Hosbulduk , Tskler , evet saten araştırmalarım sürüyor , az önce fark ettım de ınternette doğuş tüp bebek merkezı yazınca üç ayrı sayfaya rastlıyorum ama sonuc hep aynı merkez !
Hhmmmmm demekı büyük bır yer . Ama ekıp resımlerınde tüm doktorlar yan yana degıl sankı , mesela fırdevs uğuz tıp yazınca kendıne aıt sıtesı var ben de o doktora ılımlı bakıyorum dıerk bırde oradan ıletısıme gırım , aceba her yerden ayrı fıyatdamı gelır sımdı

hosgeldin aramiza runya, seni burda yeni görüyorum...
donasyonda hayir bir tane transfer etmiyorlar genelde, kibris da öyle en azindan. normal sartlarda 3 tane

Hosbulduk canım Tskler , evet yenı yım sızın yazılarınızı okuyorum , bende son günlerde orası mı burasımı dıye arastırmalardayım
Ama doğuşa karar verıyorum gıbı , hakımızda hayırlısı artık tadavıye de en kısa zamanda başlamak ıstıyorum .

merhaba arkadaşım. doğuşa bizzat gittim doktorum verda hanımdı. görüntüler ve siteler seni yanıltmasın. çok çok büyük bir yer değil fakat kullanışlı , temiz , yeterli düzeyde. her hastanın ayrı odası var. (transferden sonra 2 saat kaldığın içinde wcsi var)
diğer hastalarla pek burun buruna gelme olanağı olmuyor bu iyi bir şey.
Şevket alptürk klinik şefidir ve sahibi genelde yoğundur. verda hanım ve firdevs hanım da orda işlem yapıyorlar. asistanları ayrı ayrı. her doktor kendi hesabına çalışıyor her biriyle bağlantı kurabilirsin.
başka sorun olursa yardımcı olurum..

rast gelsin :)

1. Hafta sonu 10!yıl sonra kayınvalide evime geldi. Eşim için katlandım. Yoksa kadından hiç haz etmiyorum. Çocuk olmadığı için hep bir ayrılma olacakmış umuduyla yaşıyor. Utanmadı sıkılmadı yanımda memlektin kızlarının ne kadar güzel olduğunu ve oğlunda bir görsen dedi. Şaka gibi herşey...
2. Tiyatrocu genç akadaşım dünya tatlısı okumuşluğu ve bilgisiyle binlerce kişiye beden gçzel gözlü ve gülüşlü arkadaşım intihar etti. Kederliyim çok üzünüm. Gzatelerde ve habelerde görmişsünüzdür dün..Sisteme yenildi. Ve yıllarcada psikoterapi görmişti. Onun yangını benim için bildik onun geçtiği cehennemi tassavur edbiliyorum..ve korktum..
3. İspanyadan haber geldi bize uygun bir donör bulmuşlar nisan ayında başlayabilirmişiz. Bende email attım. Tamam dedim eşimde bu sefer olayın içinde o da istediğini söyledi..

Tüm bu gelişmeler beni çok yordu ve karıştırdı..

canim benim kaybina cok üzüldüm. bende gazetede okudum. gencecik bir hayat ellerin arasindan kayip gitti dedim. vardir mutlaka bir cözemedigi diye düsünmüstüm. Allah sabir versin efsuncugum. korkma sen bu forumda karsilastigim en güclü kadinlardan birisin. Ispanya konusunda hayirlisini diliyorum. umarim bebislerini ispanyadan alip gelirsin. Yüce rabbim dualarini karsiliksiz birakmasin insallah. esinin de destegi ile hersey cok güzel olacak.

efsunecim kaybın için Allahtan rahmet diliyorum ve sana da sabırlar diliyorum zor ya genç insanları bu şekilde kaybetmek gerçekten üzücü

ispanyadan gelen güzel habere çok sevindim orda donör daha mı az bir kaç ay sürdü sanırım.belki de çok daha detaylı arama yaptıklarından olabilir.umarım herşey güzel olur nisan ayında senden de güzel haberleri alırız.

