Thank you for the information.
We decided to go further by the donation procedure by Quiron Hospital Barcelona.
Which steps should we take from today?
What should be signed to make the donation procedure begin?
Are there any additional tests for me and for my husband ?
I had my last period on 16th of february.
Is there a doctor that you would recommend to examine the thickness of the uterus during the donation ?
Could you please inform us about the allowed information of the donor such as eye color, skin colour, age, height, weight, has she already a child, accopation such as....
nowaa selam, yaşadıkların için gerçekten üzüldüm( hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biz bu sürecin en ağırını yaşıyoruz. normal tüp bebek tedavisi görebilenler bize göre şanslılar. bende kıbrısta merkez araştırıyorum.ben kararımı Halil ibrahim tekin olarak verdim çünkü ben onlara mail attım ve beni aradılar gayet güzel öğrenmek istediğim herşeyi sordum ve hepsini cevapladılar.bunun dışında hakkında güzel şeyler duydum başarılı bi doktor olduğunu söylüyolar ve tavsiye ediyolar.telefonlada olsa içimi baya rahatlattılar.eşimle oturup son kez konuşcaz ama ben kararımı verdim..
merhabalar, bende halil ibrahim beyin olduğu hastaneyi araştırıyorum.ben erken menopoza girdim maalesef anne olma şansım hiç yok( telefonla görüşmek gerçekten faydalı oldu mu hani uzak ya ne bileyim görüşme içinde oraya gitmek gerekmi bilemedik biz..
canım emin ol telefonda öğrenmek istediğin her şeyin cevabını alabiliyosun gayet güzel ilgilendiler ben ara derim. ayrıca zaten tedavi için gideceksin bide ön görüşme için gitmenize gerek yok çifte masraf yapmayın :))))
kızlar merhaba nasılsınız?ben 3 mart pazar (4gün sonra) KIbrısa uçuyorum.Firdevs hanımdan özlllikle İrem hanımdan çok memnunum,gerek mailllerde gerek telefonda hemen cevaplandırıyor.Firdevs hanım meşgulse hemen bağlantıları kuruyor.hangi uçakla gideceğimizi-saatini aldı irem hanım ,bizi havaalanında karşılayacaklarmış,çok hoşuma gitti.umarım her şeyin sonu da güzel olur.donör nedir ne değildir sormadım soruşturmadım bile .çok irdelemek istemiyorum ben şimdi kıbrısta ne yesek, nereleri gezsek ,ne alınır?? bunların peşine düştüm.kıyafet ne götürsem ?iyisinin doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum.
pozitif sonuç alanlar ben öğretmenim ve lisedeyim.transferden sonra 3-4 gün dinlenip işe başlayacağım .sizce transfer sonrası ne yapmalıyım,ne yapmamalıyım ?siz neler yaptınız?
bebek ve potakal ve diğer bebişli göbüşlüler size o kadar gıpta ediyorum ki...hayallerinden bahsedenler olmuş gecen günlerde.benimki de şu:bebişimi bebek arabasına koyup AVM DE dolaşıp ona renkli renkli kıyafetler(çoraplar,ayakkabılar,elbiseler )almak.bir de 4-5 yaşına gelince eşimden alacağı derslerle bir müzik aleti çalması ve evde bize mini konser vermesi.ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım(eşim org,saksafon ,klarnet...çalıyor,ben sadece söylüyorum :))
gün yaklaştıkça aslında heyecanım artıyor ama hep kendimi sakin tutmaya çalışıyorum,hep tatile gidiyoruz deyip kendime tatil hayalleri kurmaya zorluyorum kendimi.
efsune bu arada sabırlar diliyorum çok tatlı bir kızmış.mekanı cennet olsun...
inşallah güzel haberlerle mutlulukla dönersin....içimde sevinç kelebeklerini uçurdun...bahar ayınıda senin bebiş haberlerinle karşılarız inşallah...sevgiyle kal....
Cevabın için çok teşekkür ederim haklıymışsın canım :)) 1 saat önce mail attım yarım saat önce kadar da aradılar konuştuk aklımda olan bi sürü soruyu sordum cevapladılar. akşam eşime anlatcam hepsini :) sonrasıda kısmet bakalım hayırlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?