cnm arkasdaşımmmmmm çok sevindim çok güzel ya inan çok mutlu olddum senin adına sen ben öğrendim gibi valla bebişlerinle sana uzun sağlıklı mutlu ömürler:

gerçekten forumun mucizesi oldun atessn :) herkesin inanmak istediği birşey gerçek oldu :) şimdi daha umutla devam edilecek.
tebrik ederim. Allah mucizeni sana bağışlasın ve tamamına erdirsin :) çoook sevindim.

şu sıralar forumda bebişler patlaması var umarımda böle gidergerçekten okadar mutlu oluyorum ki arkadaşlar bu haberlerle anlatamam tabiki olumsuzlada bi okadar üzüntü.burası tanımadığımız bir yer ortam forum ama aynı kaderlerle birlikte mücadele etmeye çalışıyoruzz bizi bizden başka anlayan yok...darısı gidecek arkadaşlara inş.bu duyguları yaşarız hepimizzz.buradaki arkadaşlar iyiki varsınızzzzzzzzzz

ayayyyyyyy çok mutlu oldu canım ya...ağzım kulaklarımda şuanda:)))) inşallah sağlıklı bi gebelik geçirir ve misss kokulu bebeğini kucağına alırsın.İNŞALAHHHHHHH.... bundan sonra dikkat edersin artık sağlığına canımmm. ayyyy yaa ne güzel bi haber bu ya...nöbetteyim ve şöle bi bakayım demiştim.çok mutlu oldum.pozitif enerjiyle doldum:)))

insallah hep gulersin canim dua nada sadece tum herkes gibi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn diyorum ALLAH gönlüne göre versin insallah...

ay ne uğurlu bir gün maşallallah arkaşlarıma

Bebek ikizlerin haberine inan çok sevindim. allahım kucağına aldığın günleride nasip etsin inşalllah
ve atesn yaradanım ne büyük bu biir mucize
hani bir senaryon vardı. kızına ve çevrene kendi kendine hamile kalıvermiş olduğunu söyleyecektin hayal gerçek oldu :)
ay ikinizede sevinten gözlerim doldu..

Kiz dedim sana hamile olmadigina eminmisin diye )) ehhh 10 gun gecmis hemen aklima ilk geldi. Hay allahin mucizeleri iste!!!! ) adina cok ama cok sevindim!!!! Allah dan demek hic bir zaman umit kesilmez!!! Tadini cikar!!! Hcg degerin cok iyi cikmis . Allah tamamini erdirsin!!!!

ach be canim..ne bileyim iste aklima geldi..madem o kadar günü gecmis dedim..off yaa...Allah dan iste...........ay ay ay iyiki o haplari kullanmadin!! Allah korusun.

öyle agir falan kaldirdim diye de üzülme, Allah o bebise can vericekse, ne olursa olsun bisey olmaz!!! yeri geliyor insanlar araba kazalari geciyor ve bebege rahimde bisey olmuyor. Ay canim yaaaaa inaniilr gibi degil

biz yarın kıbrıs yolcusuyuz inşallah bebişlerimi alıp gelicem :) dua edin bana lütfen

biz yarın kıbrıs yolcusuyuz inşallah bebişlerimi alıp gelicem :) dua edin bana lütfen

ay kızlar...bugün harika haberler var...bebeK ve atessn her ikinizinde gözü aydın...Allah kucağınıza almayı nasip etsin...şimdi foruma girdim ve o kadar mutlu oldum ki...darısı bizlerin başına...hadi delikedi güzel haberlerle dön...bebeklerin sımsıkı tutunsun sana...bol şans..

Attessn inanamıyorum okudum ilk önce şakamı dedim. Tüp yada donasyon denemediğini biliyorum çünkü. Oysa mucizeden bahsediyormuşsun.

Bebeğin adı mucize olsun:)))

Bugün annemde bana 45 ine kadar belki doğal yoldan hamile kalırsın kısmet işi demişti..

Meğer senden bahsediyormuş))

Çok sevindim..... Bize mutlaka son dönem kullandığın ilaç varmı yada takviye irşey aldınmı bilgi ver lütfen...

Senin eşinde sorun yoktu değil mi????

Bebeğini allah sana bağışlasın....

İkinci kalp atışıda hayırlı uğurlu olsun..... İkizler yolda hadi maşallah..... Darısı başımıza))

delikedi01 öncelikle iyi yolculuklar şuan nasıl heyecan vardır sende..inşallah mutluca gidip gelirsin ve bebişlerinde sana 9 ay sıkı sıkı tutunur...duacınım inşallah hamilelik haberinide burda okurum..

Hepinize tesekkür ederim...sizlerde dua edin de kalsinlar ikiside bende...güzelce büyüsünler yavrularim..........

Allahim sizlere de yasatsin bunlari..........AMIN

İkinci kalp atışıda hayırlı uğurlu olsun..... İkizler yolda hadi maşallah..... Darısı başımıza))

merhaba evet benim bir kistim vardı, laparoskopi olmadım..doktorum laparoskopi sonrası çikolata kistlerinin büyük ölçüde tekraraladığını söyledi. içi boşaltıldı.senin çikolata kisti mi?kaç tane ve büyüklüğü ne kadar?donasyon yapacak olana doktor mu laparoskopi olman gerektiğini söyledi?doktorun kim?

çok güzel bir haber verdin bebek, inşallah sağlıklı sıhhatli birgebelik geçirir ve sağlık sıhhatle bebeklerini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…