ercan hava alanindan sevgilerkizlar beni merak eden olmamis bakiyorumda benim 12 yumurtam toplandi. 6tanesi dollendi.2 tanesi birinci kalite 2tanesi orta kalitede 4tane embriyo transfer edildi.benim yumurta toplamadan sonra bayagi agrilarim oldu.ama simdi iyiyim.tasiyici annenin endometrium kalinligi 11.5ti.dr cok iyi dedi.ayy kizlar transfer aninda bende girdim ameliyathaneye.nasil duygulandim bebislerimi gorunce anlatamam.sanki onlari birakmisim gibi hissettim.cok uzuldumm.ama tek duam tutunurlarda kucagima alirim ve bidaha hicc birakmam.suan geri sayimbasladi.insallah mutlu haber veririm bende.AYKİZİM cok sevindim senin adinada.insallah cok guzel bi hamilelik gecirir ve bebisini veya bebislerini sagsalim alirsin kucagina.optum herkesiii
cnm hayırlı olsun hadi bakalım güzel hberlerini alman dileğimle
Bu hatundan haber çıkmadı diyordumki siteye yazmışsın)
Çok sevindim hiç değilse sürecin bir kısmı sorunsuz geçmiş..
Hayırlısı test gününe kadar umudun hafifliğini ve güzelliğini yaşa..
Herşey yoluna girecek inşallah..
Sevgiler
Hayirli olsun canimm insallah olumlu sonuc alirsin . Bendd ins temmuz basi gibi orda olucam allahim izin verirse .
Bende dun hsg oldum rahimimde hafif sekil bozuklugu varmis ust taraf biraz cokuk kalp seklindeymiss burdaki doktotum onemli degol dedi ama korkuyor yinede insan.
Birde canim sen paket programmi aldin maliyeti ne kadar oldu sana.
Canım transferin hayılı olsun ne ara GITTIN kıbrısa ..bize güzel bir süpriz olduu...güzel sonucunuda almayı diliyorumm..
Arkadaşım ben seni nisan ortaları gibi gidecek sanıyordum..... Ve neden bu aralar sesi çıkmıyor diyordum, demek Kıbrıstasın.... Transferin sonucu sana kocaman pozitifler getirsin umuyorum.... Şimdi keyifle sonucu bekle...
Selam , dün transferım oldu canlarım , ınşallah bende olumlu hayırlı sonuc alırım . Sıze bende burayı anlatım her şey cok güzeldı , bana fırvdevs hanım 4 tane embriyo transfer ettı 5 gün plasto ıdı . Islem çabuk geçtı 10 dk fln .
2 saat dınlendırdı ler benı ıgne vurdular sonrada kalktım çıktım arabayla (kızlar arabadan ınerken bıraz sert basdım yerı araba yüksekdı ındım kafama takıldı bıraz bu durum ) otele gerı sımdı odmamdayım dınlenıyorum. Perşembe ıstanbula uçuyorum , pazartesı de evıme gerı dönüyorum . Hıc korkmayın fırvdevs hanım olsun ırem hanım olsun cooook tatlılar sadece olumlu şey anlatabılırm burdan onlardan. Kıbrıs'ta ayrı güzel gırnede bır oteldeyız onur vıllage ( burda benım gıbıler cok bız yalnız degılız hergün bırı gelıyor bırı gıdıyor) rahat olun ! Dınlendıgım odada yanlınız oluyorsunuz tv fln köşelı koltuk fln var yanı rahat sınız , sadece tranferden sonra cok sıkışık oluyorsunuz 50 dk fln sonra boşaltıkdan sonra rahatlıyorsunuz .
Selam , dün transferım oldu canlarım , ınşallah bende olumlu hayırlı sonuc alırım . Sıze bende burayı anlatım her şey cok güzeldı , bana fırvdevs hanım 4 tane embriyo transfer ettı 5 gün plasto ıdı . Islem çabuk geçtı 10 dk fln .
