bende senin gibi düşünüyorum. araştırmaya başladım. berk bey ve firdevs hanımla konuştum. ikisi de çok ilgilendi. ancak berk bey az bir test istedi. firdevs hanım ise hormon testi vb testler, histereskopi varsa sonucunu istedi. berk beyin hiç test istememesi kafamı karıştırdı. temmuz ayında yaptıracağım allah izin verirse. arkadaşlarımın hepsinin çocukları var ya da hamileler. çok üzülüyorum. daha önce söylense idi belki şansım olurdu. eşim çok umutlu donasyon konusunda. umarım iklinde olur ama merkez konusunda kafam karışık.... firdevs hanımın hastaları daha fazla hamile oluyor gibi geldi. donasyonda kaç kere denemek gerekiyor. ücreti çok yüksek.şu şartlarda 5 tane deneyebilirim . hiç aklımdan çıkmıyor. işime veremiyorum kendimi. eşim üzülme olmazsa olmaz dedi ama ben çocukları çok seviyorum. inşallah allah fazla aratmadan verir. donör konusunda seçim hakkımız var mı yoksa doktor kendimi belirliyor...

Genel olarak formda yazılanlara göre yazıyorum büyük bir çoğunluk ilk denemede hamile kalıyor.4 -5 kez deneyenlerde vardır mutlaka ama çoğun lukolduğunu sanmıyorum.sonuçta yumurtalar genç ve doğurganlığı iyi olan bayanlardan alınıyor.dönor konusunda resim yolluyoruz benzer özelliklerde kişilerden onlar seçiyorlar.bilgileride yolluyorlar.yaşı,boyu,işi gibi.fakat berk bey dönor hakkında pek bilgi vermiyor.gitmeden önce eksik testlerini formda geçmişe yönelik okuyup yaptırmanı tavsiye ederim.kanda pıhtılaşma,guatır ,rahim filmi gibi..tabi doktorunda seni mutlaka yönnlendirecektir.

selam canlarim.moralim bozuk azicik,benim tasiyici anne 2gun once su eczanedeki testlerden yapmis.sonuc negatif cikmis.transferin 7.gunu yani.sizce durum nedirki?korktumm,uzuldum,carsambayi daha bi korku ile beklemeye basladimm....

Selam canim hemen umutlarini yikma!!! 7 gun sonra demissin. Acaba 5. gun transferimiydi embyrolar??

Canim ancak en erken yumurta dollendikten 14 gun sonra idrar testinde cikabiir ama israr testi ise su cok hassaslardan olmasi gerek!!! Yani hcg yi 10 dan itibaren gosterenler!! Yoksa cikmaz zaten gebelik idrarda. Kanda hadi baska. O yuzden kendini hemen yipratma derim. Umutlu ol. Allah hakkindan ne hayirliysa onu versin canim

öncelikle hayırlısı olsun ; üzülme hepimiz aynı dönemlerden geçtik ben az önce senin yazdıklarını okuyunca kendşmşn bu forma ilk üye olduğumda yazdıklarım aklıma geldi bundada var demekki bir hayır ve bizim sınavımızda bu herhalde diye düşünüyorum bende öyle ilk başta korunurken pat diye erken menepoz olduğumu öğrendim şaka gibiydi yani dumur oldum resmen günlerce kendime gelemedim doktor doktor gezdim ama nafile yapacak birşey yok ve sonunda bizde donasyona karar verdik benimde ilk aklımda berk bey vardı fakat daha sonra formda okuduklarım ve kendi iç sesime dayanaraktan firdevs hanımı tercih ettim tabiki berk bey ile ikizleri olan arkadaşımız var formda ama tamamen bu benim kişisel tercihim içimden bir ses bana firdevs hanım olmalı dedi ve onu sectim ayrıca kendi doktorum ısrarla berk beyi istedi ve başka doktorla yapacaksamda devam etmeyeceğini dike getirdi bende radikal bir karar alarak firdevs hanımın tavsiye ettiği doktora yöneldim şimdi süratli bir şekilde hazırlık işlemlerimi tamamlıyorum allah hepimizin yanında olsun bu formda cocuk hasretiyle yanıp tuşuşan anneliği en cok hak eden insanlar var işallah emeklerimiz ve umutlarımız boşa çıkmaz...... ALLAH VERMEYECEĞİ MUTLULUĞUN HAYALİNİ KURDURMAZMIŞŞŞŞ.....

