ayyyy canim cok sevindim insallah bebislerinide gorursun pek yakinda.darisi basima insallah.hayirli ve saglikli olsunlarda insallahhh

arkadaşlarım,canlarım ben bugün hastaneden çıktım.Hepatitim sarılığa çevirmiş ve siroz şüphesiyle hastanedeydim.bildiğiniz gibi benim böbrek rahatsızlığım,guatr,akdeniz anemisi gibi daha sayamadığım bir kaç hastalığım daha da var.dışarıda olmak evimde olmak çok güzel.

canim atesim bugun cikti biraz doktoru aradik .antibiyotik kullanmaya da basladim.saolsun annem burda iyi bakiyo bana.gecer diye dusunuyorum daha kotu olursa burdan bi doktora gitmemi soyledi verda hocam.

canim bende yarin lucrin depotumu yaptiracagim ve bu dedigin testler ANTE NATAL test hangi testleri iceriyor ? benim sadece ultra schalten kaldi oda carsamba olacak önümüzdeki hafta tsh kontrlum var sonra bitecek bekleyecegim artik...

arkadaslar cok kotu birsey oldu ben ayin 7 sinde adet olacaktim biletlerimizi falan aldik yarinda lucrin depotu olacaktim ama bu aksam adet oldum ben ne yapacagim yaaa ? :(

tunanehircim çok saol cnm :Dinş.cnm güzel haberini alcaz seninde:D:D

ayyyy canim cok sevindim insallah bebislerinide gorursun pek yakinda.darisi basima insallah.hayirli ve saglikli olsunlarda insallahhh

çok sevindim keseleri görmene...Allah tamamına erdirsin inşallah...

buarada gebe bayanlar bizleri unutmuyosunuz değil mi dualarınızda...

cnm çok saol tabiki unuturmuyuız dualarımdasınız.:D:D

arkadaşlarım,canlarım ben bugün hastaneden çıktım.Hepatitim sarılığa çevirmiş ve siroz şüphesiyle hastanedeydim.bildiğiniz gibi benim böbrek rahatsızlığım,guatr,akdeniz anemisi gibi daha sayamadığım bir kaç hastalığım daha da var.dışarıda olmak evimde olmak çok güzel.

cnm geçmiş olsun...dikkat et cnm

Waltkrayburg
Üzülme nedenini öğrenmek için doktoru ara yarın.
Birde belki başka bir ilÇ ile olay kompanse olur..
Dert etme bilet işlerini para gelirde giderde..

hastaneden çıkmana çok sevindim.burda seni görmek çok güzel.umarım herşey senin için dahada iyiye gidecek canım

forumu okudukça hemen tedaviye başlıyasım geldi.tuna nehir dua ediyordum bugün sen aklıma geldin senin içinde dua ettim sonra hepimiz için bayağı uzadı dua :)

arkadaşlar az önce doktordan geldim değerim bugün 1944 olmuş...muane etti 2 kese göründü bakalım hayırlısı 10gün sonra tekrar gidicem bakalım ozaman ne olcak :D:D:D:D

çok sevindim değerlerin bayağı yüksekti zaten.ne güzel ikiz annesi olacaksın.bende ikiz olsun çok istiyorum .

Herkese merhaba bol bebekli bir ömür herkese.....ben de haziran da gideceğim o dönemde gidecek olan var mı acab?

Online gördüm seni nasıl gidiyor .gidiş tarihin netleştimi.heycanın doruklardadır şimdi senin. bende çok sabırsızlanıyorum ama benim tarih habire geriye atıyor.

Arkadaşlar Ben yaklaşık dörtgün önce adetim çok fazla geliyor diye doktora gittim.doktorda Beni adetliyken muayene etti.dooktor dediki rahimde biraz genişleme varmış.rahmin görüntüsü önceden çok daha iyiydi dedi.sonrada ekledi adetli olduğun içinde böyle görüküyor olabilir dedi.bu konuda fikri olan varmı enfeksiyon bitti bu çıktı umarım geçici birşeydir..

Arkadaşlar Ben yaklaşık dörtgün önce adetim çok fazla geliyor diye doktora gittim.doktorda Beni adetliyken muayene etti.dooktor dediki rahimde biraz genişleme varmış.rahmin görüntüsü önceden çok daha iyiydi dedi.sonrada ekledi adetli olduğun içinde böyle görüküyor olabilir dedi.bu konuda fikri olan varmı enfeksiyon bitti bu çıktı umarım geçici birşeydir..

Günaydın tressciğim, bence bir sorun yok kafanı takma. Rahim genişlemez ki durup dururken, sanırım rahim ağzından bahsetti doktor. E malum adetliyken rahim ağzı normal zamana göre daha açık olur.. Doktorunun bunu söyleyip kafanı bulandırması çok saçma... Kafanı karıştırıp, sürekli muayeneye gitmeni istiyor sanırım :))))))
Belki beslenme düzenini değiştirdin veya destek ürünleri kullanıyorsan kanaman artmış olabilir...

Canım lucrin düzenli adet görenler için 21. günde yumurtalıkları baskılamak için yapılıyor. Yani geçici menepoz yaratılıyor... Sen hiç kendini üzme adet gördüysen doğrudan ilaca başlatır Firdevs hanım, ara kanam ise ona göre çözüm üretir. Bunların çaresi var, başka sorunlar olmasın..Rahat ve sakin olarak doktorunun önerilerine uymanı tavsiye ederim...
Benim bir denememde ilaçlrı kullanırken ara kanamam olmuştu doktorum çok üzerinde durmamıştı,estrogen yüksekliğinden demişti, o transferde de hamile kalmıştım.. Demek ki ara kanama olunca hamile kalınmaz diye bir şey yok.... Rahat ol...

Çok sık girmiyorum kızlar foruma,
okudukça ağlayanlardanım.
Eski yıllarda bir kaç yazım var. 3. kez ve sanırım son kez başladım tedaviye
Dr savaş özyiğit te 2 negatifim var şimdi firdevs hn la konuşuyorum 15 güne kadar transfere gidicem
artık hakkımda hayırlısı Allah kendi bilir
zaten hormon ve yumurtlama sorunu olduğu için beraberinde endometrium kalınlaşmama sorunu var
geçen sene günde 9 tane estrofem 3 er 4 er bantla 20 günde 9mm zor gördük
haplardan başka bitkisel bir çaresi yok mu bunun? Hangi hormon yapıyor bu kalınlaşmayı bilen var mI?
Ve daha önce Dr. Firdevs e gidip MEMNUN KALMAYAN var mı bayanlar?

Canım lucrin düzenli adet görenler için 21. günde yumurtalıkları baskılamak için yapılıyor. Yani geçici menepoz yaratılıyor... Sen hiç kendini üzme adet gördüysen doğrudan ilaca başlatır Firdevs hanım, ara kanam ise ona göre çözüm üretir. Bunların çaresi var, başka sorunlar olmasın..Rahat ve sakin olarak doktorunun önerilerine uymanı tavsiye ederim...
Benim bir denememde ilaçlrı kullanırken ara kanamam olmuştu doktorum çok üzerinde durmamıştı,estrogen yüksekliğinden demişti, o transferde de hamile kalmıştım.. Demek ki ara kanama olunca hamile kalınmaz diye bir şey yok.... Rahat ol...

eşim için harnup alıcam da siz tozunu mu kullandınız bende alıcamda bildiğin iyi bir marka varmı?biz şuan omega e vitamini ve kora ginsengi kullanıyoruz harnup dışında başka bişi var mı canım bildiğn saol canım ya düşünüp yazmışsın

Back
X