kızlar hakikaten desteğiniz için çoook teşekkürederim. atassn cim bayan eşinden ayrılmış,bir oğlu var,borçları varmış bayağı bunun için bu yola başvurmuş.26 yaşında yani benle yaşıt. sevdinmi dersen çoook canım canım kanım kaynamadı ama boşver çokta kaynamasına gerek yok. zaten dedi ki doğumdan sonra ne ben sizi nede siz beni artık görmeyiz dedi.herhangi bi anlaşma kağıt üzerinde yok tabi.ama güvenim sonsuz.çünkü bütün parayı doğum olunca alacak.yani eli mecbur.vermeyip napcam diyo.inşallah bi terslik çıkmaz da alırım evladımı kucağıma..

benim yumurta toplamadan 3 gün sonra acayip şişkinliğim var.nefesim bile daralıyo yani. kabız da oldumm.dostinex kullan dedi doktor bide ensure kullan dedi. 3 günde 3 kilo aldım yaa..

o şişkinlik ve kilo yazıkki o yumurta geliştiren ilaçların etkisi. tüp bebek tedavilerinde herkes yaşıyor. adet olunca geçiyor endişelenme.

kadınla ilgili bilgiler için çok saol. paranın sonra verilecek olması çok iyi.
insanların ne yapacağı belli olmaz. inşallah bebeğini alınca bir daha hiç karşılaşmaz sende bu olyı unutursun o da unutur. hamilelikte ilaçlarını alabilecek iyi beslenebilecek parası var mı acaba? o da sanamı ait olacak??

gerçekten bu olayda başlı başına başka bişey.
çok saol bizi bilgilendirdiğin için.

allahım inşallah sonu güzel olsun.
daha çok küçük olmana rağmen bu kararı verip bu yolda yürümeni çok takdir ediyorum valla bravo sana.
:46::46::46:

benim yumurta toplamadan 3 gün sonra acayip şişkinliğim var.nefesim bile daralıyo yani. kabız da oldumm.dostinex kullan dedi doktor bide ensure kullan dedi. 3 günde 3 kilo aldım yaa..

Tuna neir ateşin yok değilmi? Enfeksiyon olasılığı için acaba doktora bir görünsenmi?
Kabızlık için ekmeği pastayı böreği kes ve. Sebze çorbası iç sürekli. İlaçlardan vücudun su tutmuştur belki. Tuzude kes.. Kendini ihmal etme...

Canim ben cok kotu bir yanlislik yapmisim. Adet gunu iki hafra yanlis hesaplamisim. Istanbula gidicegiz once.Istanbul biletlerini de almistik degistiremiyoruz.
Bugun Irem Hanimi aradim. Ilaclarla hallederiz dedi. Bakalim
zaten daha baslarken aksilikler beni buldu. Sonucunda negatif olmasi tedirginligi var simdi.
Bu arada Irem Hanimdan cevap bekleyen arkadaslar, Irem Hanim 10 gundur yokmus. Bugun ise baslamis...

irem hnm yoktu epeydir telefona firdevs hnm bakiyordu bugun gelmis konustuk karanfilcim panik yapma daha zamanin var olmadi tekrar bilet alirsiniz bu arada biletlerde pahallanmis 700 euro verdik sadece biletler yaa ALLAH yardimcimiz olsun hepimizin...

Kızlar transfer öncesi yaptırılması gereken testlerin genel adı ANTE NATAL TEST... Yapılması gereken tüm testleri içeriyor.. Ben geçen hafta yaptırmıştım,dün internetten sonucumu indirdim. Anti rubella ıgg testim pozitif 74 gibi çıkmış (en yüksek 5 olmalı). Yarın doktorumla randevum var soracağım.. Kendim araştırdım anti rubella ıgg pozitif olmasının bir sakıncası yokmuş gebelikte ama anti rubella ıgm pozitifse önlem almak gerekiyormuş. Gebelikte ilk 3 ayda düşüğe, sonraki aylarda da bebekte çeşitli sorunlara neden oluyor.. Diğer sonuçlarım normal çok şükür. Pıhtılaşma test sonucum bu ayın sonunda çıkacak..

Cuma günü ayın 29 unda lucrin depot yaptıracağım ve adet olmayı bekleyeceğim. Sonra transfer tarihimi bildirecekler...
Tüm nisan yolcuları bahtımız açık, şansımız bol olsun...

canim bende yarin lucrin depotumu yaptiracagim ve bu dedigin testler ANTE NATAL test hangi testleri iceriyor ? benim sadece ultra schalten kaldi oda carsamba olacak önümüzdeki hafta tsh kontrlum var sonra bitecek bekleyecegim artik...

Canim biletler o kadar tutuyor mu ya???Siz almanyadan gidiceksiniz degil mi??Bizde simdiden alalim istedik eylul icin ama Irem Hanim onermedi. Bir kac gun oynayabilir onun icin temmuz agustos gibi alin diyor.
irem hnm yoktu epeydir telefona firdevs hnm bakiyordu bugun gelmis konustuk karanfilcim panik yapma daha zamanin var olmadi tekrar bilet alirsiniz bu arada biletlerde pahallanmis 700 euro verdik sadece biletler yaa ALLAH yardimcimiz olsun hepimizin...

