cnm nasılsın sendemi berk beye gittin kusura bakma yanlış anladıysam bişi kaçırdıysam cnm
cnm nasılsın sendemi berk beye gittin kusura bakma yanlış anladıysam bişi kaçırdıysam cnm
aykızım inşallah tüm bu endişelerin geçer ve seninde mutlu haberlerini alır bize de umut olursun...bende öyle karmakarışık hallerdeyim..5 aşılama ve 4 tüp bebekten sonra bedenim ve yüreğim yorgun...o yüzden donasyonumu aceleye getirmeden yüreğim ve bedenin tam anlamıyla hazırken yapmak istiyorum...AYKIZIM umarım herşey gönlüne göre olur..bol şans...DURUGENCİĞİM benimde bir kimyasal gebeliğim var...ben başaramadım ama tüm kalbimle diliyorum ki inşallah o büyülü meyveler seninledir.neden bir mucize olmasın..bu forumda ne mucizeler var...inşallah biride sensindir...dualarım hepinizle....
saol cnm benim doktorumla konuşmayı düşünüorüm akşam bakalım ne dicek verda hanıma aklım kaydı gibi son olaylarda sonra ama nasibin neredeyse orada olur gerçi buna inananlardanım ama hayırlısı bakalım.inş.cnm seninde herşey gönlünce olsun kesinlikle temkin adımlarla git az buçuk neler olabiliceğini neler yapılması gerektiğini anlamışsındır tecrübe olmuştur onlar sana benin ilk denemem sudan çık mış balık gibiyim yaprak misali rüzgar nereye götür eserse bende oraya gidiorum şuan sende umarım sende hayırlı ve güzel haberler verirsin ileriki zamanlarda bize sanada bol şans cnm şimdiden
arkadasim kimyasal gebelik nedir ? dis gebelik duydumda bunu ilk kez duyuyorum
WALTKRAYBURG bana doktorların dediği bu tüp bebek ilaçları hormon içeriyor ya hamilelerdeki gibi çıkıyor değerler...ilaçlardan oluyormuş...
sevgili dürügencim.kıbrısta ve türkiyede hiç bir merkez pgt işlemini ücretsiz yapmıyor extra ücret alınıyor.seni çok ama çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri yaşamış biri olarak...biliyorsun bende berk beyde denemiştim.sonucum negatif olunca bir takım araştırmalara girmiştim neden olmadı diye..ama önüme hep şu soru çıktı ebriyo kaliteniz nasıldı.doktorların tabiriyle kaçıncı grade ,kalite yani.ben tabiki iyi diyebildim.doktorlar için tahmin edersin iyi kelimesi bişey ifade etmiyor.onlar somut bir şey görmek istiyorlar.
donasyon denediğimi bilen bir doktorum bana,elimizde ebriyo kalitesine ait bir bilgi olsaydı o zaman bir yol izleye bilirdik dedi.
şimdi belki seninde ebriyoların orta kaliteydi belki bundan kaynaklandı bunu bilemiyoruz.boşuna dünya kadar araştırma yapıcaksın.ben bu konuda berk beye çok kızıyorum.diğer merkezler eğer bu bilgileri veriyorsa berk beyde vermeli..ebriyo kalitesini soruyosun berk beyin cevabı iyi,yada güzel neye göre iyi....iyiyse o zaman versinler.olmadığı zaman da bizler böyle boş boş neden diye çabalıyoruz.formda gidenlerle genellemekdoğru deyil belki amaaa başarısıda dünya ıvf nin ortada...
canım nasılsın?birdahaki kontrolün ne zaman çok merak ettim acaba kaç kese gözükecek belki sende ikizler kervanına katılırsın:)iyi haberlerini bekliyoruz.
önceliklehepinizden özür diliyorum foruma giremedim evde kalmıyorum. Allah'a binlerce şükürler olsun hamileyim ve Allah tamamına erdirsin inşallah.
Fridevs hanım ve ekibine minnettarım. firdevs hanıma gideceklere şunları söyleyebilirim kesinlikle doktorunuza güvenin. o sizin için mutlaka en doğru ne ise onu yapıyor ben mesela 5.gün transferi istedim o 3. gün daha uygun olacağını söyledi. ayrıva firdevs hanıma aklınıza gelen herşeyi sorabilirsiniz, çok içten, samimi...İrem Hanım da öyle çok tatlı pozitif biri. tüm ekip çalışanlar çok iyiydi.
diğer arkadaşlar ne oldu bilmiyorum hiç okuyamıyorum işe de başladım.
inşallah onların da olumlu olmuştur.
önceliklehepinizden özür diliyorum foruma giremedim evde kalmıyorum. Allah'a binlerce şükürler olsun hamileyim ve Allah tamamına erdirsin inşallah.
Fridevs hanım ve ekibine minnettarım. firdevs hanıma gideceklere şunları söyleyebilirim kesinlikle doktorunuza güvenin. o sizin için mutlaka en doğru ne ise onu yapıyor ben mesela 5.gün transferi istedim o 3. gün daha uygun olacağını söyledi. ayrıva firdevs hanıma aklınıza gelen herşeyi sorabilirsiniz, çok içten, samimi...İrem Hanım da öyle çok tatlı pozitif biri. tüm ekip çalışanlar çok iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?