kız şimdi ister misin kendi yumurtalarınla gebe kalasın .. olur mu olur valla bu gibi hikayeler duymuyor değiliz:)
hadi hayırlısı
ay canim insallahhhh tam bir yildir hic bir kipirdama yoktu nasil oldu kendi kendine hala saskinim pazartesi tekrar gidicem hayirlisi bakalim
seni merak ettim yatarak geçiyordu hamileliğin umarım iyisindir
cnm hayırlısı olsun inşallah inş.en yakın zamanda güzel haberlerini alırız
Canım ben aile dizimi yaptım. Yaşından değil anaç kişiliğinden sen anne oluyorsun aysevi anne yarısı teyze oluyor Efsune herşeyi titiz araştıran abla oluyor burda yaşları düşünmüyorum tabi. Diğer herkes zaten bu ailenin kardeşleri, yeğenleri oluveriyorlar :)))
aha senin yumiler kiskanmis donasyon yumilerini. canla basla kendilerini göstermeye calisiyorlar. hadi hayirlisi bakalim. bir de bakmissin kendi yumilerinle hamilesin. flash haber olur valla. bende dün basladim 3.tüp bebek macerasina. 3 yumi gördü dr. bakalim ne olacak gidisatlari.
evet sanirim oyle oldu canim ,,hadi bakalim insallah bu sefer olacak..
Sevgili arkadaşlarım.kanda pıhtılaşma sorununda iğne veya hap kullanımına transferden sonra mı başlamak gerekiyor.
ben kendiliğinden hamile kaldım ya bu yüzden eşim yine son bi kere benim yumurtalarla denesekmi modunda. paramızın boşa gideceğini söyleyip ikna etmeye çalışıyorum. bakalım hayırlısı inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?