mrb arkadaşlar bikaç gündür girememiştim benden haberler dün öğrendik ve şaşırdık eşimle baNA transfer ediln 3 emriyonun üçüde tutmuşEFSUNECİM senin dediğin çıktı tabi bu sevindirice ama biyandanda düşündürücü elbet hayırlısı bakalım kaçtanesinin kalbi atıcak şimdi onu bekli,oruz hayırlısı olur umarım
Tebrikler Aykizim darisi basimiza insallah-Cooook sevindim ..Insallah Tamamina erdirir canim.
Allahim her seyi gönlüne göre versin.
sevgiler
mrb arkadaşlar bikaç gündür girememiştim benden haberler dün öğrendik ve şaşırdık eşimle baNA transfer ediln 3 emriyonun üçüde tutmuşEFSUNECİM senin dediğin çıktı tabi bu sevindirice ama biyandanda düşündürücü elbet hayırlısı bakalım kaçtanesinin kalbi atıcak şimdi onu bekli,oruz hayırlısı olur umarım
Aykizim, yeni gördüm.......................hayirli olsun!!!!!! ay ay 3 tanecik demek
hadi hayirlisi bizleri nolur haberdar et :))
naptin ilk haberi duyunca:))
ya arkadaslar, ben düsündüm tasindimda ilk etapta bende o bulusmaya gelirim dedim ama hemen cabuk karar vermisim...gizlilik konusuna deginecem yine...ben nede olas gizli kalmak istiyorum. ilerdi biz cocuklarimiza yumurta donasyondan bahsetmek istemedigimiz icin, ve kimseye de söylemedegimiz icin, ben öyle bir bulusmaya maalesef gelemiycem..
alpiknur - haklisin tabii bulusana kadar insanlar msn dede görüsebilir - isteyen tabiiki, ben sahsen gizli kalmak istiyorum
Ikizlerin nasil cnm,allahim insallah kucagina almak nasip eder. Darisi basimisa bende Ayni klinikteyim bakalim benimki nasil sonuclanacak..Bende fresh deniyecegim.
Yakinda buarada dua sayfasi acalim ve herkes transfere gidene cok ihtiyaci olana okusun diyorum.
Bulusma konuusnda yorum yapmyiacagim bende ..cok personelim var ve burda IVF yaptigimi bilyiorlardi ama cook da kendimi desifre edemedigimden ayrintialrimi yazamyiorum ama msn de görüsebilirim.Eskiden diger siteden görüsmüs -bulusmus -- evidme agirlmaistim... kadinin sorunalriyla ugrasmaktan baktim ben mahvolmusum )))
Fzalda detaya girmyiorum.
Güzel paylasimlar dilyiorum HER SEYIM IKENDIM VE ICIMDE YASAMAK ISTIYORUM..
SEVGILER
hala şoktayız cnmdoktor birini alırız dio üçünün kalbide atar iyi giderse eğer hayırlısı olsunda cnm inşallah bakalım tabi bi yandanda sevinçliyiz haberdar ederim mutlaka cnm
merhaba cnm
Münihteymissin ,bürolarimizde Münihte .Bazen giderim münihe.Frankfurta yakin bir sheirdeyim.Saarlanda yakinim.
Buralarda cok soguk kar yagdi yagacak ama su an -5 C
Ben ev isi yaptim yemek ypatim, pazar sendromu hakim evde ..tembellik yaptim biraz ..
olsun eger sakincasi yoksa msn yaz istersen burdan ..ben yazamiyorum sirket e-maili var .Buda benim tarafimdan sakincali ...hic hos olmaz versem burdan
ama Kampa ya Skype yi verdim eger ulasirsaniz aliniz yazisalim .Aksam 20.00 den sonra kendime özel zaman var saat 23:00 kadar .
sevgiler.cook memnun oldum cnm yalniz dgeilim demekki ...
Allah tamamına erdirsin
kucağına almayı nasib etsin inşallah arkadaşım
bizlere de duat et nolur
seninde donasyonla oldu dimi
hangi kliniğe gitmiştin?
umut ol bize inşallah ((;
cnm çok teekkürler amin hepimizin inşallah darısı tüm forum arkadaşlarımın sizlerin başına dualarımdasınız hepinizdeevet cnm yumurta donasyonu doğuşa verda hanıma gittim 5.günde 3 emriyo yerleştirildi ve şükürler olsunki 3üde tuttu sanada şimdiden bol şanslar cnm sernde gitceksin sanırım yakın zamanda tam giremediğim içim yarım yamalak okuyorum arkadaşım yanlış hatırlıosam kusura bakma
Başımıza gelenlerin sorumlusu sadece ve sadece kendimiziz.
Beyin kötü düşünürse kötüyü çeker. Korkularımız hep başımıza gelir.
Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil . Yok dersin sınırını koyarsın. Talep edileni vermezsin iç sesin seni suçlarsa o senin döngündür..
Bugün burada bunca paylaşımın yarattığı etki yadsınamaz ve gönüllerimize kurduğu tahtta başka..
Ben aysevi ve papatyanınn moonroose ve shantinin yol göstericiliğini yadsıyamam. Bu açken bir tabak yemek verilmesi giib birşey.
Bugün donasyon yaptırabiliyor ve kabullenebiliyorsam onalrın emeklerini yadsıyamam ve onlara gönülden borçluyum.
Korkularımı bıraktım hayat kendini bırakınca daha güzel ve alabilceklerimiz çok fazla.
:Aykızızııııııımmmmmmmmm
Ta sen değerini söylemedne onu hissettim ben ama yazmamıştım..
Zor olacak ama korkma .. Yöntemlerini öğrenirizi.. Forumun bir diğer gülüde sensin ... Hayırlı olsun
teşekkür ederim arkadaşım doğru hatırlıyorsun (;
evet inşallah yakın zamana gitcem
bir şey sormak istedim endometrium kalınlığın kaçtı transfer sırasında biliyor musun?
benim için en büyük sorun o. baya ilaç yükleniliyor ve korkuyorum
birde bilgin var mı bilmem ama senle aynı kan grubundan mıydı donör? benim daha önceki denemelerimde farklı kan grubundandılar. etkilediğini düşünüyoruz daa
Allah tamamına erdirsin tekrar
en az ikiz geliyor yanii işin zor
selam evet csnim eklemek istersen toprak1960@hotmail.de burdan vermek sakincalimi bilmiyorum ama eklersen onaylarim
ekledim bekliyorum tsk ederim
canim gelmedi bende bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?