Çok şükür bildiğim yok sadece amh 0.01 benimSizin herhangi bir hastalığınız varmi
Siz kim aracılığı ile gittiniz vitayaSperm analiz testi yaptım iyi dediler en iyi sipermi alıyoruz dediler 16 milyon eşimin sipermi
30 yaşında ben 31 yaşında eşimEşim 46 ben 47 siz
Rabbim size de nasip eder inşallah , baz geçmeyin biraz yorucu oluyor ama rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSz çok gencsiniz
Inş olur ilkinde tutar
Senın embrıyoların kalitesizdi gercekten ama eşinin spermindende olabılır 16 milyon sayısı düşük gibi geldi banaSz çok gencsiniz
Inş olur ilkinde tutar
Canım eşimin düzen laboratuvarında test yaptım sorun yok bir tane olsa bile kalitelidir dendi sayıya bakma dedi önemli kalitesidir kiminin hiç sipermi yok ameliyatla birtane buluyorlar ve onlan topluyorlar q6 milyondan birtane kaliteli yoktu bilmiyorum patoloji genetiği bilmediğim için orda bilmediğim için ne istediğimi bilmemişim patoloji tümünü arastiriliyo zannetmişim meğerse değilmiş kafam o kadar karışıklı anlatamamSenın embrıyoların kalitesizdi gercekten ama eşinin spermindende olabılır 16 milyon sayısı düşük gibi geldi bana
Şansınadönasyonda şans yüzde kaç mesela biz tüp bebek yaptırırken şansınız yüzde 5 filan demişti doktor 3 defa yaptırdık olmadı
Biraz kalite sperm sayısıylada orantılı düşük sperm sayısı gebelik şansını normal yollarla cok azaltıyo malesef 16 milyon fena degıl ama. Şöyle bişey var eger bebek kız ise kürtajda alınan örnek genetiği tam cıkarmıyo cunku annenin metaryalide karısmış oluyo annenın mi bebegın mi anlayamıyotlar ama erkekse zaten xy kromozoma sahip oldugu için cıkardı.Canım eşimin düzen laboratuvarında test yaptım sorun yok bir tane olsa bile kalitelidir dendi sayıya bakma dedi önemli kalitesidir kiminin hiç sipermi yok ameliyatla birtane buluyorlar ve onlan topluyorlar q6 milyondan birtane kaliteli yoktu bilmiyorum patoloji genetiği bilmediğim için orda bilmediğim için ne istediğimi bilmemişim patoloji tümünü arastiriliyo zannetmişim meğerse değilmiş kafam o kadar karışıklı anlatamam
Patolojide birşey yazmiyor Ben dr üstüne başa başa araştırılmasını istiyorum dedim bana genetiğe gönderelim demedi patoloji dedi bende tamam dedim araştırılacağını zannettim patoloji sonucun hiç birşey yazmiyorBiraz kalite sperm sayısıylada orantılı düşük sperm sayısı gebelik şansını normal yollarla cok azaltıyo malesef 16 milyon fena degıl ama. Şöyle bişey var eger bebek kız ise kürtajda alınan örnek genetiği tam cıkarmıyo cunku annenin metaryalide karısmış oluyo annenın mi bebegın mi anlayamıyotlar ama erkekse zaten xy kromozoma sahip oldugu için cıkardı.
Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşaallahherkese merhaba çok yeni zamanda donasyon yaptırmış biri olarak buraya yazmak istedim bizimde gitmeden önce kafamızda birsürü sorular vardı. bugün transferimizin 12. günü ve hcg değeri 79 2 gün sonraki testte daha açık belli olacak
klinik ismi vermek istemiyorum insanların kafasında reklam vs soru işaretleri olmaması için bizim türkiyedeki doktorumuz yönlendirdi kliniğe türkiyede estrofem vs ilaçlarla başladık transfer günü progesteron prolutex ve enox kullanmaya başladık bu arada 2 ocakta kıbrısa gittik ve 7 ocakta transferimiz oldu ücret olarakta 4250 euro+ 750 euroda dondurma ücreti verdik klinik 12 adet yumurta olduğunu söylemişti gittiğimiz transfer günü 9 adet embriyo olduğunu bunlardan 6 adetinin 5 aa olduğunu diğer 3 ünün çok az daha düşük kalite olduğunu söylediler 3 adet embriyo transferi yapıldı soru sormak isteyenlerin sorularınıda cevaplandırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?