Embrıyolar iyi degıl bence bende begenmedim kalitelerını bence bir daha konuşun merkezle bi çözüm bulsunlar. Bence yatmaya gerek yok yatarsanız kan dolaşımı olmuyor hatta bebege kan gitmiyor demişti doktorum bana mümkün oldugunca kendıni yormadan hareket et demişti. Bence sizde bi yanlış yok merkezle bi daha konuşun

Sizin bebeğimiz varmı merkezle çok konuştum tekrar deneriz diyorlar oda Tiransfer ücreti istiyorlar bence ikinciyi bedava yapmalari lazım ben yapıştırmaya yaptım garanti olsun diye buna rağmen olmadi 100 milyar gitti bize yazık günah degilmi inanki aldıkları para haram çünkü emeğimizi umutlarımızı caldilar

Benım bebegım yok transfer olucam. Yapıştırma içinde ekstra bir ücret ödenıyor zaten fiyatlar cok fazla. Haram ki ne haram bi de psikolojı bozuluyo

Benım bebegım yok transfer olucam. Yapıştırma içinde ekstra bir ücret ödenıyor zaten fiyatlar cok fazla. Haram ki ne haram bi de psikolojı bozuluyo
Inş güzel sağlıklı hamilelik geçirirsiniz sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız 2023 bebeğimiz kucağınıza olur birde ben hayatımda ilk defa hamile kaldım herkes bana kendiligindede hamile kalabilirsin diyorlar olabilirmi birde hala ölü bebek karnında ocağın 6 kurdaj olucam kendiliğinden düşsün diye bekliyorum o güne kadar bir sorun olurmu

Amın inşallah hepımız anne olalım hamıle kalmak rahımın tutuculuğu oldugunu gosterıyo iyi bişey demişti doktorum bana yani hamıle kalmakta buyuk bir olay bişey olmaz benımde 5 gun kalmıştı küçük oldugu için zehirlemiyo sonra kendılığınden kanama ile düştü

O kadar acki 2023 ölü bebeğime giriyorum herkez gülerken sabahtan ağlıyorum gözyasim dinmiyor allahım onu tekrar canlandır diyorum

O kadar acki 2023 ölü bebeğime giriyorum herkez gülerken sabahtan ağlıyorum gözyasim dinmiyor allahım onu tekrar canlandır diyorum
Bende 2021 e aynı şekilde girmiştim seni o yuzden cok iyi anlıyorum anca 2 sene sonra koydurabılıyorum tekrardan. Zaman herşeyın ilaçı herşey guzel olacak

Slm arkadslar ben ilk defa hamile kalip kurdaj olucam kurdansan sonra bizim gibi yaş gurubundakilerde hamile kalabilirlerdi yani donasyonda hamile kalanlar kendiliğinden hamile kalinabilirmi

Sizinde donasyonmuydu

Merhabalar herkese Kıbrıs için sperm donasyonu yer bakıyorum. Doğuş ve sevinç hastanesiyle görüştüm maliyet açısından doğuş baya yüksek geldi. Sevinç tüp bebek hastanesi tecrübesi olan var mı? Ya da memnun kalınan yerler ? Allah rızası için yardım istiyorum reklam yapmayan Allah korkusu olan birinden.

Su an ki durumunuz nedir?Insallah iyi sonuclar almissinizdir.Olaya maddiyatla bakip,bir de lutuf yapar gibi kibirli olanlari Allah'a havale etmek en güzeli

tesekkurler Kazen
genetik tarama yapilmiyor bir takim testler bulasici hastalik ve kalitsal hastalik testleri yapiliyor kendimden biliyorum

ama daha once bahsettig gibi herkes detayli arastirip sorsun
Tabiki bulaşıcı hastalık vb kalıtsal hastalık testleri yapılıyordur.Hepatit B hepatit C HIV gibi.Bunlar hem embriyonun nakil olacağı anne hem de bebek açısından çok önemli ve riske atılmaz.Ayrıca sanırım ilgili kanun veya yönetmelikte buna ilişkin zaten madde vardı diye hatırlıyorum.Benim bahsettiğim ise daha detaylı genetik tarama testlerinin donörlere yapılmadığını düşünüyorum.Zaten bu testlerin yapılması gibi bir zorunluluk yok merkezlerin uygulamasında.Hal böyleyken de bu kadar maliyeti yüksek testlerin yapılması olası değil donörler açısından.Bu konuya önem veren, çocuğumun genlerinden bir nebze de olsa emin olayım riske girmeyeyim diyen annelerin embriyoya uygulanan genetik testleri yaptırmalarını tavsiye edebilirim ancak.

Tabi yine belirteyim benim kendi görüşüm bu işleme hiç başvurulmamasıdır etik açısından fakat seçim herkesin kendine kalmış neticede bunu kendi açısından uygun gören arkadaşlar varsa da onlar içindir bu genetik test yaptırmaya yönelik tavsiyem yanlış anlaşılma olmasın.

Son düzenleme:
biz de para biriktirdik 42 yaşındayım. kist var yumurtam yok gibi bişiy türkiyede 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı nasipse bu ay kıbrısa gidip dönasyon yaptıracağız bilgi olarak bize yardım etmek isteyen var mı sevabına eşimde problem yok spermleri kalileti sizlere bişiy sorabaliri miyiz yaptıranlara aşamalar hakkında sevabın bilgi verebilecek olan var mı

Kader arkadaşlarım bende vita alterada yaptım 3 emriyo Tiransfer yapıldı ikisi tuttu biri 5 haftalik düştü diğeri 7 haftalik kalp atisi duyulduktan sonra kalp atisi durdu kurdaj yapıldı ben hastaneye patoloji istedim genetikle aynı olduğunu düşündüm meğerse farklıymış ben dr genetik istiyorum demem gerekiyormus şimdi nedeni belirsiz ve dr benden sonuç istiyor bende sadece patoloji var ordada birşey yazmiyor şaştım kaldım benden mi emriyodanmi belli değil Ben Nasıl bir yol izlemeliyim birde kan pıhtılaşmasını nasıl ogrenebilirim

Bizde taş itibari ile böyle Bisey düşünüyoruz artık boyle yorumları okuyunca kafam karışıyor pıhtılaşma için kanda plt testi var ona bakılıyor sanırım zaten benim biraz yüksek olduğu için tüm tedavilerimde kan suşandırıcı verdi Dr um pıhtılaşma olsun olmasın hep veriyorum tüm hastalarıma dedi zaten tüp bebek merkezi olarak da veriliyordu iğne göbekten oksopar bakalım hayırlısı olsun hakkımızda benimde 3 gün oluyor negatif sonuç aldım 9. Denemeydi sanırım emriyolarım la alakalı sorun artık ona kanaat getirdik

Ben oksapar birde aspirin kullandım pirogestero n esterefon folik asit kullandım ama olmadi Şimdi ikinci defa düşünüyoruz ben devlette kurdaj oldum parçamı genetik yapmamışlar ben defalarca söylememe rağmen sadece patoloji yapmışlar benden mi emriyodanmi belli değil ne yapicam sasirdim

Ben oksapar birde aspirin kullandım pirogestero n esterefon folik asit kullandım ama olmadi Şimdi ikinci defa düşünüyoruz ben devlette kurdaj oldum parçamı genetik yapmamışlar ben defalarca söylememe rağmen sadece patoloji yapmışlar benden mi emriyodanmi bell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…