Genel olarak formda yazılanlara göre yazıyorum büyük bir çoğunluk ilk denemede hamile kalıyor.4 -5 kez deneyenlerde vardır mutlaka ama çoğun lukolduğunu sanmıyorum.sonuçta yumurtalar genç ve doğurganlığı iyi olan bayanlardan alınıyor.dönor konusunda resim yolluyoruz benzer özelliklerde kişilerden onlar seçiyorlar.bilgileride yolluyorlar.yaşı,boyu,işi gibi.fakat berk bey dönor hakkında pek bilgi vermiyor.gitmeden önce eksik testlerini formda geçmişe yönelik okuyup yaptırmanı tavsiye ederim.kanda pıhtılaşma,guatır ,rahim filmi gibi..tabi doktorunda seni mutlaka yönnlendirecektir.bende senin gibi düşünüyorum. araştırmaya başladım. berk bey ve firdevs hanımla konuştum. ikisi de çok ilgilendi. ancak berk bey az bir test istedi. firdevs hanım ise hormon testi vb testler, histereskopi varsa sonucunu istedi. berk beyin hiç test istememesi kafamı karıştırdı. temmuz ayında yaptıracağım allah izin verirse. arkadaşlarımın hepsinin çocukları var ya da hamileler. çok üzülüyorum. daha önce söylense idi belki şansım olurdu. eşim çok umutlu donasyon konusunda. umarım iklinde olur ama merkez konusunda kafam karışık.... firdevs hanımın hastaları daha fazla hamile oluyor gibi geldi. donasyonda kaç kere denemek gerekiyor. ücreti çok yüksek.şu şartlarda 5 tane deneyebilirim . hiç aklımdan çıkmıyor. işime veremi yorum kendimi. eşim üzülme olmazsa olmaz dedi ama ben çocukları çok seviyorum. inşallah allah fazla aratmadan verir. donör konusunda seçim hakkımız var mı yoksa doktor kendimi belirliyor...
selam canlarim.moralim bozuk azicik,benim tasiyici anne 2gun once su eczanedeki testlerden yapmis.sonuc negatif cikmis.transferin 7.gunu yani.sizce durum nedirki?korktumm,uzuldum,carsambayi daha bi korku ile beklemeye basladimm....
bende senin gibi düşünüyorum. araştırmaya başladım. berk bey ve firdevs hanımla konuştum. ikisi de çok ilgilendi. ancak berk bey az bir test istedi. firdevs hanım ise hormon testi vb testler, histereskopi varsa sonucunu istedi. berk beyin hiç test istememesi kafamı karıştırdı. temmuz ayında yaptıracağım allah izin verirse. arkadaşlarımın hepsinin çocukları var ya da hamileler. çok üzülüyorum. daha önce söylense idi belki şansım olurdu. eşim çok umutlu donasyon konusunda. umarım iklinde olur ama merkez konusunda kafam karışık.... firdevs hanımın hastaları daha fazla hamile oluyor gibi geldi. donasyonda kaç kere denemek gerekiyor. ücreti çok yüksek.şu şartlarda 5 tane deneyebilirim . hiç aklımdan çıkmıyor. işime veremiyorum kendimi. eşim üzülme olmazsa olmaz dedi ama ben çocukları çok seviyorum. inşallah allah fazla aratmadan verir. donör konusunda seçim hakkımız var mı yoksa doktor kendimi belirliyor...
arkadaşım mesaj kutun dolu sana yazamıyorum boşaltırcan söylemek istediklerim var...[/QUOTE
Günaydın nillll, mesaj kutum müsait.....
Merhaba ben siteye yeni üye oldum. 30 yaşınsayım ve bende erken yumurta yetmezliği sorunu var. Yumurta donasyonu düşünüyorum. Berk bey ve firdes hanım arasında kararsız kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden
bende senin gibi düşünüyorum. araştırmaya başladım. berk bey ve firdevs hanımla konuştum. ikisi de çok ilgilendi. ancak berk bey az bir test istedi. firdevs hanım ise hormon testi vb testler, histereskopi varsa sonucunu istedi. berk beyin hiç test istememesi kafamı karıştırdı. temmuz ayında yaptıracağım allah izin verirse. arkadaşlarımın hepsinin çocukları var ya da hamileler. çok üzülüyorum. daha önce söylense idi belki şansım olurdu. eşim çok umutlu donasyon konusunda. umarım iklinde olur ama merkez konusunda kafam karışık.... firdevs hanımın hastaları daha fazla hamile oluyor gibi geldi. donasyonda kaç kere denemek gerekiyor. ücreti çok yüksek.şu şartlarda 5 tane deneyebilirim . hiç aklımdan çıkmıyor. işime veremiyorum kendimi. eşim üzülme olmazsa olmaz dedi ama ben çocukları çok seviyorum. inşallah allah fazla aratmadan verir. donör konusunda seçim hakkımız var mı yoksa doktor kendimi belirliyor...
