Ben pişman oldum keşke vita alteraya gitmeseydim maddi manevî yiprandim 3 embriyodan birtane tutmadı şimdi kürtaj olucam sizdede herhangi bir hastalık varmıydı bende tansiyon birde tiroit var ama ilaç kullanıyorum
Ben pişman oldum keşke vita alteraya gitmeseydim maddi manevî yiprandim 3 embriyodan birtane tutmadı şimdi kürtaj olucam sizdede herhangi bir hastalık varmıydı bende tansiyon birde tiroit var ama ilaç kullanıyorum
3 embriyonun hepsinin mi kalbi durdu anlamadım tam olarak

Kıyamam sana. Allah yardımcın olsun canım. Ben de bebeğimi kaybetmiştim. Aynen aynı duyguları yaşamıştım. Sanki hiç ellemezsek canlanacak gibi. Zor çok zor. Acı ve yasla geçiyor o günler. Sonra toparlıyorsun kendini. Bu süreçte yapacak bir şey yok. Zaman ihtiyacın.

tiroid vardı ama öyle yüksek değerlerde değil. Bana söylenen eğer bebekte bir anomali varsa vücut onu bir süre sonra atıyormuş. Yani embriyonun kalitesiz olması sonuç olarak
Bende hemşireyle konuştum ona kalitesiz emriyo Tiransfer ettiniz diyorum yok diyor biraz tartıştık ben basta ona kalitesiz dedim yok dedi cok iyi bir dönür beni ikna etti tutmamasına rağmen öyle diyor

Bende hemşireyle konuştum ona kalitesiz emriyo Tiransfer ettiniz diyorum yok diyor biraz tartıştık ben basta ona kalitesiz dedim yok dedi cok iyi bir dönür beni ikna etti tutmamasına rağmen öyle diyor
valla ben bahçeci berfu hocada tedavi olmuştum son 2 tedavim. Kendisi bana tahlillerim, rahim içi durumumun embryomun çok iyi göründüğünü tutunacak gözüyle baktığını söylemişti. tabi genetik açıdan embryomun mükemmelliğini bilmemiz mümkün değil. Görünen o ki embriyo kalitesiz birdahakine genetiğe gönderelim dedi.yani ne derlerse desinler embriyo kalitesiz se tutunmaz

tiroid vardı ama öyle yüksek değerlerde değil. Bana söylenen eğer bebekte bir anomali varsa vücut onu bir süre sonra atıyormuş. Yani embriyonun kalitesiz olması sonuç olarak
Sadece embrıyonun genetık kalitesiz olması degıl aslında %60 70 öyle diyorlar diğer sebepler kan pıhtılaşması ve kadının bagısıklığıda embrıyoya saldırabılıyomuş

Biri tutunamadı 2 cisi4 haftalik kaybettim 3 kalp atımını tuydum ondan sonra kalbi durdu 6 ocakta kürdan olucam
Bqzı durumlarda biri ölünce diğer keseyıde etkıleyebılıyo diyorlar ama sizin 4. Haftada kaybettığınız bebek cok cok miniktir diğer keseyı etkıleseydı kalp atımından once etkılerdi sanki

Yalnız 2ab olanlar guzel embrıyolar degıl 4aa guzel bir embrıyo sadece. 2ab nın tutması bıle mucize olmuş hatta. Eşinizin sperm sonucuna detaylı bakıldı mı?
Ben eşime siperm analiz testi yaptım düzen laboratuvarında genetik testte yaptım bir sorun yok dediler

Ben eşime siperm analiz testi yaptım düzen laboratuvarında genetik testte yaptım bir sorun yok dediler
Düzen iyi bir lab dogru sonuclar verıyor. Ama embrıyo 4aa kaliteli diğerleri pek kaliteli degıl. Pıhtılaşma için bişey kullandınız mı? Troid ilaç kullanıyosanız etkı etmez ama haşimato daha farklı bir troid çeşiti, tansıyonda ilaç kullandıkca bişey olmaz

Tüm testlerimi yaptım ben basta hemşireye bu embriyolar içime sinmedi dedim çünkü herkes 5 aa veya 5 ab Tiransfer oluyor dedim benim bu risk dedim yok dedi hepsi iyi kalite hepside gebelik getirecek emriyo dedi değilmiş ilaçlarımı hep kullandım zamanında hiç bir iş yapmadım sırt üstü yattım sadece iğne yapmaya gidiyordum birde sabah kahvaltısı yapıyordum tek eşimle yaşıyorum eşimde çalışıyor her dakika yanımda değildi bu donasyon kendi yumurtam değildi ki yere çekimiyim herke donasyonda geziyor dolaşıyor çalışıyor nerde yanlış oldu bilmiyorum

Pıhtılaşma için oksapar aspirin kullaniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…