2 saat dınlendırdı ler benı ıgne vurdular sonrada kalktım çıktım arabayla (kızlar arabadan ınerken bıraz sert basdım yerı araba yüksekdı ındım kafama takıldı bıraz bu durum ) otele gerı sımdı odmamdayım dınlenıyorum. Perşembe ıstanbula uçuyorum , pazartesı de evıme gerı dönüyorum . Hıc korkmayın fırvdevs hanım olsun ırem hanım olsun cooook tatlılar sadece olumlu şey anlatabılırm burdan onlardan. Kıbrıs'ta ayrı güzel gırnede bır oteldeyız onur vıllage ( burda benım gıbıler cok bız yalnız degılız hergün bırı gelıyor bırı gıdıyor) rahat olun ! Dınlendıgım odada yanlınız oluyorsunuz tv fln köşelı koltuk fln var yanı rahat sınız , sadece tranferden sonra cok sıkışık oluyorsunuz 50 dk fln sonra boşaltıkdan sonra rahatlıyorsunuz .
destekleriniz için teşekkür ederim. Bende sanırım firdevs hanımı tercih edeceğim. Ama halen kararsızlık devam ediyor :)
kızlar bugün bir kaç damla kanamam geldi . Ilacın bitmesine 5 gün var bugün dahil.
Hemen irem hn email/sms attım.
Bu normal sorun yok olabilir ilacınızı almaya devam edin ve bittikten sonra regliniz 2-6 gün arasında gelebilir . Bekleyip göreceğiz dedi.
Bir ara acaba bu regl dönemi pass oldu diye üzüldüm
ama şimdiumudun hafifliği içindeyim.))
Hepsinize ayrı ayrı tsk ederım , gıdeceklerede yolunuz açık olsun arkadaslarım , ıyı sonuc alanlarada tüm kalbımle ıyı dılekleımı ıletıyorum , baya ıllerlemış bızım sıte hepsını okuyamadım . Daha .ben de artık bekleme kaldı
Kızlar bugün bir kaç damla kanamam geldi . İlacın bitmesine 5 gün var bugün dahil.
Hemen irem hn email/sms attım.
Bu normal sorun yok olabilir ilacınızı almaya devam edin ve bittikten sonra regliniz 2-6 gün arasında gelebilir . Bekleyip göreceğiz dedi.
Bir ara acaba bu regl dönemi pass oldu diye üzüldüm
Ama şimdiumudun hafifliği içindeyim.))
hoşbuldum:) inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. öğrendiğimden beri çok kötüyüm. hemen donör bulurlar mı merak ediyorum. bu kararı vermek zor omadı hiç benim için. annnem ve sadece kayınvaldem biliyor. umarım ileri de sorun olmaz. bu husus beni biraz tedirgin ediyormerhaba canım hoşgeldin :)) bende yeniyim aslında hala okuyorum forumu :)) bende Halil ibrahim Tekini düşünüyorum bu alanda başarılı bi doktormuş internetten felanda araştırdım eşimde orayı istiyor bizde yaz gibi düşünüyorz hayırlısı olsun hakkımızda
merhaba canım.. genelde ilk denemede hamile kalınıyormuş ama tabi bu herkes içinde geçerli değildir. Donörler genç oldukları için yumurtalar kaliteli oluyor tabi buda önemli bi etken. Ayrıca donörü kendin seçebiliyosun yani sana benzemesini istiyosan esmer olsun, sarışın olsun falan gibi. ben mesela mutlaka bizim ten rengimizle uyumlu olsun istiyorum. sarı saçlı, renkli gözlü olursa fazla dikkat çekeriz :)))) Bide canım Halil ibrahim beyle görüştün mü o da çok iyi doktordur. ben orda tedavi görcem inşlallhh yolumuz açık olsun hepimizin....[/QUO
MERHABA:) ORAYLA DA GÖRÜŞTÜM. BEN DE RAHİM İNCELİĞİ SORUNU OLDUĞUNU SÖYLEDİM. BANA ÇOK OLUMSUZ KONUŞTU. MORALİM BOZULDU. BERK BEY VE FİRDEVS HANIM İSE ÇOK ILIMLI KONUŞTULAR MORAL VERDİLER. BENİM DURUMUM DA OLAN BİR ÇOK HASTA OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. OLUMSUZ KONUŞAN HEMŞİREYDİ SANIRIM. ÜZÜLDÜM. ORADAN VAZGEÇTİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?