Canım sen prednol (kortizon)kullandım demişsin..donasyonda.....her hangi bir tahlil yaptırıp mı kullandın yoksa Tedbir amaçlı kendinmi kullanmak istedim....benim hiç hamileliğim yok bunu doktor mu veriyor.eğer şansımizı artıracaksa kullanılabilir mi? Yani tees bir etkisi olmaz sanıırım.tüp bebek merkezlerinde çoğu zaman bu ilacı veriyorlarmış.okuduğum kadarıyla.bana bilgi verirsen çok sevinirim:) yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canııııııımmmm

cnm 4 embriyoyo yaşına göremi belirledi firdevs hanım bu arada kaç yaşındasın kaçırdıysam kusura bakkma arkadaşım merak ettimde genelde 2 yada 3 koyuyolar da yaşada bağlı tabide

merhaba zeytin senin kistlerin var diye biliyorum ameliyat oldun mu sanırım donasyona karar vermişsin benim de kistlerim var laporoskopi olmam gerekiyo donasyon öncesi.kist aspirasyonunuda düşündüm ancak okadar para veriyoruz kistler alınırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

canim o kadar güzel yazmissinki okurken duygularim debresti yine ALLAH minik yavrularin ve esinle cok uzun mutlu bir hayat nasip etsin insallah ..bugun o kadar uzuldumki bu yazi uzerine moral oldu ... bugun tr kiyede yasayan bir akrabam nakli duymus ve bu yastan sonra cocukmu istiyorsun cocuk sana buyuk anne mi diycek falan diye alay eden bir mesaj atmis bana tabi hemen yasakladim ve agzima geleni saydirdim ama caktirmasamda uzuldum tamam 37 yasindayim ben istemezmiydim normal yoldan olsun ama ALLAH nasip etmedi bu alay edilecek bir sey mi ?insanlar gercketen acimasiz bugun bunu bir kez daha anladim ...

Aklım almıyor ne biçim insanlar var. ya rabbim kullarını ıslah eyle..!
sakın takılma bu hadsiz izansızlara. o akrabana deseydin " endişelenme ekmeğini suyunu senden istemiycem"

bende birşey anlatayımda gülün.
kayınvalide ve kızlarından oluşan çeteyle 1o yıldır küsüz doğurup soylarını ilerletemediğimden (!)
gebe olduğumu onların halalarına demiştim ondan duymuşlardı. sevgili görümcem demişki " gelip bize söylemiyorda elalemden duyuyoruz"
komikliğin dik alası. küs olduğum nefret ettiğim insana gidip diycem ki "ben gebeyim hadi birlikte sevinelim. :))

ağzı olan konuşur gül geç arkadaşım (Adresini ver gidip façasını alayım :)

Canım sen prednol (kortizon)kullandım demişsin..donasyonda.....her hangi bir tahlil yaptırıp mı kullandın yoksa Tedbir amaçlı kendinmi kullanmak istedim....

günaydin canim,
evet her zaman - kendi yumurtalarim la tüp bebek yaptirdigimda - predonol kullaniyordum. hayir tahlil yaptirilmadi bu konuda, cünkü prednolu cogu merkezler tedbir amacli veriyorlar. nitekim tüp bebek, vücut embyro yu disariya atmasin diye...

selam canim

merak ettim seni - 5 embyroda :)

ne zaman evde erken test yapicaksin? her hangi bir belirtli hissediyormusun kendinde?

hadi hayirlisi!!

Gunaydin canlarim saat 3 den buyana uyanigim dolasiyorum evde... Cok heyecanliyim bugun ultrason oldugu icin... Sabah 8.30 almanya saati... Sizleride haberdar edicem iyi haberlerle insallah.... 2,5 saat kaldi :)

Gunaydin canlarim saat 3 den buyana uyanigim dolasiyorum evde... Cok heyecanliyim bugun ultrason oldugu icin... Sabah 8.30 almanya saati... Sizleride haberdar edicem iyi haberlerle insallah.... 2,5 saat kaldi :)

bebek su anda Almanya saati ile 08:49 ve sen muhtemelen ultrasondasin. umarim hayatinin en güzel haberini alirsin. kalbim seninle.

bu arada herkeze hayirli güzel bir hafta dilerim.

