6 gundur perisan olduk. Giden para, umutlar, besledigin bebek beklentisi hepsi bir butun bunu yeni ogrendim Kibris kardes vatan diyolar ya hayir oraya gittigimde dini inanclarinin olmadigini anladim, oraya calismaya gidenler de var burdan, onlarda soyluyor inanclari zayif degil yok derecedeymis o kadar yani...! Sana bana mi uzulcekler,13 unde aradilar esim degerleri soylediginde cok rahatlardi degerler yetersiz ilaclari kesin 3-4 gune ragl olcak esiniz gecmis olsun...! o kadar yani his duygu ses tonlarinda hic birsey yoktu malesef onlar icin o kadar dogal. bizim icin travma olan sey...
Sanirsam bazi seyleri goremiyoruz halbuki burdan Birgul hanim beni cok guzel hazirladi gonderdi ama karsi tarafdan da karsilama acaba o kadar basarilimiydi yumurta transferinde bilemiyorum...! ama onumuzdeki senelerde denemi dusunmuyoruz artik 16 binliramiza mal oldu, bunu biriktiren 60 binlirayida biriktirir. bu bize tecrube oldu daha profesyonel yerde 4-5 yil sonra denemeyi dusunuyoruz amerika olabilir isvec olabilir ten olarak da sariyim zaten en azindan adamlar % 100 burdan hamile gondeririz diyolar kesin, Donorunle tanistiriyolar sagligini meslegini neye benzedigini psikolojisini herseyini biliyorsun e geriside allaha kalmis artik, ona rahmen olmazsa tevekkul etmekten baska birsey gelmez elden.
Sana iyi sanslar Arkadasim ama bizim hatamiz once gidip tek tek ordaki drlarla tanismamak oldu, bence gidin illla orda yaptiracaksaniz taniisn kimden enerji alir kim sizin sorularinizi sikilmadan ilgiyle net cevaplarla bilgilendirirse orada yaptirin tavsiyem, enerjide cok onemli. Gerci Berk bey operasyonumda beni bayiltmadan once geldi duami ediyorsun dediginde evet dedim, benim icinde et lutfen dedi iyiydi hersey ama olmadi. herkezin sansi baska insallah bende olmayan sans sizlerde olur bir dahaki denemede de ben sansli olurum sevgiler.
zaman zaman bu donasyon bölumunu okuyorum bende . ve ortalarda kalıyorum sebepsız , kararsızlık , umut karısık bı duygu. 30 yasında erken menopoz oldum ,onca uyarıcı ıgneye ragmen 2-3 yumurtam toplanabılıyo sadece,ılk tup negatıf. 2. tup bebek sonucum 2 yumurta transfer ( zaten 2 tane toplanmıstı ) edıldı gebe kaldım ancak 2. ayda kalbı durdu bebegımın . nısan ayında degerler uygun olursa , tekrar denemek ıcın doktorla randevulastık. ama nasıl bır psıkolojı bılemıyorum, sankı sımdı negatıf alırsak asıl yıkımı o zaman yasayacak gıbı hıssedıyorum. esım ve doktorum umutla bakıyolar bu denemeye fakat bana ne oluyo acaba ? sız olsanız denermıydınız tekrar? lutfen bana yardımcı olun
bu sefer öyle oldu canim dönor bilgileri simdiden geldi ailesine kadar bende arastirmadan gittim ama her dr ayni deil ben dogru dr secemedim gidip cok memnun dönende var.durgencim aslinda benden daha cok bilincli gibi ama hatamiz inaniyoruz iste umut dunyasi sonucta hata yapiyoruz ve zarari maddi manevi kendimize oluyor´..DURU cum bu sefer yine ayni dr ami gideceksin ? yoksa sendemi farkli dr la devam edeceksin ?bu sefer olacak insallah ...
kaç zamandır takip ediyorum ama yazmadım kızlar berk beyle ilgili ne kadar cok başarısız deneme sizinde dikkatinizi cektimi özellikle son yapılan işlemlerde bende berk beyi tercih etmiş birisi olaraktan iyice kafam karıştı nasipten ötesi olmuyor elbette ama kafamıda kurcalamadı değil(((
Ben berk bey de dünyada denedim. Olmadı aslında donör hakkında bu sefer genel bigi istediğim için dr beye soralım bir istisna yapar mı sizin için dediler ve geri dönmediler bana kalsa hemen ardından yaptıradabilirdim bu da yanlış olurdu çünkü biraz beklemek gerek vücüdu hazırlamak için. Ama başarısız transfer sonrası depresif ruh hali insanın sağlıklı karar vermesini de etkileyebiliyor ben şu anda aynı yerde denemeyeceğim çünkü yine donörle ilgili bigi yok biz herşeyi biliriz durumları yani ama kendimize dürüst olalım tutsaydı aaa ne önemi var ki canım derdik ben de derdim sanırım ama bir bilinmezlikle de transfere girmek insanı geriyor bu da gerçek. Şimdi Firdevs hnm da deneyeceğim donör bilgilerim de geldi bu gidişle tüm kıbrıstaki merkezleri denemem inşallah bu olmazsa gitmeye direndiğim HİT olabilir sırada veya USA daki arkadaşıma insan bazen bu uğurda çoook uzakları bile yakınlaştırabiliyor
Listeye bakarsak berk beyde olumlu olup sağlıklı hatta kendisine birebir benzeyen kızı olan aaymen/aysevi ve eşine benzeyen bir oğlu var.. Yani sağlıklı ikizleri var..
