Sizin test gününüz ne zaman?

Çok geçmiş olsun cnm. Neden tutmadığı ile ilgili birşey söylediler mi? Hangi merkezde yaptırdın sen? Benim durum sıkıntılı. Bu tedaviyi düşünmeye başlayalı neredeyse 9 desene oldu ama bir türlü para ayarlayamadim senelerdir uğraşıyorum, e yaşta gidiyor. Bilmiyorum nasıl olacak? Şimdi toparlamaya çalışıyorum işte, bu aradada merkeze karar vermeye çalışıyorum, hayırlısı bakalım biz şuan yapamıyoruz ama burdan pozitifleri duyunca kendimizin gibi seviniyoruz inş Rabbim hepimize nasip eder sağlıklı ve hayırlı evlat

Sen daha önce donasyon yaptın mı cnm?
Hayır… maalesef kendi yumurtalarımla yıllarca boşa kürek çektim.. maddi anlamda zorlanmayacak olsak 10 kez değil 20 kez deneyebilirdim.. sonuçta 40 yaş üstü o altın yumurtayı yakalayıp kucağına alan canlı örnekler var ancak çok yekün bizim gücümüz yetmedi açıkçası..

İnşallah Rabbim kolaylıkla hazır etsin maddi manevi canım hepimiz zor biriktiriyoruz yemeden eksiltiyoruz neredeyse inşallah nasip eder Rabbim. Aslında şundan olmadı diyerek bir açıklama yapılsa da inanmazdım çünkü transfer öncesi bütün önlemleri aldım histereskopi bile oldum embriyo iyi rahim iyi ama Rabbim nasip etmedi benim için tek açıklama bu olur galiba. Bu 3. Deneme idi bakalım Rabbim ol desin olsun 4.denemede inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…