Son düzenleme:
canim atesim bugun cikti biraz doktoru aradik .antibiyotik kullanmaya da basladim.saolsun annem burda iyi bakiyo bana.gecer diye dusunuyorum daha kotu olursa burdan bi doktora gitmemi soyledi verda hocam.

su an icin biraz cik para verdim.besbis tutunursa eger her ay gidip gida alisverisini yapicam.guzel beslenmesi icin elimden geleni yapicam insallaahh

Arkadaslar size kucuk bir sorum var. Ben Kibris icin biletleri almak istiyorum da transfer islemi tam olarak adetin kacinci gunu yapiliyor acaba?

cnm ben şubat 23te adet oldu mart 11 de transfer gerçekleşti benim 5.gündü tabi 3.gün olsaydı 9unda olcaktı....aslında tarihi kestirebilsen cnm erken almak avantajlı ama olmuo mesela ben 4 gün falan erken gittim yumurtalar iyi gelişmiş toplanması gerektiği için..

arkadaşlar az önce doktordan geldim değerim bugün 1944 olmuş...muane etti 2 kese göründü bakalım hayırlısı 10gün sonra tekrar gidicem bakalım ozaman ne olcak :D:D:D:D

arkadaşlar az önce doktordan geldim değerim bugün 1944 olmuş...muane etti 2 kese göründü bakalım hayırlısı 10gün sonra tekrar gidicem bakalım ozaman ne olcak :D:D:D:D

canim cok sevindim, seninde insallah ikizin olucak!!!! iki kese gözükdü demek..............!!! hayirli olsun........hadi insallah bir dahakine embyro görürsünüz ikisinin icindede :))) istermisin ikizi?? benim hayalim her zaman ikiz oldugu icin ben cook seviniyorum ikizlerime, insallah hersey iyi gider.

tekrar ne zaman gidiyorsun doktora??

canim cok sevindim, seninde insallah ikizin olucak!!!! iki kese gözükdü demek..............!!! hayirli olsun........hadi insallah bir dahakine embyro görürsünüz ikisinin icindede :))) istermisin ikizi?? benim hayalim her zaman ikiz oldugu icin ben cook seviniyorum ikizlerime, insallah hersey iyi gider.

tekrar ne zaman gidiyorsun doktora??

cnm çok saol istemem mi sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunlarda ikiz yada tek yada kız erkek hiç farketmez iki tane diyince şaırdım hani değerlerden beklioduk ama ne bilim tuaf oldum:D:D:Dbidaha 10gün sonra gel dedi cnm umarım ozaman kalp atışınıda bebeğide görürüz şuan tek duam o:D:D:D:D

cnm çok saol istemem mi sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunlarda ikiz yada tek yada kız erkek hiç farketmez iki tane diyince şaırdım hani değerlerden beklioduk ama ne bilim tuaf oldum:D:D:Dbidaha 10gün sonra gel dedi cnm umarım ozaman kalp atışınıda bebeğide görürüz şuan tek duam o:D:D:D:D

Ne güzel..insallah hersey istedigin gibi olur!!! Evet saglikli olmalari basta en önemli, bizde kiz erkek fark etmez diyoruz, önemlisi sonuna kadar devam etmesi herseyin insallah

sen daha dur iki kesenin icinde embyro ve kalp atisini pitir pitir gördügün zaman dikkat et sandalyeden heyecandan düsme :36:

ben sevincten napacagimi sasirmistim, saskinlik icinde bakip duruyo insan :)

bizlere ne olur haber ver 10 gün sonra, insan cok merak ediyo...

Ne güzel..insallah hersey istedigin gibi olur!!! Evet saglikli olmalari basta en önemli, bizde kiz erkek fark etmez diyoruz, önemlisi sonuna kadar devam etmesi herseyin insallah

sen daha dur iki kesenin icinde embyro ve kalp atisini pitir pitir gördügün zaman dikkat et sandalyeden heyecandan düsme :36:

ben sevincten napacagimi sasirmistim, saskinlik icinde bakip duruyo insan :)

bizlere ne olur haber ver 10 gün sonra, insan cok merak ediyo...

evet cnm ya merak ediyorm halimi:D:Dbakalım ne yapıcaz:D:Daynen cnm haber ederim mutlaka...buarada bebişler nasıl nezaman belli olcak cinsiyetleri.:D:Den güzel duyguda o an olsa gerek:D:D

yasmin ne gülfemakcim ?

canım yasmin doğumkontrol hapı.aynı zamanda adetleride düzenliyor.benim 3 tüp bebek denememdede deneme den 1 ay önce kullandım (ama farklı marka kullanımştım)çünkü kistlerim oluyordu..
bu yumurta donasyonu önceside yasmin kullanıyorum..yani bende yasmini ilk kez kullandım..
ama bu ilaçların hepsi aynı mantıkla çalışıyor..

çok sevindim keseleri görmene...Allah tamamına erdirsin inşallah...

buarada gebe bayanlar bizleri unutmuyosunuz değil mi dualarınızda...

Back
X