canım ne güzel az kaldı inşallah erken doğum konusunda da tedirgin olma önemli olan akciğer gelişimi doktor iyi ayarlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın .beklyiyoruz:) benim eşim de tutturdu tese de olmazsa olmaz donasyon kalsın die bakaklım ne olacak hayırlısı ile şu yaz bi gelse iyi olcak haziran gibi 2. tese düşünüyoruz beni de hazırlıcaklar acıbadem de süşünüyoruz bu konuda fikrin var mı canım iyi mi yada öncesinde nelere dikkat edeyim ben çok yeniyim hiçbir fikrim yok ne yapmalıyım?
Sevgili waltbray
Üüzlmemek elde değil biliyorum ama üzülme . Hep diyorum hiçbir şey için çok geç değil Bu konuda 50 ye dek yolun var. Biraz sindir olayı ve yeniden denemek için enerji topla. Yeniden denemeden önce hayata bakış açını değiştirmeye çalış hatta bayağı değiştir.Seni üzen şeyleri çıkart at hayatından ne olursa olsun o şeyler atamıyorsan azıcık uzağa koy,
Portakal ve duru Sizleri de tebrik ediyorum.
Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Şimdi burada yazışıyoruz paylaşıyoruz da bazı arkadaşlar neden sonucu alınca sus pus oluyorlar anlamıyorum. Yani nazardan korkuluyorsa o kadar paylaşım yapılmasın. Konuyu transfere dek bizimle omuzla, konuş paylaş neresi iyi neresi ucuz neresi kaç tane vs vs vs sonra ortadan aniden kaybol bir sonucu paylaşma zahmetine bile girişme . Yani hani sözüm meclisten dışarı diyeceğim de ......... Duru arkadaşımız Aymen ve bana elimden tuttunuz da girdim transfere demiş sağolsun yardımcı oluysak ne ala Transfer öncesi hatat transfer dönemi de görüş alışverişinde bulunduk. Hatta Kıbrıstan kesesine acımadı beni aldığı kartlardan aradı 2 3 kez. Tamam ala Son birkeç gündür paylaşım yapamadım Takdir edersiniz ki biz daha sonra farlı alanlara kayıyoruz Darısı başınıza yani bebek, amma, bakcı, bez , düşmesi hastalığı daydaylaması vsvs derken arık vay efendim TC de yasakmış yasaklanmış vay acaba dr embriyo koydu mu koymadı mı yok işte esmere sarışın donör teklifi vs gibi konulara artık hassasiyetimiz kalmıyor hatta gayet gereksiz buluyorız. Bir kere dr neden embriyo koymasın anlamadım ki. Her dönör en az 10 en fazla 24 embriyo veriyor. Bunlardan max 4 ünü koyuyor diğerleri elinde kalıyor. 2 yılın sonunda da haydi çöpe atıyor niye sizi boş göndersin zaten elinde gani gani var. Sadece bazı detaylarda sözünü tutmayabilir. Çok titiz çalışan bir grup değiliz. Bana söz verieln yeşil gözler olmadı elinde kara varmış o oldu. Olsun sağolsun kimbilir başka uygun gördüğü bir meziyeti vardı Sayısalcı olur mu demiştim belki en sayısalcı oydu. Kısmet deyip gözünü kapayacaksın Bu işler böyle Öyle çok titizleneceksen seni alayım Amerika'ya. Fazla dağılmayayım sonuçta ( bunları genel konuşuyorum ) bir kaşıkta fırtına koparmaya uğraşmayalım . Durmadan yasak masak vurgulamayalım sinir oluyorum . Siz öyle eli böğründe beklerken millet aldı bbeklerini büyütüyor bile. O dr bu dr didik didik deşmeye de gerek yok. Dr hastane bahane Herşey kısmet. Her neyse sonuçta başka yoğunluklarım olduğundan cevaplayamadım diyelim. Ama sonucu paylaşmayı haketmemiş miyidk? Neyse paylaştı arkadaşımız sağolsun Allah tamamına erdirsin öyle çekip gidebilirdi de . Ama benim dileğim bari köprüyü geçinceye dek paylaşımlarımızı kesmeyelim. Kendimi kötü hissediyorum.
