bebekcim geçmiş olsun, bir daha tekrarlamasın inşallah.Allah tamamına erdirsin.
biz de haftaya kıbrısta olacağız.dua et bana ne olur:)
Arkadaslarim benim
öncelikle kandiliniz mübarek olsun, Allah bu gece herkesin tüm dualarini kabul etsin....
Biliyorsunuz Firdevs Hanimda donasyon yaptirdim, gebelik cikti, ultrason da 1.5 kese gözükmüstü gecen hafta :)
bu sabah uyandigimda kanamam olmustu, az da olsa, cok korktum, doktora gittik, ultrasonla bakti..dikkatli olman gerek dedi..hep yatmam lazim önümüzdeki günler..insallah bebegime birsey olmaz..ultrasonda 1. kese nin icinde embyro gözükdü 2.4 mm :))) ve sok olduk kalp atisi da masallah gözükdühala saskinliklar icindeyiz
2. kese de büyümüstü, digerinden biraz kücük, icinde tam embyro falan gözükmedi..bakalim birdahaki ultrasonda neler gözükecek..ve insallah su kanamam kesilir..cok korkuyorum tabii
kizlar bunulari size yazmamim sebebei de, ne olur umutlarinizi yikmayin, ne olur!!! ben cok umutsuzdum kac kez denedik, yasim 42ye gelmis, yani inanin cok ama cok aci cekiyordum bende...Allah insallah bunlari hepinize yasatsin ve hepimizie de tamamini erdirsin!!!!
merhaba canim aslinda ilaclarin coguna onlar gerek yok demisti ama ben ilaclari aldim burdan topladigim bilgilerle sonra dra soledim bu ilaclari aldim diye dr sadece estrofem birde pregesteron fitil yeter demisti sonra ben bunlari aldim dedim guzel su sekilde kullan dedi recete yazdi.kaldigim oteldede bir cok bayanla konustum canim genel olarak soyledikleri ilk transferde dr larin ilaclari eksik verdigiydi cogu 2. kez gelmisti burdan aldigim bilgiler onlardan edindigim fikir vs hepsini topladim girnede EROL bey var ECZACI bebek tafsiye etmisti ona gittim ne gerekiyorsa aldim tam bir bavul ilacla dondum valla,yani basta gerek yok demisti ben aldiktan sonra iyi yapmissiniz su sekilde kullanin dedi almasam yada bir fikrim olmasa demiycekti burdaki arkadaslara tesekkur ediyorum gercekten
waltkrayburg hayırlı olsun transferin,güzel haberlerini bekliyoruz. hangi otelde kaldın acaba?
merhaba efsun ,
ben de seninle aynı yaştayım. ve yaklaşık bir senedir adet görmüyorum.erken menepoz.bu kistlerden ve tedavilerden dolayı.daha önce bahçecii kliniğinde benzer bir diyet yapmışlardı bana da.,ki ayda 8-9 kilo vermiştim.ama benimkinde et hiç yoktu .şeker karbonhidratın yanında.diyetini biraz anlatırmısın.
sanırım sen hiç donosyon yaptırmadın daha.nerde tedavi olmayı düşünüyorsun.yurtdışında mı.nerden bilgi aldın.dr kim.benimle paylaşırsan sevinirim.
Youtube ta bir konfreansı izliyordum sağlıkla ilgili oradan kısırlık ile glutenin ilişkisini öğrendim.
Zaten benim yıllardır doktorlarla bitmeyen bir rahatsızlık sorunum vardı. Kabızlık gaz ve miğde ve kan değerleir rezalet ( hemoglobin iyi ama)
İlaç endoskopi beslenme hiç cevap alamıyordum. Üstelik doktorların veridği kan ilaçlarıda kilo yapmıştı.
Artık sorunla yaşamayı öğrenmiştim.
Tüp bebek döneminde bende berkdoyda o diyeti yaptım.. Faydasını görmedim. Yumurta sayım kalitem felan artmadı.
Son 3 aydır ise herşey tepetaklak oldu. Kan değerlerim miğdem gazım kabızlık uçacağım 9 aylık hamile kadın gibi geziyordum.
Sonra ya çölyak değil ama gluten intoleransı olabilir diye kendim şüphelendim. Ve son testlerim gösterdiki tedaviden giderek hastalığı keşfettik.
Sebze, meyve, et balık süt ama laktozsuz yoğurt peynir ceviz bbadem, fındık ve mısır unu, kestane unu nohut unu prinç unu patates unu ile yapılmış muffin, ekmek yiyorum.
Buğday çavdar ve yulaf hayatımdan çıktı ikame unlar üsttekiler girdi.
Sorunlar gitti. Artılar geldi..
Almanyadaki doktorlar zaten gluten intoleransı olan her 6 kişininde kısır olduğuna dair bir araştırma yapmışlar. Çok yeni.
Ben donasyon yaptırmadım dünya ile ispanyadan quiron ile görüştüm.
Eşim biraz su koydu ama ben çok istiyorum. Yön ispanya gibi.. Nedenide eşimle ilgili.
waltkrayburg hayırlı olsun transferin,güzel haberlerini bekliyoruz. hangi otelde kaldın acaba?
sagol canim insallah hayirli olur hala test gununu bekliyorum. onar willage ydi sanirim ismi girnede bir otelde kaldik canim
Arkadaslarim benim
öncelikle kandiliniz mübarek olsun, Allah bu gece herkesin tüm dualarini kabul etsin....
