• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok haklısın. Bende ventusla başlayacağım dedim sonra Brisithe yöneldim. Eski kurumlar daha iyidir düşüncesinde oldum: yeni yerlerde muhtemelen iyidir fakat doktorların alışma süreci ayrılma süreci derken riskli gibi geliyor. Bugün doktoruna gidiyorsun 1 yıl sonra Ordan ayrılmış olur mu bunlar da kafa kurcalıyor: para tuzağı mı hepsi para tuzağı. 4K Euro maliyeti olan yerler en az 6K diyor, doktor parası, aracı parası vs. İndirim de asla yapmıyorlar doktorsuz kendin bulsan bile. Bir ton para ufak meblağ değil yani. O yüzden içinize sinen yer olsun. Ben şimdiye kadar 3 yer ile görüştüm. İvox Ventus Brisith . Görüştükçe kafa da karışıyor Allah kolaylık versin
Peki nereye karar verdiniz en son

Burada yorum yazan bütün arkadaşlarım sayenizde çok şey öğrendim. Fakat hala o kadar kararsızım ki dediğiniz gibi pozitifi alan kaçıp gitmese her şey daha net olacak. British konusunda çok eminken şuan çok kararsız bir hal aldım. Sınavımız hiç kolay değil onca para biriktirip emeklerin boşa gitme ihtimali o kadar zor ki.. Hepimizin Allah yardımcısı olsun bebeklerimize kavuşalım inşallah.
British derken clavis çıktı sonra yazanların sadece övmek için yazdığı izlenimi oldu sonra ventus oraya da çok yorum yok insan çok defa tecrübe edinmiş çok sayida insanın çocuk sahibi olmasına vesile olmuş bir yer olsun istiyor. Lefkoşa yakın Doğu uni sicak geldi üniversite neticede büyük bir kompleks diye düşündüm fakat bu defa orada çok sıkıntı yaşamış bir arkadaşın yorumlarını okudum. British iyi derken yine para tuzağı diye yazan bir arkadaş olmuş. Canları yanan arkadaşlar gayet samimi zaten o belli. Ama sadece merkez övmek için yazan hesaplar şunu anlamiyor gideceğimiz varsa da daha şüpheli hale geliyor o merkezler. Gördüğüm Hit buraya çok yorum yazdırıyor. Bariz artık her yerinden belli oluyor. Oysa onu daha olumsuz bir hale getiriyor gözümde bu durum.
Velhasılı kelam çok çaresiz hissediyorum. Sanki her türlü avımda en vicdanlı avciyi arıyorum. İçimden geçenleri paylaşmak istedim. Merkezleri arayıp bilgi aldıkça da daha aktif yazacağım. Hepinize kolaylıklar diliyorum canım kaderdaşlarım.💕
Ben de hit de tedavi görüp ikinci transferde ikizleri olan biriyim. Bana asla kimse yorum yazdırmadı: yıllarca ( 10 yılı aşkın süre) sessizce her gelişmeyi okudum burada, ozamanlar hit pozittiflerle doluydu. Karar verdiğimizde herkes ukraynaya gidiyordu ve inanılmaz övülüyordı, savaş çıkrtı. Karman çorman oldum. Sonra aldğımmtek tek notlar ile british ve hit arasında kaldımZ. İkisiyle de eşimle iki kez görüştük. Artık kalbimin sesini dinledim. Bir günn gidersenm hite giderim demiştim öyle yaptım. Herkesim hikayesi başka, tabi bir sürü faktör var, sperm yumurta kalitesi, moral. Bir çok şey. Herkes kalbinin sesini dinlesin, benim ikizlerim 1 yaşında, herkese nasip olması dileğiyle

Son düzenleme:
Eskiden tek tek pozitif negatif diye liste yapılırdı, merkez isimleri ile kişilerin. Keşke öyle bir liste yapılsa, başarı olasılığı da çıkardı ortaya. Daha kolaya karar verirdiniz
Ben sizi hatırlıyorum 👍😍 öncelikle ikiz evlatlarınızı sağlıkla, huzurla büyütün 🙏🏻 evet Ukrayna’ya akın vardı ve hemen hemen hepsi gebe kalıdı ve şu an sizin gibi evlatlarını büyütmekle meşgul… o dediğinizi bende anlamıyorum aynı platform ama insanlar o kadar farklı o kadar sessiz ki kıyasladığınızda birkaç arkadaş hariç kimse burada tecrübelerini paylaşıp başkaları da faydalansın demiyor 🤷🏻‍♀️ özellikle Kıbrıs gerçeği insanı korkutuyor ancak maalesef işini gören kaçıyor hamile topiklerine oysa en azından doğum yapana kadar burada herkes arada bir güncel durumundan bahsetse… tecrübeler ancak paylaşılınca kıymetlidir! Hayır duası almak önemlidir…

Arkadaşlar merhaba. Henüz sonuç alamadım ama önerilere olumlu şeylere ihtiyacımız olduğunu bildiğimden yazıyorum. Açıkçası çekiniyorum şimdi densizin biri çıkıp reklam, kliniğin maaşlı çalışanı yazacak. Haftalardır sesim çıkmamasına rağmen. Ventusta embriyolar oluştu transferi bekliyorum. Başarılı bi tedavi oldu çünkü biz de ekstra ağır erkek faktörü vardı, sayımız azdı ona rağmen laboratuvar başarılıydı. İnşallah olumlu sonuç aldığımı da yazmak nasip olur

Arkadaşlar merhaba. Henüz sonuç alamadım ama önerilere olumlu şeylere ihtiyacımız olduğunu bildiğimden yazıyorum. Açıkçası çekiniyorum şimdi densizin biri çıkıp reklam, kliniğin maaşlı çalışanı yazacak. Haftalardır sesim çıkmamasına rağmen. Ventusta embriyolar oluştu transferi bekliyorum. Başarılı bi tedavi oldu çünkü biz de ekstra ağır erkek faktörü vardı, sayımız azdı ona rağmen laboratuvar başarılıydı. İnşallah olumlu sonuç aldığımı da yazmak nasip olur
ağır erkek faktörü dediğiniz azosperm mi acaba

Burada reklamı yapılan (reklam yapmıyorum deyip reklam yapanlar da dahil) hiçbir merkeze itibar etmeyin size olumsuz yönlerinden bahsetmiyorlar bile özellikle şu başlık altında adı sıkça geçen 3 klinik. Mağdurların sayfadaki olumsuz yorumlarını silmekle meşguller genelde. Gerçekten yazık

Valla çatır çatır reklam yapıyorsunuz her başlıkta kliniği öve öve bitiremediniz bir üye mağduriyetini anlattı onda bile güzelleme yapmaya çalıştınız başka başlıklardaki tarafsız mesajlarda hep sizin unlike butonuna bastığınız var. Bu durumlar yüzünden kim kime güveneceğini şaşırdı artık reklamlarınızı tecrübe etmişsiniz de başınızdan geçmiş gibi anlatmayın. Reklamını yaptığınız klinik normal fiyatlara göre aşırı pahalı bir konuda tepki gösterildiğinde telefonları insanların suratına kapatıyorlar bir yıllık kliniği akladınız pakladınız ama mağdurların olumsuz yorumlarını silmekten de geri kalmadınız . Evet reklam yapıyorsunuz maaşlı mı değil misiniz önemli değil ama reklam yapmak için burdasınız

Back
X