seni online gördüğüme sevindim canım ilaçları hatırlamıyor musun canım üzüldüm ya belki bizde denerdik.eşim de bişi kullanma taraftarı değil ki ne yapsam bilemedim.çok çaresiz hissediyorum bazen kendimi ne desem onun faydası olmaz diye kestirip atıyor bende üstelemiyorum bakalım inşallah bu sefer de hüsranla sonuçlanmaz. evlatlık düşünüyor aslında ama donasyonu ben hiç söylemiyorum ama benim düşündüğümü bildiği için başka bişi yapmayız diyor bakalım hayırlısı.teşekkür ederi canım iyi dileklerin için.
tamam evlat edinmeyi düşünüyorsa donasyona çevirmek kolay. hamilelik aşamasını yaşamak istediğini, birlikte tekme atışını görmek istediğini, beraber ultrasonda kalp atışını duyup varoluşunun şahidi olmak istediğini söylersin.
ama şimdi değil. şimdi üstüne gitme olur mu? eşinin yaşadıkları kolay şeyler değil. adım adım, sindire sindire olacak herşey.güleryüzü eksik etme. şu an en çok sana ihtiyacı var. senin sevgine. her koşulda senin onu sevgiyle kabul etmene ihtiyacı var. çünkü derinlerde kendini eksik ve işe yaramaz hissediyor.
ilaçlara gelince, maalesef hatırlayamıyorum. ama haftada bir ovitrelle çatlatma iğnesi vurduğumuzu hatırlıyorum. ondaki hormon testeronu tetikliyormuş sanırım. bak bence sen bir hikaye uydur. internetten okudum aynı bizim gibi olan biri bahçeciye gitmiş emre bakırcıoğluna de. ya da memorial. hangisine istersen. hiçbir doktorun yapamadığını onlar yapmış havasına gir ve mutlaka bir doktora daha gitmesini sağla. sonuçta bunlar masum ameliyatlar değil. emre bey bize bu ameliyatların ilerideki cinsel yaşamı dahi etkileyebileceğini söylemişti (sakın bunu eşine söyleme :)) 3. teseyi bu nedenle yapmıyorlar. o yüzden öncesinde ne gerekiyorsa yapıp ameliyata iyi hazırlanmak gerekli. şimdi ben ilaçları hatırlasam da, eşinin hormon değerleri, durumu farklı olabilir. sizde işe yaramayabilir. doktora danışmanız gerek.
bu arada havuç suyu sık içir bol bol. ve de brokoli seviyorsa brokoli yedir. iyi geldiğini duymuştum.
senin de bebeğin olacak inşallah. rahat ol. bu günler geçecek ve seninle daha güzel şeylerden bahsedeceğiz. inanıyorum. lütfen sen de inan.
Arkadaşlar bugün tekrar kan vermek durumunda kaldım dünkü dehşet dr un beni germesiyle. Biliyorsunuz bana yaşım gereği beklentiye girmememi ve kan değerlerimi kontrol ettirmemi söylemişti. Dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilirmiş hele tüpü öğrendikten sonra bu yaştaki tüp denemelerinde oldukça fazla kimyasal gebeliğe raslıyoruz demişti neyse uzun lafın kısası bugün kü değerlerimde artış yok düşüş te yok ama üzüntümü tahmin edersiniz. Üstelik dış gebelik ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Erken mi sevindim nedir? Bilginisa canım benim sen aklıma geldin hastane koridorlarında. Arkadaşlar Allah aşkına nedir bu kimyasal olayları hele dr um baş dönmesi olursa seni yetiştiren biri olsun dedi hastaneye.Ay korkudan devrik cümleler yazar oldum. Sonucuma sevinemedim olumsuz değil ama olumluya gittiği de söylenemiyor aradayım olmak istemediğim bir yerdeyim. Rabbim yardımcım olsun. Başından sonuna sevincimi de üzüntümü de biliyorsunuz işte. Ama bu kimyasal gebelik aklıma gelmeyen bir şeydi. Kıbrıstan da 3 gün sonra yeniden tahlil dediler ama pek ümitli değiller gibi geldi telde görünüşe göre bünye atarmış ama Bilginisa canım benim senin nasıl atmadı. Lütfen bana yaz arkadaşım. Hepinizin dualarına ihtiyacım var. Sizleri çok seviyorum.Sevgiyle kalın.