Biliyorsunuz Firdevs Hanimda donasyon yaptirdim, gebelik cikti, ultrason da 1.5 kese gözükmüstü gecen hafta :)
bu sabah uyandigimda kanamam olmustu, az da olsa, cok korktum, doktora gittik, ultrasonla bakti..dikkatli olman gerek dedi..hep yatmam lazim önümüzdeki günler..insallah bebegime birsey olmaz..ultrasonda 1. kese nin icinde embyro gözükdü 2.4 mm :))) ve sok olduk kalp atisi da masallah gözükdühala saskinliklar icindeyiz
2. kese de büyümüstü, digerinden biraz kücük, icinde tam embyro falan gözükmedi..bakalim birdahaki ultrasonda neler gözükecek..ve insallah su kanamam kesilir..cok korkuyorum tabii
kizlar bunulari size yazmamim sebebei de, ne olur umutlarinizi yikmayin, ne olur!!! ben cok umutsuzdum kac kez denedik, yasim 42ye gelmis, yani inanin cok ama cok aci cekiyordum bende...Allah insallah bunlari hepinize yasatsin ve hepimizie de tamamini erdirsin!!!!
sagol canim insallah hayirli olur hala test gununu bekliyorum. onar willage ydi sanirim ismi girnede bir otelde kaldik canim
memnun kaldınız mı onar villageden?ben internetten baktın yerler filan taş gibi geldi, soğuk olmaz mı öyle?ısınma sistemi nasıl iyiymiydi ve biraz merkeze uzak bir otel sanırım.
merhaba bebek ,
güzel haberine ben de çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inş.
sen şimdi moralini yüksek tut ve sakınnnn:) kımıldama yattığın yerden.9 ay yatanlar duydum ben.
sabır zaten hepimizin içinden geçtiği bir süreç.daha çok sabredeceksin hareketsiz kalmak için o kadar sanırım.
sana sormak istediğim şey ,firdevs hanım doğuş özel kliniğinde mi-şevket beyle aynı yerde mi çalışıyor..ekstra bir tedavi uyguladı mı sana...
aşama aşama madde madde bütün ilaçları ilk anından beri yazarmısın bizlere(kıbrıstan önce ve sonra)
kendine çok dikkat et ltf.
iyi günler.
Ay canim birden heyecanlandim...........günler geldi desene..........ne güzel sevindim adina - dua etmem mi hic!!! Her zaman dualarimdasiniz. Tam ne zaman gidiyorsun ve ne zaman yumurtalar toplanicak? Ne olur bizleri haberdar et hep, hem sende rahatlarsin bahsettikce :)
Dogus a gidiyordun dimi sende?
Allah sag salim gidip sag salim bebislerinle dönmek nasip etsin!! Öyle bir tutunsunlarki onlar sana, hic birakmasinlar - Allah in izniyle
aminnn bebek inşallah...1 şubatta orada olacağız bebekcimmm..korkmuyorum desem yalan olur..sizleri haberdar etmeyi çok isterim ama telefonlarımızda internet bağlantısı yok maalesef küçük laptopu götürürsek tüm gelişmeleri yazarım. götürmezsek de dönüşte herşeyi yazarım. dönüşte hemen işe başlamak zorundayım o beni düşündürüyor. rapor da alamam çünkü yeni bir bölüme geçtim, şimdi ilk dakkada gol atmayım...
1. subat demek :) eh ne kaldi surda...korkularinda cok normal unutma bunu...oraya gidince yine kuskularinda olucak elbette bu da normal..ama eminim cok mutlu olucaksin bu kararinla...ayni süreci hepimiz yasadik..bak ben inan donasyon aklimdan gecmiyor, cook nadir, sadece bebeklerimi düsünüyorum ve her gün Allah a sükür ediyorum dua ediyorum benimle kalsinlar diye :)
rapor zaten ileri haftalarda daha cok lazim olucak :) bi gebe kal, o migde bulantilari, bas dönmenleri olursa nereye ugradigini sasircaksin :)) ama güzel seyler!!
sen simdi hayirlisiyla bu dönemini atlat
Hangi otel karar verdiniz mi? Oscar da internet baglantisina 25 lira bir haftalik sanirim ödeniyordu. Kac embyro ve kacinci gün alicaksin karar verdinizmi?
Arkadaslarim
yine bu gün ve yarin sabah benim icin cok heyecanli bir dönem..ultrason a gidecegiz..gecen hafta iki kese gözükmüstü..birinde kalp atisi vardi, digerinde embyro gözükmedi, o kese biraz kücükdü..insallah yarin ikincisindede embyro kalp atisiyla görürüm hayirlisiyla.......sizlere haber veririm mutlaka........
bu ara iki gündür aksamlari felakat oluyorum, migde bulantisi, bas dönmesi, ancak yatiyorum....bebislerim benim tüm enerjimi aliyorlar, ki daha onlar pirinc kadarlar :)))) Allahin mucizeleri iste.......alsinlar tüm enerjimi, raziyim buna :) insallah gu güzel duygulari sizlerde yakinda yasiycaksiniz...insallah Allahim tüm cocuk isteyenlere bunu yasatsin - - AMIN[/QUOTE
bebek..hadi bakalım ..yarın hayırlı haberlerle gel inşallah..Allah bebeklerini sana bağışlasın...
sende mi otel paketi almıştın bebek?yoksa kendinizmi ayarladınız,otel-ulaşım falan..
acaba ben menepoz girdiğim için sonuç verir miki ..sende adet düzenli hale gelmiş ne güzel.
bu ekmekleri evde kendin mi yapıyorsun.
mısır unu ve pirinç ununun haricinde hiçbirininvarlığından haberim yoktu
dünya tüp bebek kıbrıstaki mi ..ordaki dr berk ve diğer merk.deki firdevs hn kaldı zaten benim de gitmediğim
neden ispanya daki dr.u önerdiler sendeki rahatsızlıklardan dolayı mı..
iyi bir dr sa biz de düşünebiliriz belki bakarsın beraber gidebiliriz de tedaviye neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?