:) yok otelde kalıcam da daha ucuza maledebilirmiyim diye dusunuyordum. belki bir pansiyon ayarlarım ne bileyim cok pahalı bu kıbrıs işi. 12 milyara maloluyor ulaşımsız. butun paramın bitmesi anlamına geliyor. of of
Gelen cevap!!!!
"""""Yumurta donorurun kendisinin ve atalarinin gecmis hikayeleri yumurta ile baskansina gecmez.
Yumurtanin hafizasi yoktur. Yumurtanin yalniz genetik olusumu onemlidir.""""
zaman zaman bu donasyon bölumunu okuyorum bende . ve ortalarda kalıyorum sebepsız , kararsızlık , umut karısık bı duygu. 30 yasında erken menopoz oldum ,onca uyarıcı ıgneye ragmen 2-3 yumurtam toplanabılıyo sadece,ılk tup negatıf. 2. tup bebek sonucum 2 yumurta transfer ( zaten 2 tane toplanmıstı ) edıldı gebe kaldım ancak 2. ayda kalbı durdu bebegımın . nısan ayında degerler uygun olursa , tekrar denemek ıcın doktorla randevulastık. ama nasıl bır psıkolojı bılemıyorum, sankı sımdı negatıf alırsak asıl yıkımı o zaman yasayacak gıbı hıssedıyorum. esım ve doktorum umutla bakıyolar bu denemeye fakat bana ne oluyo acaba ? sız olsanız denermıydınız tekrar? lutfen bana yardımcı olun
:) yok otelde kalıcam da daha ucuza maledebilirmiyim diye dusunuyordum. belki bir pansiyon ayarlarım ne bileyim cok pahalı bu kıbrıs işi. 12 milyara maloluyor ulaşımsız. butun paramın bitmesi anlamına geliyor. of of
Gulfemak hayir hic bir zarari yok tam aksine o haplari alman gerek gebelikdede, bende her gun 50 lik den aliyorim ve her 4 haftada bir degerlerim kontrol ediyor, gerekirse dozu arttirmak icin. Gebe kalmak icin bana endokrinolog hatta tsh degeri 1 civari olsa tam ideal dedi. Ilaclarini duzenli sabahlari ac karnina al, kahvaltidan yaklasik 30 dakika once en ideali
Merhaba bebek ;
Merhaba Gülfemak ;
Insallah sag salim ikizleirni kucagina alacaksin cnm .Darisida bizim basimiza insallah
Yukarda okudugum kadariyle kullandiginiz bir haptan bahsediyorusnuz? Bende yumurta donationu icin arastirmada hatta karar evrme asamsindayim.Rica etsem ilacin icerigini ve naisl kullanildigini- ne durumalrda ilidigini detali yazarmisiniz? Su ana kadar Firdevs hanim bana hic vermedi .Sevket beyde önermedi .
Gebe kalmak icin icin -düsmemesi icin her seyi tek tek not edip tekrar tedavyie ahzirliyorum kendimi.
Tsk ederim
görüsmek üzere
Öncelikler TSH , serbest t3 ve serbest t4 e baktırman gerekli.
Benim örneğin tsh sınırda 0,5 ama t3ve t4 normal aralıkta onun için ilaç önermek yerine firdevs hn endokrilonoga gidip baktırın onlar gereekni yapacaktır dedi..
Bende endokrilonog bir atkadaşım var ona sordum o da ek olarak
anti tpo ve tsh reseptor antikor
istedi o sonuçlarıda alıp birlikte doktora gideceğim.
Test lsonucu olmadan ve doktor önermeden asla ilaç kullanmayın arkadaşlar..
Ama ideali almanca sitelerdede bu böyle tsh 1 e yakın optimal 2dende düşük istiyorlar..
EVET COK DOGRU DOKTOR KONTROLU OLMADAN ASLA ILAC KULLANMAYINIZ ) HER VÜCUT FARKLIDIR
bende aynen doktoruma birebir uyum saglarim asla kafama göre almam.
Sevgili Efsune ; yazinin dogrultusunda tedavyie hazirligim icinde hemen kan tahlilime baktim ve TSH bilgilerine baktim yazilian aynen yazacagim sonra yorum bekliyorum :
herkes bilgisini -düsüncesini yazabilir ,
tahlilimi agzimda müthis acilik hissettim aile doktoruma gittim .Doktorumum aldigi kan örenginden yaptigi sonuclardir :
19.02.2013 tarihinde yapildi:
TSH-BASAL i.S = 2,97 olmasi gereken deger : 0,30 dan 3,60 kadar
freis Trijodthyronin fT3 i.S =2.92 pg/ml olmasi gereken 1.71 - 3.71
freies Thyroxin fT4 im Serum = 1.01 ng/dl olmasi gerekn 0.70-1.48
<<Bende tek sorun: eisen (demir) 29 cikmis cok düsük. olmasi gereken 60 dan 180 kadar.(cok yemek yemiyorum tatli-sekerli seyler yemiyorum ,hep meyve -sebze agirlikli beslenyiorum- buna ragmen kansizlik nasil oldu anlamadim) gerekli tableti günde iki defa 50 mg kansizlik ilaci aliyorum.ilk defa karsilastim uamrim sorun teskil etmez.>>
yakinda iVF Doktorumdan randevu alip konuyu degerlendireceklerdir.
Yurtdisinda Almanyada bu sekil kagitta ne yaziyorsa aynen yazdim. Yorumunuzu beklerim .
Sitemizin cok degerli bilgilerle donanimli oldugunu bilyiorum,iyiki varsiniz,allahim yolumuzu acik etsin.Bu ugurda emek veren herkese kolayliklar diliyorum.
GEL GEL ARTIK BEBISLER GEL DIYORUM COOOK BEKLETME DIYORUM
BOL SANSLAR DIYORUM ))
görüsmek üzere
selam kızlar firdevs hanım hangı merkezde? benım doktorum Dünya tüp bebek merkezını tavsıye ettı ama fırdevs hanım'ı da cok okuyorum sızlerden..
firdevs hnm dogusta canim benim dr umda firdevs hnm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?