Canim ancak en erken yumurta dollendikten 14 gun sonra idrar testinde cikabiir ama israr testi ise su cok hassaslardan olmasi gerek!!! Yani hcg yi 10 dan itibaren gosterenler!! Yoksa cikmaz zaten gebelik idrarda. Kanda hadi baska. O yuzden kendini hemen yipratma derim. Umutlu ol. Allah hakkindan ne hayirliysa onu versin canim
AYKIZIM TEBRİKLERRR :))) SAGLIKLA SIHHATLE BÜYÜSÜNLERR...MAŞALLAH NE GÜZELLL:))) DARISIDA BİZLERE İNŞALLAH..aykızım listede baktım hiçbir bilgin yokda...yaşını öğrenebilirmiyim
TUNANEHİR 2 GÜN KALMIŞŞ:)) HADİ HAYIRLISIYLA GÜZEL SONUCU BURDA PAYLAŞCAN İNŞALLAHHH:)))zaman ne çabuk geçmiş :))
canım maaşallah diyorum ,sağlıkla gelsin. seçim yapma gibi bir durumda kalmayasınız dilerim ,üçünün de kalbi atarsa biri ni alırız mı deiler,her şey gönlünüzce olsun.Allah seçimi kendi yapsın ama sizi secim yapmaya zorlamasın.embriyolarınız ve sen ne kadar sağlıklı ve güçlüsünüz,bu bu anlama da gelir değil mi?sağlık ve huzurla sürsün bütün gelişmelerden bizi haberdar et.
kızlar şu buluşma işine gelince;ben böyle bir toplantıya katılmayı düşünmem.biz kendimizi normal tüp bebek gibi düşünüyoruz.ben donör ile ilgili hiç bilgi almadım bile.yalan varsa bile nasıl yakalarsınız ki?böyle bir şansımız yok ki.doktoruma güvendim , eşim ve bebeğimden başkası vız gelir tırıs giderrrrr:))) derim ben...
Selam , dün transferım oldu canlarım , ınşallah bende olumlu hayırlı sonuc alırım . Sıze bende burayı anlatım her şey cok güzeldı , bana fırvdevs hanım 4 tane embriyo transfer ettı 5 gün plasto ıdı . Islem çabuk geçtı 10 dk fln .
2 saat dınlendırdı ler benı ıgne vurdular sonrada kalktım çıktım arabayla (kızlar arabadan ınerken bıraz sert basdım yerı araba yüksekdı ındım kafama takıldı bıraz bu durum ) otele gerı sımdı odmamdayım dınlenıyorum. Perşembe ıstanbula uçuyorum , pazartesı de evıme gerı dönüyorum . Hıc korkmayın fırvdevs hanım olsun ırem hanım olsun cooook tatlılar sadece olumlu şey anlatabılırm burdan onlardan. Kıbrıs'ta ayrı güzel gırnede bır oteldeyız onur vıllage ( burda benım gıbıler cok bız yalnız degılız hergün bırı gelıyor bırı gıdıyor) rahat olun ! Dınlendıgım odada yanlınız oluyorsunuz tv fln köşelı koltuk fln var yanı rahat sınız , sadece tranferden sonra cok sıkışık oluyorsunuz 50 dk fln sonra boşaltıkdan sonra rahatlıyorsunuz .
Merhaba, 1 haftadır forumu baştan sona okuyorum. Bu durumu öğreneli 3 ay oldu. Herşey normalken. O kadar üzüldüm ki. Halen de kendime gelemedim.ben de temmuz ayında düşünüyorum donasyonu. Kafam çok karışık. Mutsuzum. Sizleri okuyunca o kadar umutlandım ki anlatamam, hamilelik haberlerini okuyunca insan tanıma da ne kadar seviniyor ve umutlanıyormuş bunu anladım... Bana bu süreçte yardımcı olursanız o kadar sevinirim ki
Selam , dün transferım oldu canlarım , ınşallah bende olumlu hayırlı sonuc alırım . Sıze bende burayı anlatım her şey cok güzeldı , bana fırvdevs hanım 4 tane embriyo transfer ettı 5 gün plasto ıdı . Islem çabuk geçtı 10 dk fln .
2 saat dınlendırdı ler benı ıgne vurdular sonrada kalktım çıktım arabayla (kızlar arabadan ınerken bıraz sert basdım yerı araba yüksekdı ındım kafama takıldı bıraz bu durum ) otele gerı sımdı odmamdayım dınlenıyorum. Perşembe ıstanbula uçuyorum , pazartesı de evıme gerı dönüyorum . Hıc korkmayın fırvdevs hanım olsun ırem hanım olsun cooook tatlılar sadece olumlu şey anlatabılırm burdan onlardan. Kıbrıs'ta ayrı güzel gırnede bır oteldeyız onur vıllage ( burda benım gıbıler cok bız yalnız degılız hergün bırı gelıyor bırı gıdıyor) rahat olun ! Dınlendıgım odada yanlınız oluyorsunuz tv fln köşelı koltuk fln var yanı rahat sınız , sadece tranferden sonra cok sıkışık oluyorsunuz 50 dk fln sonra boşaltıkdan sonra rahatlıyorsunuz .
arkadaşlar yine aksilikler yaşamamıza rahmen sonuç pozitif ::))) sabah devlet hastanesine gittik. demedilermi sonuç pazartesiye çıkar. koşturduk hemen özel hasteneye şükür ki arkadaşlar sonuç pozitif ve değerim 875 çıktı. şuan şaşkın ve mutluyuz umarım bundan sonrasıda iyi olur hepimiz için dua ediyorum herkes bebişlerini kuçağını alır. :)))))
Selam Runya, bende Almanyadan katiliyorum :) hangi eyaletdesin sen? biz NRW deyiz.
ilac konusuna gelince, bildigin gibi almanyada 3 kat pahali ilaclar, ben kibrisa gittigimde 3 aylik aldim geldim ordan..progesteron kapsuller olsun, progynova olsun birde tabi coraspin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?