Arkadaşlar bugün tekrar kan vermek durumunda kaldım dünkü dehşet dr un beni germesiyle. Biliyorsunuz bana yaşım gereği beklentiye girmememi ve kan değerlerimi kontrol ettirmemi söylemişti. Dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilirmiş hele tüpü öğrendikten sonra bu yaştaki tüp denemelerinde oldukça fazla kimyasal gebeliğe raslıyoruz demişti neyse uzun lafın kısası bugün kü değerlerimde artış yok düşüş te yok ama üzüntümü tahmin edersiniz. Üstelik dış gebelik ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Erken mi sevindim nedir? Bilginisa canım benim sen aklıma geldin hastane koridorlarında. Arkadaşlar Allah aşkına nedir bu kimyasal olayları hele dr um baş dönmesi olursa seni yetiştiren biri olsun dedi hastaneye.Ay korkudan devrik cümleler yazar oldum. Sonucuma sevinemedim olumsuz değil ama olumluya gittiği de söylenemiyor aradayım olmak istemediğim bir yerdeyim. Rabbim yardımcım olsun. Başından sonuna sevincimi de üzüntümü de biliyorsunuz işte. Ama bu kimyasal gebelik aklıma gelmeyen bir şeydi. Kıbrıstan da 3 gün sonra yeniden tahlil dediler ama pek ümitli değiller gibi geldi telde görünüşe göre bünye atarmış ama Bilginisa canım benim senin nasıl atmadı. Lütfen bana yaz arkadaşım. Hepinizin dualarına ihtiyacım var. Sizleri çok seviyorum.Sevgiyle kalın.
durugen seni öyle iyi anlıyorum herhalde benden daha iyi anlayan olamaz.... lütfen kendine dikkat et sabırlı ol şu kesin sonuç belli olsun önce... çok zor biliyorum ama inan her şey güzel olacak... önemli olan senin sağlığın... ben hep kendime böyle dedim... hep kendimi kendim tedavi ettim... sende öyle yap bunu başarabilirsin... hiç belli olmaz allahtan ümit kesilmez belki sonuç değişir... ben iki kez hamile kalabildim biri 21 haftalık sonlandırıldı diğeri geçen mayıs kendiliğinden gelen ve yine kendiliğinden giden bir gebelikti... bunun dışında 3 aşılama 11 tüp bebek tedavisi (yarım kalan tedaviler dahil) neler yaşıyor insan... bazen diyorum ki çevremde benden fazla acı çeken varmıdır diye ama forumlarda okuduklarım benim yaşadıklarıma benzer yaşanılanların var olduğunu gösteriyor... ve rabbime hepimiz için dua ediyorum... hayatımda her anımı suçluluk duygusuyla yaşayacağımı biliyorum çünkü bebeğimi hayatının sonlanmasına ben izin verdim... bu bana öyle acı veriyorki anlatamam yüreğim burkuluyor ve boğazım düğümlenip yutkunmakta zorluk çekiyorum... her günümde neredeyse o anları hatırlıyorum... ve ömrüm boyunca unutmayacağım... ve ne yazıkki hep bir suçluluk duyacağım çünkü o beni düşük tehdidi olmasına rağmen bırakmadı ama ben onu bıraktım bu düşünce hep kafamın içinde bir yerlerde duruyor.... 2009 ocakta yaşadım bu olayı... 2012 mayıs 1 de regl oldum.. e doğal olarak 28 i gibi bekliyorum gelmedi he bahar geldi ya mevsimdendir dedim... 29 yok 30 yok ben bir yandanda okulda mezuniyet için koşturuyorum süslemeler için sandalyelere inip çıkıyorum zıplıyorum falan... 31 yok ve ayın 3 ünde eşime söylemeden öylesine bir idrar testi yaptım evde ikinci çizgi duruyordu hemen inanmadım bir tane daha yaptım eşime gösterdim ikimizde konuşamadık ve 39. gün değerim 2570 çıktı inanamadım ama ne yazık ne kalp atışı oluştu ne embriyo ve sonra 8. hafta kendiliğinden vücut atmaya çalışırken ben gittim kürtaj oldum... inan bu yaşadığım ikinci olayı sadece eşim ve kızkardeşlerimden biri biliyor... kimseye söylemeden artık kendi içimizde yaşıyoruz bir çok şeyi eşimle... nedenmi çünkü artık insanlar sıktığımı ve boğduğumu düşünmeye başladımda ondan... işte bu yüzden seni en iyi anlayanlardan biride benim acımız inşallah bir gün son bulacak ama biraz daha sabır ve cesaret bu bizde var ben inanıyorum.... biz güçlüyüz ve biz bu işi başaracağız sonunda galip gelen biz olacağız .... dualarım seninle güzel haberlerini alacağız inşallah.... sevgiler....