destekleriniz için teşekkür ederim. bende sanırım firdevs hanımı tercih edeceğim. ama halen kararsızlık devam ediyor :)

merhaba canım hoşgeldin :)) bende yeniyim aslında hala okuyorum forumu :)) bende Halil ibrahim Tekini düşünüyorum bu alanda başarılı bi doktormuş internetten felanda araştırdım eşimde orayı istiyor bizde yaz gibi düşünüyorz hayırlısı olsun hakkımızda

merhaba canım.. genelde ilk denemede hamile kalınıyormuş ama tabi bu herkes içinde geçerli değildir. Donörler genç oldukları için yumurtalar kaliteli oluyor tabi buda önemli bi etken. Ayrıca donörü kendin seçebiliyosun yani sana benzemesini istiyosan esmer olsun, sarışın olsun falan gibi. ben mesela mutlaka bizim ten rengimizle uyumlu olsun istiyorum. sarı saçlı, renkli gözlü olursa fazla dikkat çekeriz :)))) Bide canım Halil ibrahim beyle görüştün mü o da çok iyi doktordur. ben orda tedavi görcem inşlallhh yolumuz açık olsun hepimizin....

İNŞALLAH CANIMMM..benimki 3. gün embriyosu idi.yarın test günü hayırlısıyla inşallah burdan sevincimi paylaşırım sizinle...

cnm ben 28 yaşındayım yumurta donasyonu oldum bilgilerim 1ooolerde hangi sayfa hatırlamıoum ama cnm orda var başta yok cnm

4ekimcim saol cnm riskli olabilir diolar birini alırız diolar eğer 3üde devam eder kalbi atarsa amin cnm tek duam o seçim yapmak zorunda kalmak istermiorum rabbim bırakmasında bakalım ne olcak cnm beklioruz umarım hayırlısı olur inşallah

Selam , dün transferım oldu canlarım , ınşallah bende olumlu hayırlı sonuc alırım . Sıze bende burayı anlatım her şey cok güzeldı , bana fırvdevs hanım 4 tane embriyo transfer ettı 5 gün plasto ıdı . Islem çabuk geçtı 10 dk fln .
2 saat dınlendırdı ler benı ıgne vurdular sonrada kalktım çıktım arabayla (kızlar arabadan ınerken bıraz sert basdım yerı araba yüksekdı ındım kafama takıldı bıraz bu durum ) otele gerı sımdı odmamdayım dınlenıyorum. Perşembe ıstanbula uçuyorum , pazartesı de evıme gerı dönüyorum . Hıc korkmayın fırvdevs hanım olsun ırem hanım olsun cooook tatlılar sadece olumlu şey anlatabılırm burdan onlardan. Kıbrıs'ta ayrı güzel gırnede bır oteldeyız onur vıllage ( burda benım gıbıler cok bız yalnız degılız hergün bırı gelıyor bırı gıdıyor) rahat olun ! Dınlendıgım odada yanlınız oluyorsunuz tv fln köşelı koltuk fln var yanı rahat sınız , sadece tranferden sonra cok sıkışık oluyorsunuz 50 dk fln sonra boşaltıkdan sonra rahatlıyorsunuz .

cnm hayırlı olsun hadi bakalım güzel hberlerini alman dileğimle

Bu hatundan haber çıkmadı diyordumki siteye yazmışsın)
Çok sevindim hiç değilse sürecin bir kısmı sorunsuz geçmiş..
Hayırlısı test gününe kadar umudun hafifliğini ve güzelliğini yaşa..
Herşey yoluna girecek inşallah..

Sevgiler

Bee 83
Sana umut olduysa bu forum demekki burada paylaşılanlar bizlere ekmek su kadar yaşamsal.
Sana teşekkür ederim bu forumun fonksiyonunu yeni gelen olarak çok güzel ve yerinde hissetmişsin..

Tüm yeniler hoş geldiniz ve sabırla okuyunuz..
Sevgiler

Kızlar bugün bir kaç damla kanamam geldi . İlacın bitmesine 5 gün var bugün dahil.
Hemen irem hn email/sms attım.
Bu normal sorun yok olabilir ilacınızı almaya devam edin ve bittikten sonra regliniz 2-6 gün arasında gelebilir . Bekleyip göreceğiz dedi.

Bir ara acaba bu regl dönemi pass oldu diye üzüldüm
Ama şimdiumudun hafifliği içindeyim.))

merhaba canım desene gerim sayım başladı o zaman :)) inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım :))

Canim hayirli olsun , Darisi bizlerin Basina ))))

Selam Canim Ben suan kibrisdayim dogru diyorsun Ben de burdan aldim ilaclarin devamini , Burda uygun birde dosajlarari farkli bazi ilaclarin dozlarini almanyada kulanilmiyor nedense halbuki almanya da üretiliyor . Ben Saarland Dan katiliyorum Canim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…