teşekkür ederim canım aykızımcnm hayırlı olsun şimdiden güzel haberlerle dönmeni diliyorumnezaman gitcksin nasipse
merhaba arkadaşlar
doktora göründüm,jinekolojik muayene yaptı,sorun yok ,ilk iğnemi de vurdum
bakalım iş bundan sonrasına kalıyor artık.bana ve hepinize bol şans...
teşekkür ederim canım aykızım
martın ilk günlerinde işlemim olacak ama kesin tarih henüz belli değil...
Arkadaslar , bende Kibrisda embrio transferi düsünüyorum , nereleri tavsiye ederdiniz?????
Hangi tüp bebek merkezleri tavsiye edediniz.
tavsiyeleriniz icin simdiden tsk ederim.
Eslemsema ve runya neden embryo transferi?
Çünkü bende kocayı bekleyeceğime embryo yolunumu seçsem diyorum.
sen ne zaman başladın ilk iğneye?bizim sperm donasyonu sizin ne ?yaş kaç?ben 37 yimaz kalmış cnm hadi hayırlısı hemen hemen aynı tarihlerde birlikte orda olcaz
hayırlı olsun canımm inşlallah mutlu sona ulaşırsınn sen nerde yaptırıyorsun canım
sen ne zaman başladın ilk iğneye?bizim sperm donasyonu sizin ne ?yaş kaç?ben 37 yim
cnm benim yumurtalıklarım yok yaş 28 yumurta donasyonu olcak hayırlısı ile bizim doktor verda yada berk olcak bakalım ben hap kullanıorum cnm buradaki doktorum onu verdi bişi demedi yrn bitio bi iki güne adet görürüm sonra tekrar hap vericek rahim kalınlaşınca gidicez inşallah
sen ne zaman başladın ilk iğneye?bizim sperm donasyonu sizin ne ?yaş kaç?ben 37 yim
cnm benim yumurtalıklarım yok yaş 28 yumurta donasyonu olcak hayırlısı ile bizim doktor verda yada berk olcak bakalım ben hap kullanıorum cnm buradaki doktorum onu verdi bişi demedi yrn bitio bi iki güne adet görürüm sonra tekrar hap vericek rahim kalınlaşınca gidicez inşallah
canım hayırlısı olsun gönlünce olsun her şey.önce göbüşlerimizin sonra da kucağımızın dolması dileğiyle...
canım hayırlısı olsun gönlünce olsun her şey.önce göbüşlerimizin sonra da kucağımızın dolması dileğiyle...
saol cnm seninde herşey gönlünce olsun aminn aminnnn
canım bende yaza embriyo transferi düşünüyorum kıbrıs ta firdevs hanımı düşünüyorum şimdilik.
sen neden embriyo transferi düşünüyosun sorun ne
hoşgeldin arkadaşımmm cnm burada gözlemlediğim kadarıyla her merkeze giden var bende yeni sayılırım deneyimim yok ama şu sıralar firdevs hanım rövanşta sanki.hepsinden olumlu yada olumsuz alan arkadaşlar var gördüğüm okuduğum kadarıyla ama şimdiden bol şans cnm
selam canim, bizim sorunumuz azosperm, ve bu son senelerde benim yumurtlarimda tembellesdi yani zor olusuyor , o yüzden bu sene yazin kibris da embryo donasyonu düsünüyoruz 9 sene evliyiz. firdes hanim hangi tüp bebek merkezinden
canım geçmiş olsun...
ben de 3. tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım,
kimyasal gebelik şu:embriyo tutunuyor fakat gelişemiyor,yani kandaki değer artmıyor,ya düşük ya kürtajla gebelik sonlanıyor.benim düşük oldu.15 gün hem çok yoğun kanamam oldu,hem de ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı...
her şey insanlar için yani bizim için analık bundan kutsal işte neler neler yaşıyor analar çocuk büyütene kadar...
çok üzüldüm canım...
geçmiş olsun...
canım bizdede aynı sorunlar var sayılırr eşimde tek tük sperm bendede tek tük yumurta :) denedeik 2 kez ama negatif firdevs doğuş ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?