İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Bir zamanlar burdaki hamile arkadaşlar bana umut oluyordu şimdi ben umut kaynağı oluyorum.Umarım gün gelir sizler yeni arkadaşlara umut ışığı saçarsınız.
Benim tek tavsiyem hangi dr a giderseniz gidin kafanız rahat olsun tatile gidermiş gibi gidin.Kıbrısın tadını çıkarın.Eşimle Bellapais manastırına tırmandık ve oradaki çiçek kokularını zihnime kazıdım.Yumurta toplandıktan sonra beni arayıp embriyolar kaça bölündü hangi kalitede arayıp bilgilendirmediler. Ben de arayıp sormadım ben zaten tatile geldim nasıl olsa beni mutlaka arayacaklar deyip geçtim. Oysaki daha önceki tüp bebek denemelerimde embriyolog ile sürekli kavga ederdim beni geç aradığı için.Kıbrıslı insanlar çok relax bende kıbrıslı oldum.Siz de tatile gidin. İnanın çok etkisi olacaktır. Sevgilerimle...

Diger formdan gonderdim.
Irem hanim cok ilgili, gerek telefonda gerek maillerde.
Gonderdigim hic biri maili cevapsiz birakmadi.
Bilmiyorum Can beyle de gorustum ben iki kere. Ama Firdevs hanimin asistani cok cok daha bilgili gibi. Herseyi en ince ayrintisina kadar yazip gonderdi.
Umarim bu kez pozitif sonuc alirsin
biz de eylulde gidicegiz. Ilk deneme olucak, bakalimmmm

QUOTE=waltkrayburg;29066667]canim sagol aradim irem hnmla görüstum...öbür dr hemen gel beklememize gerek yok 1 ay adet olman yeterli demisti ama irem hnm 3 adet olmam gerektigini soyledi yani ALLAHin izniyle mayista kibris yolcusuyum ve bu sefer sansimi firdevs hnmla deniycem bilmiyorum daha samimi geldi konusmalari insallah yanilmam yine[/QUOTE]

güzel yazmisisn ben az önce almancasina cevirdimde ;

yolun acik olsun hakinda hayirlisi olsun.

merhabalar, bende halil ibrahim beyin olduğu hastaneyi araştırıyorum.ben erken menopoza girdim maalesef anne olma şansım hiç yok ( telefonla görüşmek gerçekten faydalı oldu mu hani uzak ya ne bileyim görüşme içinde oraya gitmek gerekmi bilemedik biz..

Efsuneciğim başın sağolsun arkadaşım.... Allah, arkadaşının tüm sevdiklerine sabırlar versin.....

İspanya tarinin kesinleşmesine çook sevindim... İnşallah artık vakit tamam ; bebek(lerinle) döneceksin.... ve bu kayınvalidene en güzel cevap,sana da en güzel ödül olacak... Bütün yüreğimizle tüm forum arkadaşların senin duacın olacağız İspanyada iken..Her şey gönlünce olsun arkadaşım...

kızlar merhaba nasılsınız?ben 3 mart pazar (4gün sonra) KIbrısa uçuyorum.Firdevs hanımdan özlllikle İrem hanımdan çok memnunum,gerek mailllerde gerek telefonda hemen cevaplandırıyor.Firdevs hanım meşgulse hemen bağlantıları kuruyor.hangi uçakla gideceğimizi-saatini aldı irem hanım ,bizi havaalanında karşılayacaklarmış,çok hoşuma gitti.umarım her şeyin sonu da güzel olur.donör nedir ne değildir sormadım soruşturmadım bile .çok irdelemek istemiyorum ben şimdi kıbrısta ne yesek, nereleri gezsek ,ne alınır?? bunların peşine düştüm.kıyafet ne götürsem ?iyisinin doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum.
pozitif sonuç alanlar ben öğretmenim ve lisedeyim.transferden sonra 3-4 gün dinlenip işe başlayacağım .sizce transfer sonrası ne yapmalıyım,ne yapmamalıyım ?siz neler yaptınız?

bebek ve potakal ve diğer bebişli göbüşlüler size o kadar gıpta ediyorum ki...hayallerinden bahsedenler olmuş gecen günlerde.benimki de şu:bebişimi bebek arabasına koyup AVM DE dolaşıp ona renkli renkli kıyafetler(çoraplar,ayakkabılar,elbiseler )almak.bir de 4-5 yaşına gelince eşimden alacağı derslerle bir müzik aleti çalması ve evde bize mini konser vermesi.ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım(eşim org,saksafon ,klarnet...çalıyor,ben sadece söylüyorum :))

gün yaklaştıkça aslında heyecanım artıyor ama hep kendimi sakin tutmaya çalışıyorum,hep tatile gidiyoruz deyip kendime tatil hayalleri kurmaya zorluyorum kendimi.

efsune bu arada sabırlar diliyorum çok tatlı bir kızmış.mekanı cennet olsun...

