yada cnm şu konuda temkinli ol şunları yap o doktorda dediğin bişi varmı bide berk beyi sorucam giden arkadaşlarada ona göre birazda ben karar vereyim doktor konusunda diorumkendi doktorumada bırakıcam tabi ama ne bilim hem bilgi hemde içiimi rahatlatmak için soruorum cnm
özelden msj atıcam bu konuyla ilgili. şunu söyleyebilirim ki verda hanımdan genel anlamda memnundum..
şimdi özele geçiyorum:)
ben 3 defa berk beye gittim.geçmiş sayfalarda okuya bilirsin beni.
hiç bir yorum yapmadılar.en son bir yıl önceydi sonuç negatif ve emriyo donasyonu ve 5 gün blasttı kısmet işte şans senin kafanı karıştırmak istemem ama durum bu sana iyi şanslar arkadaşım.ben o işleri kapattım artık evlatlığa başvurdum.
lütfen arkadaşım yargısız infaz yapmayın benim hiç bir suçum günahım yokki. üzüldüm şimdi.
ama kırılmam haklısınız.
tress e sorduğu için söyledim .dr sordu ankara da bildiğim en iyi dr u söyledim.araştırın siz de.ama evet 2000 tl gerçekten yüksek ona da yazdım firdevs hanımla görüş ilaçlarını o söylesin üç gün önce gidiyorsun belki takip gerekmiyor diye söyledim ben ona para öde demedim. bundan hiçbir çıkarım olamaz ki.
tabii ki ben de şu an 2000 tl yi gereksiz buluyorum ama önceden bilmiyordum ki bunu .ben 1000 tl ödemiştim geçen sene ama sadece takip değil bir nevi komisyon olduğunu söylemişlerdi.bana da çok yüksek gelmişti ama savaş beyi o önermişti daha önceki dr um da şevket beyi önermişti. şevket beye gititğimde ultrason takibi yapılmadan gitmiştik.yani para ödemeden. belki ilaçları yanlış zamanda almışımdır kuşkusu kaplamıştı hiç takip falan da olmayınca bir de menepoz olduğum için adetin başlangıcı tam hangi gün kestiremedim belki diye düşündüm olumsuz olunca .ikinci kere takibi ankara da yaptırayım dedim.benim ki tamamen o zamanki telaşım korkum bi de savaş beyle irtibatta oldukları için.bana demediler ki gerek yok diye.
selam cibir
evet benim simdiye kadar Allaha sükür olumlu, ama daha cok erken gebelikdeyim (9. hafta), insallah hersey cok iyi gider.
bizim donasyondan ilk denememizdi. kendi yumurtalarimla tüp bebekde 7 kez denedik, 1 defa gebelik ama düsük olmustu. yasim 42.
Dr. Firdevs hanimi sana tavsiye edbilirim, cok nazik, cok seker bir bayan. bence isini cok iyi yapiyor. donör secimi konusunda ben özellikle bayan doktor olsun istedim. donörü cünkü kendi sectigini söyledi. bir bayan olarak insallah daha özen gösterir secimde diye düsünerek kendisine karar verdim . birde tabii kendisiyle konustuktan sonra ben ikna oldum. yani sicak davranisi olumlu bakisi olaylara beni etkiledi. assistani irem hanim desen cok ama cok sirin bir bayan. cok yardimci oluyor. email yazdigimda sorum oldugunda hemen cevap verirdi, en gec ertesi gün. normal sartlarda ayni gün hemen dönerdi bana. bu konundanda cok rahat ettim diyebilirim. sana bol sanslar diliyorum....
arkadaşım sen daha önce donasyon denemişmiydin.
canım sosyal hizmetlerle görüşmelerim devam ediyor. ayın 28 de bir daha görüşeceğiz.
Bence transferi olan arkadaşlarımız bize süpriz yapıcaklar
Bence transferi olan arkadaşlarımız bize süpriz yapıcaklar
jaa bugun birsey oldu benim sol yumurtaligim yok 2 kez tup bebek denedik sag yumurtaligimda cogalmadi tek bir tane vardi oda 8 mm gecmedi.bugun dr a gittim kendiliginden sag yumurtaligimda 2 tane olmus ve 9 mm ulasmis dr dahada buyuyor dedi cok sasirdim jaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?