kayınvaelidene gelince çok takma ya yaşlılar bi ilginç oluyor

Mormenekşe ben kasımda görüşmeyi yüz yüze yapmıştım, o zaman mart için anlaşılmıştı. Ama nşsanda başlanacakmış o da olur..Yani aslında 4 ay sürmüş gibi.
Kasım emaillerinde donör listesindeki soruları yayınalmıştım. Onlara ait cevapları göndermelerini bekliyorum..

Thank you for the information.
We decided to go further by the donation procedure by Quiron Hospital Barcelona.
Which steps should we take from today?
What should be signed to make the donation procedure begin?
Are there any additional tests for me and for my husband ?
I had my last period on 16th of february.
Is there a doctor that you would recommend to examine the thickness of the uterus during the donation ?
Could you please inform us about the allowed information of the donor such as eye color, skin colour, age, height, weight, has she already a child, accopation such as....

Arkadaslar Firdevs hanimin asistani Irem hanim.
Can bey Sevket beyin asistani.
Dogusta uc ayri doktor var ve hepsinin ekibi ayri.
Irem hanim in cep numarasini yazabilirim isterseniz...

Canım başın saolsun.genç yaşta ölüm çok zordur.Allah sabır versin yakınlarına.
Efsune hrpimiz artık senden güzel haberi bekliyoorduk.formumuzum kurucusu,bizlerinböyle bir formda buluşmasına vesile olan sevgili arkadaşım ,tüm kalbimle tedavi sürecinin çok güzel geçmesini diliyorum.

nowaa selam, yaşadıkların için gerçekten üzüldüm ( hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biz bu sürecin en ağırını yaşıyoruz. normal tüp bebek tedavisi görebilenler bize göre şanslılar. bende kıbrısta merkez araştırıyorum.ben kararımı Halil ibrahim tekin olarak verdim çünkü ben onlara mail attım ve beni aradılar gayet güzel öğrenmek istediğim herşeyi sordum ve hepsini cevapladılar.bunun dışında hakkında güzel şeyler duydum başarılı bi doktor olduğunu söylüyolar ve tavsiye ediyolar.telefonlada olsa içimi baya rahatlattılar.eşimle oturup son kez konuşcaz ama ben kararımı verdim..

inşallah güzel haberlerle mutlulukla dönersin....içimde sevinç kelebeklerini uçurdun...bahar ayınıda senin bebiş haberlerinle karşılarız inşallah...sevgiyle kal....

NOWA yaşadıkların için inan çok üzgünüm...inşallah en kısa zamanda toparlanır ve yola devam edersin...senin yazdıkların ve deneyimlerin hepimiz için yol gösterici...bunlarını paylaştığın için sonsuz teşekkürler...

EFSUNE başın sağolsun...arkadaşın için üzüldüm...allah rahmet eylesin...ispanya yolculuğun şimdiden hayırlı olsun...

Canim henuz mesaj sayim dolmadigindan burdan ozelden mesaj atamiyorum
diger formdan ozelden gonderiyorum.

canim sagol aradim irem hnmla görüstum...öbür dr hemen gel beklememize gerek yok 1 ay adet olman yeterli demisti ama irem hnm 3 adet olmam gerektigini soyledi yani ALLAHin izniyle mayista kibris yolcusuyum ve bu sefer sansimi firdevs hnmla deniycem bilmiyorum daha samimi geldi konusmalari insallah yanilmam yine

POTAKAL inşallah bebişlerin hep senle kalır ve sağlıkla kucağına alırsın...tam ümitsizliğe kapılırken bebiş haberleri bana umut oluyorr...BEBEKCİĞİM doğuma kadar allahım güç, kuvvet,sabır ve bolca enerjiiii versin....sende sağlıkla kucağına alısın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…