Son düzenleme:

canım emin ol telefonda öğrenmek istediğin her şeyin cevabını alabiliyosun gayet güzel ilgilendiler ben ara derim. ayrıca zaten tedavi için gideceksin bide ön görüşme için gitmenize gerek yok çifte masraf yapmayın :))))

Cevabın için çok teşekkür ederim haklıymışsın canım :)) 1 saat önce mail attım yarım saat önce kadar da aradılar konuştuk aklımda olan bi sürü soruyu sordum cevapladılar. akşam eşime anlatcam hepsini :) sonrasıda kısmet bakalım hayırlısı olsun inş.

Çok sevındım ınsallah hersey güzel geçer tatılın tadını çıkar

4EKİM hayırlııı yolculuklarrrr...herşey yolunda giderde mutlu haberlerle dönersin inşallah...gözlemlerini bizlerlede paylaşırsan sevinirim...

Efsune Allah rahmen eylesin, cok yazik! Okudukca daha da uzuldum. Kaynanana yorum bile yapamadim! Uygun donore ise cok sevindim, hadi hayirlisi, insallah hersey su gibi kolay akar. Ben de donor dusunmeye basladigimdan beri, sokaktaki Ceklere bakip duruyorum, aralarindan kendime benzeyen bulmaya calisiyorum.

Arkadaslarim hepinize bir selam verip gideyim dedim. Size yazdimmi bilemedim, biz bu haftasonu Istanbul'a gidip 4 farkli doktorla gorusup, son kararimizi vermeye calisacagiz.
Hepimizin, herkesin psikolojisine dikkat etmesi sart, farkinda olmadan kontrol elimizden kaciyor, fazla derin uzulmeyelim, hayatin bize bictigi payi en guzel yasayalim, bizim de ugrastigimiz isler insanin psikolojisini dagitiyor.
Hepinize sevgiler.

cnm başsağlığı diliyorum sana gerçekten bu tür kayıplar üzüyü insanı....kayınvalidene gelince takma boşver bi arkadaşın dediği gibi sen mutlu ve güzel haberini alınca ispanyadan ona güzel bi cevap olcak arkadaşım.ispanya haberine sevindim şimdiden hayırlısı ve bol şans

inşallah güzel haberlerle mutlulukla dönersin....içimde sevinç kelebeklerini uçurdun...bahar ayınıda senin bebiş haberlerinle karşılarız inşallah...sevgiyle kal....

cnm çok teşekkürler sorma sanki kendimde değilim bende öyleyim acayip bi sevinç var içimde az kaldı bakalım.inş cnm ya güzel haberlerle dönerim

Çok sevındım , ınsallah ıcıne sınen bır yerde yaparsın tedavını .
Bende bugün ırem hanımla görüştüm fırdevs Hn asıstanıyla ben de sımdı onun maılını beklıyorum , bana ayrıntıları yazacak . Fıyat konaklama zamanı vs ...... Gıbı .

Hayırlı yolculuklar güle güle git aynı şekilde mutlu haberlerle dön arkadaşım. Bu arada dikkat ettiniz mi bir dr firdevs fırtınası eser oldu formda hadi hayırlısı!

Kizlar merhaba.. Ben yumurta donasyonu yapmak istiyorum ve Kibristaki merkezleri araştıyorum.. Bana hangi merkezi tavsiye edersiniz?? Duyumlarıma göre Halil İbrahim Tekin bu konuda cok iyiymis... Kafam cok karışık.. Lütfen bana yardım edin..

Sevgili Efsune, basin sagolsun...Allah sabir versin, mekanini cennet etsin.........umarim yakin zamanda kendini toparlarsin canim.......

bu ara ispanyadanda haberleri almissin, gözün aydin. cok sevindim adina..hadi hayirlisi.......nisan a ne kaldi surda......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…