valla canım daha tedavi sürecinde olmadığımız için ne yapmak gerek hiç bilmiyorum :) ya bu arada bişey sorcam özel olcak belki ama sizin ailelerin haberi varmıydı bizimkilerin haberi yok( söylesek mi hiç bilmiyoruz..
Arkadaşlar bodrumda 58 yaşında bir kadın ikiz doğuruyor hem de doktoru tedavi sürecini burada yaptık diyor sonra 85 lik Artvinli dede(eşlerimiz saçını başını yolmasın ama) 48 yaşındaki üçüncü eşinden ikiz bekliyor donasyonun adı sanı yok milletce burnumuz pinokyo gibi uzayacak. Yani 40 ve üzeri arkadaşlar eyvah hamile kalırsak buradaki drlara ne diyeceğiz diye düşünmesinler normalmiş baksanıza haberlere göre:))
valla canım daha tedavi sürecinde olmadığımız için ne yapmak gerek hiç bilmiyorum :) ya bu arada bişey sorcam özel olcak belki ama sizin ailelerin haberi varmıydı bizimkilerin haberi yok( söylesek mi hiç bilmiyoruz..
yol arkadaşlarım nasılsınız ? yeni kararlar aşamasında olup karar vermeye çalışanlar (ben ve benim gibiler) ve kararını vermiş adımını atmış olan can arkadaşlar hepimizin hakkında rabbim en hayırlısını versin...
akşam üzeri eşimle tartıştım canımsıkkın ve ağlıyorum ve ağlarkende hepimize dua ediyorum
reglim yakın olduğu için alınganlığım üzerimde o da üzerime geldikçe tırlıyorum....
offf şu günlerimizi bir atlatsak yarabbim...
portakal ne yaptın gittinmi doktora gördünmü seninkileri inşallah iyi ve sağlıklılardır?
bebek nasılsın çok mu miden bulanıyor oyyyy kıyamam bak sen bıcırıklara bir doğsunlarda sağlıkla inşallah ....
darısı bizlerin midelerine inşallah
yol arkadaşlarım nasılsınız ? yeni kararlar aşamasında olup karar vermeye çalışanlar (ben ve benim gibiler) ve kararını vermiş adımını atmış olan can arkadaşlar hepimizin hakkında rabbim en hayırlısını versin...
akşam üzeri eşimle tartıştım canımsıkkın ve ağlıyorum ve ağlarkende hepimize dua ediyorum
reglim yakın olduğu için alınganlığım üzerimde o da üzerime geldikçe tırlıyorum....
offf şu günlerimizi bir atlatsak yarabbim...
portakal ne yaptın gittinmi doktora gördünmü seninkileri inşallah iyi ve sağlıklılardır?
bebek nasılsın çok mu miden bulanıyor oyyyy kıyamam bak sen bıcırıklara bir doğsunlarda sağlıkla inşallah ....
darısı bizlerin midelerine inşallah
tress bugün can beyi aradım.ve firdevs hanımın hastası olmayı istediğimi söyledim tama ben buraya not aldım dedi.ama içime sinmedi açıkcası.bu formdan bi arkadaşınkide öyle olduysa benimkide kesin öyle olcaktır.zaten hayatımda 1 kez tüp denedim doktor tam transfer günü sabah gitdiğimde bu embriyo kaliteli değil sansın az vazgeçsekmi demişti ve eşim yanımda olmadığı için o büyük sorumluluğu bana bırakmıştı....bari bukez bu kıbrısta başıma bi aksilik gelsin istemiyorum ama ben kaçtıkça daha baştan sıkıntılar beni buluyo...yine eşim burda değil ve yine ben doktorlarla bağlantıdayım ve yine yalnış seçim olmasından çok korkuyorum....Allah senden ve bu formda bana yardımcı olan herkesten razı olsun...yarın ilk iş irem hanımı arıycam...
Selam , bende doğuş tüp le bağlantıya gırdım bana da Can bey yazıyor , ama doktor konusunda bırşey konuşmadı bende daha sormadım . Ben embrıyo donasyonu ıcın tedavıye gıtmeyı düşünüyorum . Bırşey sorucam bırtanemı embriyo mu transfer edııyorlar ????
Bebek bulantıların ne zaman başladı Benim hala pek yok Sadece sabahları dişlerimi fırçalarken o da az Nor mal mi acaba aslında benim midem çok hassastır çok olmasını bekliyordum
Arkadaşım seni anlıyor ve üzüntülerini paylaşıyorum. Ben de bir kimyasal gebelikle düşük geçirdim. Tabi bunun gibi olumsuzluklar donasyonun insanı hem yoran hem üzen gerçekleri. Şimdi 3 bilinen merkezi de denediğine göre aslında büyük bir deneyim yaşamışsın ve bu merkezlerin artı ve eksileri yönünde hepimizi bilgilendirirsen inan çok sevinirim. Kısa ve öz olarak seni yormadan tabii arkadaşım. Ve neden olmadığı konusuyla acaba bir bilgi verdiler mi. Bazı merkezler peşpeşe yapmada bir sakınca yok derken bugün görüştüğüm bir merkez bana rahmi dinlendirmem gerektiğini söyledi. Bence makul olan da bu. Zaten 2. 3. deneme USA daki en iyi kliniğe ödeyeyeceğimiz para demek. Tabi orda da olmayabilir ama açıklama getiriliyor ben burada ki yani Kıbrıs taki merkezlerden de aynı hassasiyeti göstermelerini istiyorum. Çünkü sonuçta biz birbirimize soruyoruz sorun acaba spermde miydi yoksa kan pıhtılaşması sorunum mu vardı yoksa şu ilaçları mı kullanmalıydım diye sonuçta öğreniyoruz elbet bişeyler ama üzüntüleri de yaşıyoruz beraberinde.
Bu arada yurt dışında neresi olursa olsun donasyona giderken gerçek bir merkez olup olmadığını araştırın. Çünkü ev ortamlarında bile yapılıyormuş. Yani artık herşeyin yalan dolanı çıkmış siteler var Amerikaya donasyona doğuma vb götürüyoruz kalışınızı biz ayarlıyoruz falan diye aman araştırmadan atlamayın. Evet kIbrıs şurası ama en azından artık oldukça tecrübeli olmuşlar yeterki tüm tedkiklerimizi yapalım hatta onların istemediği ama doğumu ve hatta gebe kalmayı etkileyebilecek ne varsa o tahlilleri yaptıralım. Tabi bu kendi iyiliğimiz için. hepinizi sevgiyle öpüyor kucaklarınız çocukla dolsun diyorum
Selam , bende doğuş tüp le bağlantıya gırdım bana da Can bey yazıyor , ama doktor konusunda bırşey konuşmadı bende daha sormadım . Ben embrıyo donasyonu ıcın tedavıye gıtmeyı düşünüyorum . Bırşey sorucam bırtanemı embriyo mu transfer edııyorlar ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?