Z.

slm kızlar nasılsınız, bende mayısı beklediğimden,forma girip okuyorum.yapılacak testleri,doktorları,klinik isimlerini otelleri not ediyorum...
WALTKRAYBURG hayırlı olsun arkadaşım,güzel haberlerini almayı nasip etsin ALLAHIM bugün yeni bi test yapcaksın sanırım çift çizgiyi görürüsün inşallah..
ZEYTİN subat başıyla gidiyosun demekki inşallah bebişlerini alıp gelceksin...
BEBEK seninde ultrasonda ikizler görünür inşallah,saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah
KIZLAR BURDAKİ HERKESE YAVRUSUZ HERKESE HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUM RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN...

Can dostlarim sizleri tanimasamda ayni kaderi paylasiyoruz......................ultrasondan ciktim................iki tane kalp atiyor..............

inanamiyorum............Allahim hayallerimi gerceklestircek insallah..........Allah insallah tamamini erdirsin ve DARISI SIZLERE ARKDASLAR - INSALLAH INSALLAH

Gelişmekte olan ikizlerinizin böbrek, bağırsak ve diğer organları hızla gelişiyor. 8 hafta her bebek yaklaşık dört santimetre uzunluğunda ve yaklaşık bir gram ağırlığındadır. Oniki hafta sonunda yaklaşık dokuz santimetre uzunluğunda iki kat olacak ve yaklaşık 20 grama kadar büyümüş olacaklardır.

canım yaa bebek çok minicikler

Nasıl mutlu oldum anlatamam.meraktan sürekli telefona bakıyordum Bende.....rabbim sıkıntılrına karşılık çifte mutluluk Verdi sana güzel arkadaşım....Tekrar gözün gözümüz aydın olsun darısı bizlerin başına ....

Arkadaşım gitmene sayılı günler kalmış ne güzel...umarım herşey yolunda gider..Su gibi gidip gel.bizde arkandan gelicez...başaarılı güzel bir transferin geçsin inşallahhh....

oyoy ne güzel cifter cifter geliyorlar. tütütü masallah Allah nazarlardan kem gözlerden korusun Bu arada bebek bende Almanya'danim ama sanirim donasyona gectigimizde Cek cumhuriyetinde düsünüyoruz. sen nerede yaptirdin? tercih etmendeki faktör ne oldu ?

Canım pozitif sonuçlarda şu dansözlere nasılda özeniyorum anlatamam...Bende istiyorum.senin sonucunu aldığın günde bizler sana oynatalım atessn...artık ortalık dansöz şöleni olur..

önceki sayfalarda arkadaşlar yapmışlar benim çok hoşuma gitmişti okurken onları.... sonra onların hemen hepsi anne olmuş ve gitmişler .... ben de öğrendim sonra dansözleri eklemeyi. ve şimdi seviçli günlerde oynatıyorum onları....

söz veriyorum sana..... en az 10 sayfa koyucam senin için dansözleri....

iiiiiiiinnnnnşallahhhhhh sana da ikiz bebekler gelir. çifter çifter seviniriz hepimiz......

hepimiz duygulanır gözlerimiz dolarken aynı anda da oynarız inşallahhh.....

gerçek hayatta hamile görünce duyunca adlandıramadığımız bir duygu kaplıyor hepimizi üzüntülü bi duygu sankiii. ama burada hamile haberi alınca, benimde olabilir duygusuyla sanırım çok seviniyor mutlu oluyoruz.

vazgeçmeyenler kazananlardır hepimiz anne olacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…