zıMerhaba topiğin sultanları, ne çabuk ilerliyor sayfalar. İki gün bakmasam çook şey kaçırıyorum :) öncelikle buluşma olursa ben de gelirim. Beni de sayın :)) aykızım sağlıkla tamamına ersin, 3 bebişini de kucağına alman dileğiyle :)) tunanehir senle birlikte biz de heyecanlıyız. Sonucu alır almaz yaz e mi :)) nisanda gidecek birçok kişi vardı ama kimlerdi bilemedim. Bugün nisan 1. Kimler hazırlanıyor? Bu ay kimler için heyecanlanıp, iyi enerjiler göndereceğiz?
az önce irem hanımla konuştuk rahim filmi kaldı sadece yapılacak testlerimden onuda biran önce yaptırmalısınız dedi transferden en az 1 ay önce yapılması gerekiyormuş ...korkuyorum daha önce hiç böyle bir tecrübe yaşamadım anestezi ilemi yapıyorlar birde tahmini ücret ne kadardır ?
ben bu gün çektirdim özel hastanede çektirdim internetteki yazıları okuyunca çok korkmuştum ama hiç bir sıkıntım olmadı,sadece ilacı verince biraz karnımın içi yandı,acıdı çok kısa sürdü anestezisiz yaptırdım 270tl.dr un ellerine sağlık hiç sıkıntım olmadı.az önce irem hanımla konuştuk rahim filmi kaldı sadece yapılacak testlerimden onuda biran önce yaptırmalısınız dedi transferden en az 1 ay önce yapılması gerekiyormuş ...korkuyorum daha önce hiç böyle bir tecrübe yaşamadım anestezi ilemi yapıyorlar birde tahmini ücret ne kadardır ?
ben bu gün çektirdim özel hastanede çektirdim internetteki yazıları okuyunca çok korkmuştum ama hiç bir sıkıntım olmadı,sadece ilacı verince biraz karnımın içi yandı,acıdı çok kısa sürdü anestezisiz yaptırdım 270tl.dr un ellerine sağlık hiç sıkıntım olmadı.
mrb arkadaşlar bikaç gündür girememiştim benden haberler dün öğrendik ve şaşırdık eşimle baNA transfer ediln 3 emriyonun üçüde tutmuşEFSUNECİM senin dediğin çıktı tabi bu sevindirice ama biyandanda düşündürücü elbet hayırlısı bakalım kaçtanesinin kalbi atıcak şimdi onu bekli,oruz hayırlısı olur umarım
Evet katilyiorum aynen bende öyle diyorum.evet her seyi burdan yazamyioruz gizlilik kurallari var.
seni önceki yazinda gördüm msn ekledim ama cevap gelmedi ..
görsümek üzere
sevgiler
Bebek ayaklarındaki şişlikler ne durumda? Tansiyonuna baktırdın mı? Seni merak ediyorum. Doktorun ne dedi şişliklere? Cinsiyet belli değil mi daha :))
selam canlarim.moralim bozuk azicik,benim tasiyici anne 2gun once su eczanedeki testlerden yapmis.sonuc negatif cikmis.transferin 7.gunu yani.sizce durum nedirki?korktumm,uzuldum,carsambayi daha bi korku ile beklemeye basladimm....
Merhaba ben siteye yeni üye oldum. 30 yaşınsayım ve bende erken yumurta yetmezliği sorunu var. Yumurta donasyonu düşünüyorum. Berk bey ve firdes hanım arasında kararsız kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden
bu carsamba gunu test gunu.yani yarin degil obur gunnn...nasil beklenirki off offf....Allah im yardim ettttt
eşim bu durumu öğrendiğimizden beri hep yanımda. çok destek oldu. tüp bebek denemeyi düşünmüyorum. doktorum deneyelim dedi ama şansımın çok düşük olduğunu söyledi. ahm çok düşük ve fsh da yüksek. 4 yıllık evliyim . 1 yıldır denedik olmadı. bu süreçte doktorlara gittim kimse bana böyle bir şeyi söylemedi. son gittiğim doktor söyledi. inanamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?