Peki nereye karar verdiniz en son

Herkese merhaba
Sanırım en doğru merkezi bu şekilde bulmam gerekiyor.Kıbrıs ‘ta 4 başarısız denemem oldu. Manevi olarak çökmüş durumdayım.Deneyimlerinize ihtiyacım var.
Bakü araştırma yap benimde Kıbrıs'a güvenim bitti

Ben de hit de tedavi görüp ikinci transferde ikizleri olan biriyim. Bana asla kimse yorum yazdırmadı: yıllarca ( 10 yılı aşkın süre) sessizce her gelişmeyi okudum burada, ozamanlar hit pozittiflerle doluydu. Karar verdiğimizde herkes ukraynaya gidiyordu ve inanılmaz övülüyordı, savaş çıkrtı. Karman çorman oldum. Sonra aldğımmtek tek notlar ile british ve hit arasında kaldımZ. İkisiyle de eşimle iki kez görüştük. Artık kalbimin sesini dinledim. Bir günn gidersenm hite giderim demiştim öyle yaptım. Herkesim hikayesi başka, tabi bir sürü faktör var, sperm yumurta kalitesi, moral. Bir çok şey. Herkes kalbinin sesini dinlesin, benim ikizlerim 1 yaşında, herkese nasip olması dileğiyle

Son düzenleme:
Eskiden tek tek pozitif negatif diye liste yapılırdı, merkez isimleri ile kişilerin. Keşke öyle bir liste yapılsa, başarı olasılığı da çıkardı ortaya. Daha kolaya karar verirdiniz
Ben sizi hatırlıyorum öncelikle ikiz evlatlarınızı sağlıkla, huzurla büyütün evet Ukrayna’ya akın vardı ve hemen hemen hepsi gebe kalıdı ve şu an sizin gibi evlatlarını büyütmekle meşgul… o dediğinizi bende anlamıyorum aynı platform ama insanlar o kadar farklı o kadar sessiz ki kıyasladığınızda birkaç arkadaş hariç kimse burada tecrübelerini paylaşıp başkaları da faydalansın demiyor özellikle Kıbrıs gerçeği insanı korkutuyor ancak maalesef işini gören kaçıyor hamile topiklerine oysa en azından doğum yapana kadar burada herkes arada bir güncel durumundan bahsetse… tecrübeler ancak paylaşılınca kıymetlidir! Hayır duası almak önemlidir…

Arkadaşlar merhaba. Henüz sonuç alamadım ama önerilere olumlu şeylere ihtiyacımız olduğunu bildiğimden yazıyorum. Açıkçası çekiniyorum şimdi densizin biri çıkıp reklam, kliniğin maaşlı çalışanı yazacak. Haftalardır sesim çıkmamasına rağmen. Ventusta embriyolar oluştu transferi bekliyorum. Başarılı bi tedavi oldu çünkü biz de ekstra ağır erkek faktörü vardı, sayımız azdı ona rağmen laboratuvar başarılıydı. İnşallah olumlu sonuç aldığımı da yazmak nasip olur

ağır erkek faktörü dediğiniz azosperm mi acaba

Burada reklamı yapılan (reklam yapmıyorum deyip reklam yapanlar da dahil) hiçbir merkeze itibar etmeyin size olumsuz yönlerinden bahsetmiyorlar bile özellikle şu başlık altında adı sıkça geçen 3 klinik. Mağdurların sayfadaki olumsuz yorumlarını silmekle meşguller genelde. Gerçekten yazık

Valla çatır çatır reklam yapıyorsunuz her başlıkta kliniği öve öve bitiremediniz bir üye mağduriyetini anlattı onda bile güzelleme yapmaya çalıştınız başka başlıklardaki tarafsız mesajlarda hep sizin unlike butonuna bastığınız var. Bu durumlar yüzünden kim kime güveneceğini şaşırdı artık reklamlarınızı tecrübe etmişsiniz de başınızdan geçmiş gibi anlatmayın. Reklamını yaptığınız klinik normal fiyatlara göre aşırı pahalı bir konuda tepki gösterildiğinde telefonları insanların suratına kapatıyorlar bir yıllık kliniği akladınız pakladınız ama mağdurların olumsuz yorumlarını silmekten de geri kalmadınız . Evet reklam yapıyorsunuz maaşlı mı değil misiniz önemli değil ama reklam yapmak için burdasınız

Merhaba, ben de donör ile çocuk yapabilir miyim diye bakınıyorum, siz nerede yaptırdınız bu süreci acaba? Ben 43 yaşındayım, bir iki yumurta kaldı, ona da olmuyor, yaşadığım ülkede donör düşün dediler ama çok pahalı, ben de Kıbrıs vs bakıyorum. Bilgiler çok dağınık o yüzden tek tek soruyorum, kusura bakmayin

Kızlar british hakkında ne düşünüyorsunuz
merhaba iyi günler RABBİM hepimize bu yolda mutluluğu yaşamayı nasip etsin. Karar ne verdiniz merak ettim British konusunda tecrübeli biri olarak size yazmak istedim. British hangi doktor ile görüştünüz bilmiyorum ama ben ne yazık ki kimyasal gebelik yaşadım .. size tavsiyem nacizane yaklaşık bir senedir uğraşıyorum doktor çok yoğun olduğu için bence hastasına odaklanamıyor her hastanın tedavisi farklıdır bence.. british seçerseniz lütfen tedavi sürecinde doktor ile tedaviyi detaylı görüşün. ben kimyasal sonuçlardan sonra başka bir kuruma yönelmeye karar verdim, para ve emek harcıyoruz bu nedenle paylaşmak istedim..

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben çok şükür 12. Haftadayım. sağlıkla ilerlesin inşallah. Dr eylem hanımdı ama ben onu sadece transfer öncesi, transfer zamanı ve sonrasında aynı gün 3 dk felan anca gördüm. İstanbul’dan kendi doktorum takibimi yaptı hep. Sizin kaç kez denediniz de kimyasal oldu. Hepsi bahsettiğimiz klinikte miydi. Birde ben transfere gittiğimde cmt idi kalabalık değildi. Odalarda boştu hemşireler felan ilgili davrandı tek hastaydım o gün şansıma

canım sağolasın şimdilik geçti .. senide tebrik ederim RABBİM eli ayağı ruhu beyni bedeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben aynı kurumda 3 defa denedim ne yazık ki kimyasal sonuçlandı . ilgililer hemşireler o konuda birşey demiyorum doktor çok yoğun ve odaklanamıyor hastasına .. nasip belkide bilemiyorum.. herkesin nasibi başkadır. sağlıkla büyüt evladını..

Amin inşallah sende tez zamanda kucağına al en uygun zamanda gelecektir sana duam seninle sen isteyen herkesle . İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…