canım 1,5 ay sonra 43 yasına gırecegım. 2 tup deneme ve sonuc negatıf sımdı yumurta donasyonu dusunuyorum. kararsızım ama doktorum dunya tup bebek berke bey dıyor.. zamanı ıse Eylul ekım gıbı ama nısan mayıs gıbı gıdıp gorusmelerımı yapıp karar verecegım..

Aykizim az kalmis sonucu almana. Umarim guzel haberler alirsin:))
Bol sans.
QUOTE=AYKIZIM;29422820]cnm benim yaş 28 yumurta donasyono oldu ilk denemem tüp bebebk denemesi olmadı hiç verda hanım doktorum 23 mart testt günüm cnm[/QUOTE]

Lenova bizde eylulde gidicegiz. Firdevs hanima karar verirsen karsilasiriz belki:))

UOTE=lenova71;29423323]canım 1,5 ay sonra 43 yasına gırecegım. 2 tup deneme ve sonuc negatıf sımdı yumurta donasyonu dusunuyorum. kararsızım ama doktorum dunya tup bebek berke bey dıyor.. zamanı ıse Eylul ekım gıbı ama nısan mayıs gıbı gıdıp gorusmelerımı yapıp karar verecegım..[/QUOTE]

Aykizim az kalmis sonucu almana. Umarim guzel haberler alirsin:))
Bol sans.
QUOTE=AYKIZIM;29422820]cnm benim yaş 28 yumurta donasyono oldu ilk denemem tüp bebebk denemesi olmadı hiç verda hanım doktorum 23 mart testt günüm cnm
[/QUOTE]

cnm çok saol umarım güzel haber veririm :)

[/QUOTE]

ınsallah canım belkı de dedıgın gıbı karsılasırız. Ben ay sonu laproskopı ıle mıyom amelıyatı olucam o yuzden 3 ay rahmın toparlanmasını ve hazırlanmasını bekleyecegım.
ama donor ıcınde en az 3ay once basvurmamız gerekırmıs o yuzden mayıs gıbı gorusmelerı yapıp merkeze ve doktora karar verıcem eylul ekım de ınsallah ıslemı sonuclandırıp sonbahara hamıle gırecem:) hep bırlıkte gırerız ınsallah..:)

Anladim canim. Simdiden cok gecmis olsun.
Biz de eylul ortasi gidecegiz adete gore ayarlanak gerektigi icin o doneme denk geliyor.
Firdevs Hanim a gidecegiz, asistani en gec haziranda haber vermeniz gerek demisti donor icin.
Herkes icin hayirlisi olsun.
Sen Turkiyede misin??

QUOTE=lenova71;29425043][/QUOTE]

ınsallah canım belkı de dedıgın gıbı karsılasırız. Ben ay sonu laproskopı ıle mıyom amelıyatı olucam o yuzden 3 ay rahmın toparlanmasını ve hazırlanmasını bekleyecegım.
ama donor ıcınde en az 3ay once basvurmamız gerekırmıs o yuzden mayıs gıbı gorusmelerı yapıp merkeze ve doktora karar verıcem eylul ekım de ınsallah ıslemı sonuclandırıp sonbahara hamıle gırecem:) hep bırlıkte gırerız ınsallah..:)[/QUOTE]

Potakal hamile zaten, sanırım 4 Ekim in test günü??

Ekimcim bugun senin test gunundu degilmi??
Merakla bekliyoruz sonucu. Insallah guzel haberler alirsin..

cnm sonucun bugün belli olcaktı nasıl güzel haberlerini beklioruz

Sonucunu bekliyoruz heyecanla..ve hayrına olacak herşey için senle varız!!!

beni merak etmişsiniz sabahtan beri.ben boş derste verdim sabahtan kanımı hastaneye.14.00 ten sonra alacağız sonucu. 1 saat sonra vereceğim hayırlı haberi!!!
beni düşünen herkeese ,test günümü takip edenlere çokk teşekkür ederim.

aykızım sana da bana da güzel sonuçlar inşallah .Allah hepimizin yüzünü güldürsün kızlar..

heyecandan bir hal oldum ben yafffffffff:)))

cnm sabırsızlıla beklioruz umarım güzel hbaerler verirsin çok saol cnm inşallah dualarımız seninle fazla merakta bırakma bizi

Canim 14. 00 ten sonraysa sonuc dakikalar kalmis demekki.
Hadi hayirlisi...
QUOTE=4ekim;29425839]beni merak etmişsiniz sabahtan beri.ben boş derste verdim sabahtan kanımı hastaneye.14.00 ten sonra alacağız sonucu. 1 saat sonra vereceğim hayırlı haberi!!!
beni düşünen herkeese ,test günümü takip edenlere çokk teşekkür ederim.

aykızım sana da bana da güzel sonuçlar inşallah .Allah hepimizin yüzünü güldürsün kızlar..

heyecandan bir hal oldum ben yafffffffff:)))[/QUOTE]

Son düzenleme:
evimiz hastaneye çok yakın.eşim de izin alıp geldi.birazdan gideceğiz.13.30 da uğradık ,doktor "henüz işlemde, 14.00 ten sonra gelin" dedi.
birazdan gideriz 10-15 dk.sonra çıkacağız.sonucu size mutlaka bildireceğim tabii.
ahhh ahh şu ekranın dili olsa bir konuşsa,beraber güldük,beraber ağladık.her derdimizi şu tuşlara vurduk da anlattık.
kızlar iyi ki varsınız...

Canim bugun herkes senin guzel haberlerini bekliyor...
QUOTE=4ekim;29426164]evimiz hastaneye çok yakın.eşim de izin alıp geldi.birazdan gideceğiz.13.30 da uğradık ,doktor "henüz işlemde, 14.00 ten sonra gelin" dedi.
birazdan gideriz 10-15 dk.sonra çıkacağız.sonucu size mutlaka bildireceğim tabii.
ahhh ahh şu ekranın dili olsa bir konuşsa,beraber güldük,beraber ağladık.her derdimizi şu tuşlara vurduk da anlattık.
kızlar iyi ki varsınız...[/QUOTE]

Bugun gunlerden 4Ekim:))
QUOTE=durugen;29426021]Heralde bugün hepimiz 4 Ekimiz değil mi? Hadi arkadaşım hayırlısıyla haberini al ve bizi bilgilendir :)[/QUOTE]

ama donor ıcınde en az 3ay once basvurmamız gerekırmıs o yuzden mayıs gıbı gorusmelerı yapıp merkeze ve doktora karar verıcem eylul ekım de ınsallah ıslemı sonuclandırıp sonbahara hamıle gırecem:) hep bırlıkte gırerız ınsallah..:)[/QUOTE][/QUOTE]

Arkadaslar calistigim icin firsat buldukca cep telefonundan takip etmeye calisiyorum yazilanlari
pek cok yeni arkadas katilmis aramiza.
Hepiniz hosgeldiniz:)))))

sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlı haberini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…