durugen seni öyle iyi anlıyorum herhalde benden daha iyi anlayan olamaz.... lütfen kendine dikkat et sabırlı ol şu kesin sonuç belli olsun önce... çok zor biliyorum ama inan her şey güzel olacak... önemli olan senin sağlığın... ben hep kendime böyle dedim... hep kendimi kendim tedavi ettim... sende öyle yap bunu başarabilirsin... hiç belli olmaz allahtan ümit kesilmez belki sonuç değişir... ben iki kez hamile kalabildim biri 21 haftalık sonlandırıldı diğeri geçen mayıs kendiliğinden gelen ve yine kendiliğinden giden bir gebelikti... bunun dışında 3 aşılama 11 tüp bebek tedavisi (yarım kalan tedaviler dahil) neler yaşıyor insan... bazen diyorum ki çevremde benden fazla acı çeken varmıdır diye ama forumlarda okuduklarım benim yaşadıklarıma benzer yaşanılanların var olduğunu gösteriyor... ve rabbime hepimiz için dua ediyorum... hayatımda her anımı suçluluk duygusuyla yaşayacağımı biliyorum çünkü bebeğimi hayatının sonlanmasına ben izin verdim... bu bana öyle acı veriyorki anlatamam yüreğim burkuluyor ve boğazım düğümlenip yutkunmakta zorluk çekiyorum... her günümde neredeyse o anları hatırlıyorum... ve ömrüm boyunca unutmayacağım... ve ne yazıkki hep bir suçluluk duyacağım çünkü o beni düşük tehdidi olmasına rağmen bırakmadı ama ben onu bıraktım bu düşünce hep kafamın içinde bir yerlerde duruyor.... 2009 ocakta yaşadım bu olayı... 2012 mayıs 1 de regl oldum.. e doğal olarak 28 i gibi bekliyorum gelmedi he bahar geldi ya mevsimdendir dedim... 29 yok 30 yok ben bir yandanda okulda mezuniyet için koşturuyorum süslemeler için sandalyelere inip çıkıyorum zıplıyorum falan... 31 yok ve ayın 3 ünde eşime söylemeden öylesine bir idrar testi yaptım evde ikinci çizgi duruyordu hemen inanmadım bir tane daha yaptım eşime gösterdim ikimizde konuşamadık ve 39. gün değerim 2570 çıktı inanamadım ama ne yazık ne kalp atışı oluştu ne embriyo ve sonra 8. hafta kendiliğinden vücut atmaya çalışırken ben gittim kürtaj oldum... inan bu yaşadığım ikinci olayı sadece eşim ve kızkardeşlerimden biri biliyor... kimseye söylemeden artık kendi içimizde yaşıyoruz bir çok şeyi eşimle... nedenmi çünkü artık insanlar sıktığımı ve boğduğumu düşünmeye başladımda ondan... işte bu yüzden seni en iyi anlayanlardan biride benim acımız inşallah bir gün son bulacak ama biraz daha sabır ve cesaret bu bizde var ben inanıyorum.... biz güçlüyüz ve biz bu işi başaracağız sonunda galip gelen biz olacağız .... dualarım seninle güzel haberlerini alacağız inşallah.... sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?