Runya hoşgeldin... Son günlerde ısrarla Kıbrıs doktorları ile aracısız görüşün diyoruz hep.. Yazını görünce tekrar yazayım dedim... Sen önce bir forumu detaylı oku,biraz araştır ve istediğin doktorla doğrudan iletişim kur... Aracıya ne gerek var???
Efsuneden rica edelim de ilk sayfadaki tabloya Kıbrıs doktorlarının numarasını da eklesin bari... Yoksa bu aracı meselesi sürüp gidecek..... :))
hosgeldin aramiza runya, seni burda yeni görüyorum...
donasyonda hayir bir tane transfer etmiyorlar genelde, kibris da öyle en azindan. normal sartlarda 3 tane
Hosbulduk , Tskler , evet saten araştırmalarım sürüyor, az önce fark ettım de ınternette doğuş tüp bebek merkezı yazınca üç ayrı sayfaya rastlıyorum ama sonuc hep aynı merkez !
Hhmmmmm demekı büyük bır yer . Ama ekıp resımlerınde tüm doktorlar yan yana degıl sankı , mesela fırdevs uğuz tıp yazınca kendıne aıt sıtesı var ben de o doktora ılımlı bakıyorum dıerk bırde oradan ıletısıme gırım , aceba her yerden ayrı fıyatdamı gelır sımdı
1. Hafta sonu 10!yıl sonra kayınvalide evime geldi. Eşim için katlandım. Yoksa kadından hiç haz etmiyorum. Çocuk olmadığı için hep bir ayrılma olacakmış umuduyla yaşıyor. Utanmadı sıkılmadı yanımda memlektin kızlarının ne kadar güzel olduğunu ve oğlunda bir görsen dedi. Şaka gibi herşey...
2. Tiyatrocu genç akadaşım dünya tatlısı okumuşluğu ve bilgisiyle binlerce kişiye beden gçzel gözlü ve gülüşlü arkadaşım intihar etti. Kederliyim çok üzünüm. Gzatelerde ve habelerde görmişsünüzdür dün..Sisteme yenildi. Ve yıllarcada psikoterapi görmişti. Onun yangını benim için bildik onun geçtiği cehennemi tassavur edbiliyorum..ve korktum..
3. İspanyadan haber geldi bize uygun bir donör bulmuşlar nisan ayında başlayabilirmişiz. Bende email attım. Tamam dedim eşimde bu sefer olayın içinde o da istediğini söyledi..
Tüm bu gelişmeler beni çok yordu ve karıştırdı..
efsunecim kaybın için Allahtan rahmet diliyorum ve sana da sabırlar diliyorum zor ya genç insanları bu şekilde kaybetmek gerçekten üzücü
ispanyadan gelen güzel habere çok sevindim orda donör daha mı az bir kaç ay sürdü sanırım.belki de çok daha detaylı arama yaptıklarından olabilir.umarım herşey güzel olur nisan ayında senden de güzel haberleri alırız.
kayınvaelidene gelince çok takma ya yaşlılar bi ilginç oluyor
Teşekkür ederim durugencim..
Merkezler hakkında şunları söyleyebilirim.
1.deneme Dünya TB merkezi: çok sıcaklardı ilk başlarda ilk deneyimim olduğu için pek fazla bilgi sahibi değildim ve birşeyde sormadım.Dönor hakkında hiç bilgim yoktu.Giderken sadec rutin testleri yaptırıp gittim orada güzel karşılandık .Ben dört tane transfer edeceklerini düşünüyordum öyle söylenmişti ama tam transfer zamanı 3 tane yeterli olacağını herşeyin güzel olduğunu ve tuttacağını söylediler.Neyse netice olumsuz olunca merkez taş duvar kimse nedenini niçinin sormadı.
Bende merkezi değiştirme kararı aldım.
2. deneme HİT:süreç çok iyi başladı.Rahim filmi olması gerektiği söylendi.Ben de aa bak bunlar farklı ve ciddi çalışıyorlar dedim.Film çekildi her şey temiz çok iyi dendi.İlaçlar aynı şekilde başladı.Gittiğimizde her şeyin ticari olduğunu anladım.Rahim tr de ölçüldü 8.2 orada kıbrısda ölçüldü 7.2 Tr de kalın olup nasıl burada düşük çıkar dedik cevap orada yanlış ölçülmüştür oldu.hit yapamayız böyle dedi fizyoterapi olacak dedi.Peki dedik.aşağı katta kızkardeşine 3 seans fizyoterapi parası ödedim.Yol paraları cabası her merkeze götürüldüğümde servise ayrı para ödedim.oradaki ekip çok ciddiyetsiz çalışıyor.hemşireler herşeyden bi haber..benim kullandığım ilaçları bile yanlış biliyorlardı.gereksiz yere artırım yapacaklardıki ben farkına varıp yanlış olmasın bu ilaç dedim.ki hepimiz doktor olduk bu süreçte :) aa gerçekten yanlış olmuş neyse şöyle kullanın dediler.O merkezde işini doğru yapan sadece HİT sanırım.Ama sonuç dış gebelik..ki bu daha zor tutunmamasından.bir sürü uğraştık dış gebelikten kurtulmak için.Yine neden olmadığı konusunda bilgi yok.Yine merkezi değiştirme kararı.
3. denme doğuş:herşey çook olumlu başladı neyi nasıl yapacağımı analatan en iyi merkezdi.Diğer merlkezler bana ilaç protokolü bile yollamamışları ağızdan söylemişleri fakat burada bir ilaç protokolü hazırlanıp bana gönderilidi.Yapacağım herşey adım adım anlatıldı.Herşey yine çok yiyidi ama sonuç yine hüsran.Ama bn bu merkezler arasında en fazla doğuş tüp bebekte rahat hissettim.Olumsuz olunca benimle beraber üzüldüler.Bir daha denersem ki bu yolda yılmak yok yine doğuş tüp bebek derim.
Ama karar sizin dediğim gibi içinizin ısındığına gidin.Hepsi aynı işi yapıyor.Bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarrım bol şans , hayırlı evlatlar diliyorum...
Arkadaslar Firdevs hanimin asistani Irem hanim.
Can bey Sevket beyin asistani.
Dogusta uc ayri doktor var ve hepsinin ekibi ayri.
Irem hanim in cep numarasini yazabilirim isterseniz...
arkadaşlar az önce verda hanımla konuştum çok tatlı rahatlatıcı bi sesi var çok iyi konuştu aklımdakileri sordum oteldir donördür falan...bakalım beklemekteyiz sabırsızlıkla ...Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
Canim henuz mesaj sayim dolmadigindan burdan ozelden mesaj atamiyorum
diger formdan ozelden gonderiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?