Her doktorda olumlu olumsuz sonuca ulaşan var..
Zaten kimsede %100 başarı vaade etmiyor.
Forumun sorun yaşamaması için """"negatif genellemeler yapmak yerine herkes kendi örneğini paylaşması yararlı olacaktır"""" ki bu zaten şuana kadar böyle oldu..
Bu iş terzinin her vücuda uygun elbise dikmesi gibidir. Biz kendi özelliklerimize uygun terziyi bulmakla yükümlüyüz. Ve bazan bu ilk kerede olmuyor..
Onca merkezden gidip eli boş eliödolu dönen oldu...
Hepimizi sağduyulu olmaya ve duygular ile nedenleri karıştırmamızı rica ediyorum.
Hepinize güzel bir gün dileğiyle..
İbugün 19 mart potakalın sonucu gelecekti değilmi????? Yanılıyormuyum yoksa??
Listeye bakarsak berk beyde olumlu olup sağlıklı hatta kendisine birebir benzeyen kızı olan aaymen/aysevi ve eşine benzeyen bir oğlu var.. Yani sağlıklı ikizleri var..
Her doktorda olumlu olumsuz sonuca ulaşan var..
Zaten kimsede %100 başarı vaade etmiyor.
Forumun sorun yaşamaması için """"negatif genellemeler yapmak yerine herkes kendi örneğini paylaşması yararlı olacaktır"""" ki bu zaten şuana kadar böyle oldu..
Bu iş terzinin her vücuda uygun elbise dikmesi gibidir. Biz kendi özelliklerimize uygun terziyi bulmakla yükümlüyüz. Ve bazan bu ilk kerede olmuyor..
Onca merkezden gidip eli boş eliödolu dönen oldu...
Hepimizi sağduyulu olmaya ve duygular ile nedenleri karıştırmamızı rica ediyorum.
Hepinize güzel bir gün dileğiyle..
İbugün 19 mart potakalın sonucu gelecekti değilmi????? Yanılıyormuyum yoksa??
arkadaslar ön arastırma yapıyorum . yumurta donasyonu ;kıbrıs tupbebek ten cvp geldı ,
ulasım ve konaklama harıc 5000 euro ve %70 basarı sansı demıs . buna neye göre karar verebılırlerkı ? aldıkları bagıscılarmı cok ıyı?
arkadaslar ön arastırma yapıyorum . yumurta donasyonu ;kıbrıs tupbebek ten cvp geldı ,
ulasım ve konaklama harıc 5000 euro ve %70 basarı sansı demıs . buna neye göre karar verebılırlerkı ? aldıkları bagıscılarmı cok ıyı?
5000 euro 12000 bin TL cok buyuk bır para ama bebek ıcın deger umarım allah emeklerımızı bosa cıkartmaz.
benım doktorum konaklamanıza gerek yok dedı sabah transferın olur aksam ucagıyla donersınız dedı. tutunmaya olumlu olumsuz bır etkısı yokmus ama bır cok doktor hastaların psıkolojısınden dolayı yatın kalkmayın ve/veya hoplamayın zıplamayn falan dıyormus.
benım doktorum dıyor kı dusunsenıze hamıle oldugunu bılmeden halı sılkeleyen hoplayan zıplayan bır cok kadın dogum yapmıs bu dünyada en basta annelerımız..:) oyuzden transfer sonrası Allah ol dedıkten sonra gerısı bos bana gore...
2 yumurta ıle %70 sans dıyorlar ama %30'da olmama sansı var demek oluyor bu...
yanı sonucta hersey kısmet Allah ıyı vıcdanlı ınsanlarla karsılastırsın. Benım doktorumda Berk Beyı tavsıye edıyor. Bu ısı kıbrısda dogru duzgun yapan ıyı bır doktor arkadasımızdır dıyor..
sonucta guvenmelıyız baska caremız yok. Ancak kıbrısa gıttıgımde HIT ve Fırdevs hanım ıle de gorusecegım..
bu arada Fırdevs hanım dogus tup bebekte dendı ama sıtesınde ısmını bulamıyorum soyadını veya hangı tup bebek merkezınde oldugunu bılıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?