Tamam da biz zaten reklam vs olana inanmıyoruz ki , kıbrısı kötüleyene de tepki verdik , ki ben hiç kıbrısa gitmedim tedavi icin. Şahsım adına konuşayım, buradaki insanların düsüncelerine yaşanmışlıklarına tecrübelerine önem veriyorum benim tutunacak başka dalım kalmadı bebek konusunda buradan bilgi alıyor dertleşiyorum
Evliliğimin 3. Ayında çocuğumun olamayacağını öğrendim5 senedir embriyo topluyoruz, Allah izin verirse doğum sonrası eşim bu konuda tüm yaşadıklarımızı yazacak, bir okuyun bakalım biz nasıl günler geçirmişiz. Sizi anlamadığımı mı sanıyorsunuz? Yaşadıklarınızı tahmin etmiyorum m usanıyorsunuz? Ben bu siteyi 2001 yılında kurduğumda tüp bebek günlüğü olarak kurdum. Yani büyük ihtimalle siz çocuk veya gençken ben bu işler ile ömrümü yiyordum.
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Evlat sahibi olalımda gerisi halledilir bir şekilde. Yaşanan yapılan çok şeyler var kimse kimsenin içini bilmiyor ki Rabbim görsün çabalarımızı inşallah sonu güzel olurÇok ama çok üzüldüm canım ama acele etmeyin biraz daha düşünün Allah yardımcın olsun
Sağlıkla kucağınıza alın evladınızı5 senedir embriyo topluyoruz, Allah izin verirse doğum sonrası eşim bu konuda tüm yaşadıklarımızı yazacak, bir okuyun bakalım biz nasıl günler geçirmişiz. Sizi anlamadığımı mı sanıyorsunuz? Yaşadıklarınızı tahmin etmiyorum m usanıyorsunuz? Ben bu siteyi 2001 yılında kurduğumda tüp bebek günlüğü olarak kurdum. Yani büyük ihtimalle siz çocuk veya gençken ben bu işler ile ömrümü yiyordum.
Ona destek olmamiz lazim zazamin cok desteğini gordum hepimize onu cok seviyorum hepinizi sevdigim gibi zor zamanlardan geciyor bizlerde oyle herzaman yanindayiz onunKatılıyorum.
Gerçekten çok zor zamanlardan geçiyor.
Seni o kadar iyi anliyorumkiŞimdilik böyle bir çözüm bulduk tamaracımne yapalım
Rabbim esinize saglikli dogum nasip etsinson şunu da açıklıyayım.
kimse tedavi gördüğü kliniği övdü diye siteden atılmadı veya reklamcı damgası yemedi.
konunun çıkışı ; "Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkileyecek" cümleler kurulması.
lütfen bu konuda hem fikir olalım
Tesekkur ederim canim biraz kokosdur kendisi
Sitenin sahibi olmanız kibarlığı bir kenara bırakmanız anlamına gelmemeli bence. Kıbrıs’ta tedavi görenlerin kötü etkilenmesini kimse istemez tabi ki. Ama sizin bu sözleriniz Kiev’de tedavi görenleri/ görecekleri olumsuz etkilemiyor mu sizce? O insanları neden düşünmüyorsunuz?hangi haksızlık ?
gittiğin bu yeni merkezin danışman dediğiniz kişinin burada sayısız üyeliği olduğunu benim buradan deşifre edip siteden attığım kısmı mı yanlış ?
bak sana şöyle bir örnek veririm ;
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı. Türkiyede tercih edebildiğiniz klinikleri duymak istiyorumwww.kadinlarkulubu.com
vay arkadaş dersin....
Kamila Efeoglu gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil
Leyna Cilek gittiğin merkezin çalışanı ve sahte profil
hatta bak şu kısmı çok iyi oku ;
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı
biotexcom de tüp bebek yaptık. Fiyatları 39.000 €'dan başlayıp 60.000 €'ya kadar gidiyor. Buna ucuz diyorsanız söyleyecek söz bulamıyorum. Kullanılan yumurtayı biz bir şeye benzetemedik. Bir kere biz kayısı istedik adamlar lafadan yaptı ! biotexcom dan hiç memnun kalmadık. özetle ...www.kadinlarkulubu.com
hatta bak sana uzun bir liste vereyim arkadaşlarla ile bir görüş bu konuyu ;
Ebru Celik gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Gizem Ata gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Sevda cicek gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
gul79413 gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
haticaakova gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
songul yilmaz gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
senem aksevim gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Elcin Turan gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
Mila Tona gittiğin Ukrayna'daki merkezin çalışanı ve sahte profil
kullanıcıları linkleyemedim zira hepsi reklamdan dolayı siteden atıldı.
bak bu hesapların hepsi siteden atılan o merkezin reklamını yapan şu anda iletişimde olduğunuz danışman beyefendi.
seni pasif halde de sokmayacağım zira defalarca arayıp, bin kez özür dileyip bir daha yapmayacağım diye söz verip gelip yine aynı şeyleri yapıyorsun...
git başkasından çıkar hıncını ama sakın bana doğru yanlış deme insanları önce Kıbrıs'ta x merkeze yönlendirdin şimdi bu ülkeye yönlendiriyorsun inan benimde bir sabrım var. Senin gittiğin her yer önce mükemmel sonra tü kaka...
Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkiliyorsunuz görmüyor musun? Hani moral çok önemliydi? Moral mi bıraktınız insanlarda yeter benimde Kıbrıs'ta tedavi görenlerinde bir sabrı var, haddini aşma. Kıbrıs'ta tedavi görenler efendiliklerinden seni üzmemek adına susuyor ama şansını inan zorlama sınıra kadar geldin
sen bana oraya giden 10 üye yaz ben sana 10 üyenin 3 tanesinin kesin negatif olduğunu yazarım... Nasıl böyle kesin dille konuşursun? İnsanları çok yanlış yönlendiriyorsun.
Kibris yada Kiew kimin nasibi nerdeyse orada yavrusuna kavussun insallah.Kıbrısta tedavı görüp bebısıne kavusan yada hamıle olan arkadaslarımızda var kıewdede. Benım kıbrısta en yakın arkadasımın iki tane prensesımiz varson şunu da açıklıyayım.
kimse tedavi gördüğü kliniği övdü diye siteden atılmadı veya reklamcı damgası yemedi.
konunun çıkışı ; "Kıbrıs'ta tedavi görenleri negatif etkileyecek" cümleler kurulması.
lütfen bu konuda hem fikir olalım
Allahim ,Şuan yazılanları şaşkınlıkla ve gözyaşı içinde okuyorum... Duygularım karmakarışık oldu zaten çaresizlik içinde çırpınıyorum... Kieve gitmedim ama Kıbrıs tecrübemle orayı anlatılanlarla kıyaslayınca dünyalar kadar fark olduğunu anlıyorum... Evimi satılığa çıkardım daha 8 yıl kredisi var Kıbrıs için çekilen kredi var geriye ne kalır bilmiyorum çünkü öyle lüks bir ev değil... Ne zaman satılır belli değil... Kıbrıs hayal kırıklığı oldu kalitesiz embriyoyu çok iyi dediler... Kiev böyleyse napicaz bizNereye umut bağlayalım... Anladım artık bir gün anne olacağım diye diye öleceğim ben
Ahh canım keşke tek sorun evi satmak olsa. İnan hiçbir şeyde gözüm yok. Şuan öyle çıkmazdayım ki dondurulmuşlar pek kaliteli değil. Aracı diyo başka hastaneyle devam edelim yeni tedaviyle indirim yaptırıcam. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum aklım kieve gidiyor. Napicam dondurulmuşlar mi başka merkezde yeni tedavi mi kiev miAllahim ,
Bu uğurda ne cok seyler feda ediyoruz.
Ugrasanlari gör Allahim , kucaklarini bos birakma ne olur
Evinizi satmayi ne olur az daha erteleyin ; az daha bekleyin inşallah bir cikar yol bulunacaktır.
Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin ; Yar ve yardimciniz olsun,
Duacinizim.
Canım bak önce araciyi aradan çıkart, embriyoların kalitesi de iyi değilse hiç onlara da bakma. Zaten onlarla negatif almışsın neden aklın kalsın. Kendine yepyeni bir plan yap, iyi araştır iyi düşün aracılar kendi komisyonlarina bakarlar seni dusunmezler. Zaten daha önce de söylemiştim aracı ne demek ki nerden türemişler nasıl bir para kazanma yöntemi bu ya Allah aşkına insanların duygularını sömürerek para kazanılır mı? Sen bunları boşver buradan bir çok şey öğrendin bu bilgiler ışığında kendine yepyeni ve içine sinen bir yol belirle. Allah bu emeklerinin karşılığıni versin inşallahAhh canım keşke tek sorun evi satmak olsa. İnan hiçbir şeyde gözüm yok. Şuan öyle çıkmazdayım ki dondurulmuşlar pek kaliteli değil. Aracı diyo başka hastaneyle devam edelim yeni tedaviyle indirim yaptırıcam. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum aklım kieve gidiyor. Napicam dondurulmuşlar mi başka merkezde yeni tedavi mi kiev miama en çokta dondurulmuşlar beni kahrediyor o kadar para ver sonuç bu onları kullansam bile bile lades mi derim kullanmasam boşuna mı oldu bu kadar emek napicam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?