaktan duygularım uyuşmuş halde... Hayallerle yaşayıp olmayan bebeğin varlığından bazen gerçekleri hayalleri birbirine karıştırmaktan... Oyuncak bebekle uyumaktan... Ne zaman diye düşünmekten sabahlara kadar uyuyamaktan... Yine de pes etmicez o minicik ellere kavuşucaz bu mübarek günde duy sesimizi Ya Rabbim daha fazla evlat hasretiyle yakma bizi

Allah inşallah bizimde yüzümüzü güldürür.

Herşeyde bir hayır var . Allah en hayırlı zamanda en hayırlısını versin.Ben önceden hayal kurardım şimdi hayal bile kurmuyorum imkansızmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…