Amin Canim allahim dualarini Kabul Etsin Canim , sen Öyle yazinca tüylerim diken diken oldu , allahim hepimizin kucaklarini Dollu dllu doldursun

Arkadaşım ben seni nisan ortaları gibi gidecek sanıyordum..... Ve neden bu aralar sesi çıkmıyor diyordum, demek Kıbrıstasın.... Transferin sonucu sana kocaman pozitifler getirsin umuyorum.... Şimdi keyifle sonucu bekle...

Hayirli olsun canimm insallah olumlu sonuc alirsin . Bendd ins temmuz basi gibi orda olucam allahim izin verirse .
Bende dun hsg oldum rahimimde hafif sekil bozuklugu varmis ust taraf biraz cokuk kalp seklindeymiss burdaki doktotum onemli degol dedi ama korkuyor yinede insan.
Birde canim sen paket programmi aldin maliyeti ne kadar oldu sana.

Canim saol insallah , Ben buraya geldim pazar gününe kadar gezdim tozdum cünki biliyordum transferden Sonra runya yatcak suan oteldeyim yeni Odamda net baglantim var ve bugüne biraktim topige girmeye . Hepimiz Icin hayirlisi olsun Canim allah hepimizin dualarini Kabul Etsin hepimiz ayni yolun yolcusuyuz .

Canım transferin hayılı olsun ne ara GITTIN kıbrısa ..bize güzel bir süpriz olduu...güzel sonucunuda almayı diliyorumm..

Canim Cook saol , Kafana Takma Korkma , herseyin hayirlisi benim paketim 5600 Euro tutu dün Transfer günümde ödememi yapitim , ama benim Kisi yumurta + sperm donasyonun fıyatıdır uçak otel ıcınde 6 gün kalfaltı artı aksam yemegı .

Canım transferin hayılı olsun ne ara GITTIN kıbrısa ..bize güzel bir süpriz olduu...güzel sonucunuda almayı diliyorumm..

Canım saol yaaaa sürpriz oldu hepınıze doğru yazmışın ben bıraz gezıntı oldugum ıcın bol bol gezdım Kıbrıs'ı saten transferden sonra gezemem dedım fırsat bu fırsat degerlendırdım. Artık beklemek kaldı ılaclarada devam .

Cok saol canım ınsallah hayırlı sonuc alırım

Hepsinize ayrı ayrı tsk ederım , gıdeceklerede yolunuz açık olsun arkadaslarım , ıyı sonuc alanlarada tüm kalbımle ıyı dılekleımı ıletıyorum , baya ıllerlemış bızım sıte hepsını okuyamadım . Daha . ben de artık bekleme kaldı

hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah ikizlerle dönüşün olsun kıbrıstan.

tunanehir sen rahat ol,çok erken yapılan idrar testi çıkmaz ki.benim 10.gün çok silik çıkmıştı.ben olacağına inanıyorum.güzel düşünelim güzel olsun arkadaşım...

Son düzenleme:

NASIL GÜZEL BİR SEÇİM DEĞİLMİ FİRDEVS HANIM İREM HANIM ÇOK İLGİLİLER
Bende kısmet ise nisan yolcusuyum ALLAH İZİN VERİRSE BENDE BU SEFER OLUCAK DİYORUM YA

SEVGİYLE KAL

destekleriniz için teşekkür ederim. Bende sanırım firdevs hanımı tercih edeceğim. Ama halen kararsızlık devam ediyor :)

ne bileyim sanki daha titizler
ben daha önce berk beye gitmştim kısmet değilmiş negatif sonuc aldım.
Aralık ayında gitmiştim.
Karar senin inşallah hayırlı olur.

sen kanama yazmışsın ya adet zannettim heyecanım arttı ben zannedersem herhalde aynı dönemde orda olucaz
ben sana özelden yazıcam.görüşürüz.

Sevgiyle kal

runyacım
hayırlı ugurlu olsun ınsaallah bebıslerın tutunacak hıc bırsey dusunme bol bol keyıf yap dınlen yuruyus yap temız hava al ve bebıslerınle konus bılıyorum senınle olacaklar..

darısı basımıza bende mayıs ayında on gorusme ıcın gıdıyorum. Buradakı doktorum berk beyı tavsıye edıyor ama topikte fırdevs hanımı da cok duyuyorum onunla da gorusmeye gıdecegım kısmet artık bakalım...

sevgıler

selam canim transferin hayirli olsun insallah hayirli haberlerini okuruz bende ayni otelde kalmistim Villa 6 ydi sanirim güzel yer tadini cikar ve insallah bebisleri alip gelirsin..

canim gecmis olsun biliyorsun bende beklemedigim anda regl oldum ve gidisim ertelendi hakkimizda hayirlisi gec olsun güc olmasin ...

hoşbuldum:) inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. öğrendiğimden beri çok kötüyüm. hemen donör bulurlar mı merak ediyorum. bu kararı vermek zor omadı hiç benim için. annnem ve sadece kayınvaldem biliyor. umarım ileri de sorun olmaz. bu husus beni biraz tedirgin ediyor

Runyacığım sana bir şey sormak istiyorum. Toplam kaç yumurta oldu ve kaç embrio oluştu? Kalan embrion oldu mu? Ne söylendi bu konuda sana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…