ben donor bilgilerimi aynen sayfayi aktardim umarim bire bir ayni degildir yumurta paylasimi sorun degil ona zaten raziyiz ama korkum endisem donmus yumurta kullanilmasi cunku bu hamilelik sansini azaltiyor bildigim kadari ile TUNENEHIR cok tebrik ediyorum canim insallah bebis yada bebislerini kucagina aldiginida okuyacagiz buradan...

canım sana katılmakla beraber bende son zamanlarda dondurulmuş yumurta olayına takmış durumdayım.yani diyorum kullansalar sperm vermeye çağırıyorlar yumurtaların toplandığı gün eşiniz mutlaka burda olsun diyorlar .yani anlamasınlar diye böyle bişey yapıyor olabilirler mi.çok mu pranoyağım bilmiyorum.ama bu konuda içimin rahat etmesini emin olmayı çok istiyorum.

Arkadaşlar düzenli adet görüp donasyonla hamile kalan var mı? Sorun oluyor mu? Kafama çok takıldı. Yardımcı olursanız çok sevinirim

tabiki var canım iğneyle yumurtlamanı baskılıyorlar.yani çoğu arkadaşımız düzenli adet görüyor zaten endişelenme

tabiki var canım iğneyle yumurtlamanı baskılıyorlar.yani çoğu arkadaşımız düzenli adet görüyor zaten endişelenme

sağol canım. Temmuzda yaptırmayı düşünüyorum. çok heyecanlıyım. 2 gün önce komşum bana 4 yıldır evlisiniz, çocuğunuz mu olmuyor, sorun hanginiz de ded. Hem de aramızda böyle bir soruyu soracak samimiyette yok. çok üzüldüm. Insanlar artık böyle sorular sormaya başladılar. Zaten 3.5 yıl düşünmedim. şimdi ise düşündüm ve olmasını çok az ihtimal olduğunu öğrendim.

Selam kızlar bu bölüme ilkkez yazıyorum ara ara okuyorum ama ilk selamım sizlere çok kötüyüm arkadaşlarım geçen hfta 4.tüp 2 yumurta topladılar ama döllenme bile olmadı rezerve düşük çok morelim bozuk dönür olayı hakkında kafam karışık kıbrısta işlem ne kdarı buluyor arkadaşlar merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim:15::15:

selam kızlar bu bölüme ilkkez yazıyorum ara ara okuyorum ama ilk selamım sizlere çok kötüyüm arkadaşlarım geçen hfta 4.tüp 2 yumurta topladılar ama döllenme bile olmadı rezerve düşük çok morelim bozuk dönür olayı hakkında kafam karışık kıbrısta işlem ne kdarı buluyor arkadaşlar merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim:15::15:

merhaba, çok üzüldüm. Zor bir durum gerçekten. Ben yeni üye oldum, diğer arkadaşlar kadar bilgim yok ama sana araştırmalarımı söyleyebilirim. Temmuzda ben düşünüyoru. 4500 e konuştuğum merkezlerde. Konaklama ve uçakbileti dadil oluyorsa berk bey 5500 e firdevs hanım 5200 e

Uyumamışsın madem burdasın bir cevap yaz da sabaha kadar uykusuz kalmayalım arkadaşım. Arkadaşımız donör bilgisini bile yazmış aynısı mıydı?Yani aynı anda gitmiş olsaydınız bunun o kadar da önemi olmayabilir ama zaman kafamızı karıştırdı.

Arkadaşlar aynı dönor bu kadar kısa zaman aralığında bir kaç kişide kullanıla bilir mi şaşırdım.yazışarak bu işin içinden çıkamıyoruz sadece kaygılarımız artıyor.firdevs hanımla bağlantıda olanlar bu konuyu sorabilirler miii.....

merhaba, çok üzüldüm. Zor bir durum gerçekten. Ben yeni üye oldum, diğer arkadaşlar kadar bilgim yok ama sana araştırmalarımı söyleyebilirim. Temmuzda ben düşünüyoru. 4500 e konuştuğum merkezlerde. Konaklama ve uçakbileti dadil oluyorsa berk bey 5500 e firdevs hanım 5200 e

Canım bu fiyatlar euro mu? TL mi anlamadım kusuruma bakma 2 yermi var bu işlemi ypan?:16:

Şükür foruma kavuştum;))
2 gündür koştur koştur mahvoldum.
Ama haberler ne güzel....

Tuna nehir ve 4 ekim herşey güzel olacak allah kısmet ederse;))

Forum uçmuş yeni gelenler farklı bakış açıları hayatın taaaa kendisi olmuş..
İyiki varsınız sevgiler

kızlaar sonuç çıktııı 84.6ymışşş.cuma günü tekrar bakılacak.inşallah böyle devam eder,sağlıkla doğar evladım benim.ayyyyy kuzucum yaaa.tutunmuşş,nasıl ağladım sonucu alınca anlataamam......annesinin kalbinde büyüyecek evladım benim....

TUNANEHİR oy oyy nasıl sevindim canım ya.. 2 gün sonra hcg sonucu 2 kat tekrarlasın. sonra keseleri gör . sonra kalp atışını .. sonra sonra hep sonrası güzel güzel gelişsin..
yaşasın forum bebişleri artıyor.. bol bol teyze oluyorum harika :D

4 EKİM..ay nasıl mutlusundur şimdi allahım kucağına aldığın günleri de göstersin.
hamile haberleri aldıkça seviniyoruz birlikte
bebiş haberi verecek sıradaki gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn :)))))

Arkadaşlar aynı dönor bu kadar kısa zaman aralığında bir kaç kişide kullanıla bilir mi şaşırdım.yazışarak bu işin içinden çıkamıyoruz sadece kaygılarımız artıyor.firdevs hanımla bağlantıda olanlar bu konuyu sorabilirler miii.....

canim arkadaslarda yazsin eger gercekten bilgiler uyusuyorsa Sabah arayacagim ama arkadas henuz yazmadi ben ayrintili attim umarim görür cevap yazar...

Canım benim öncelikle kusuruma bakma tam sana yazacakken üyeliğimde sorun oldu foruma giremedim bir türlüde uyuyamadım.

Valla arkadasım ne diyeyim bu donör isine fazla kafaya takma, ben tabi negatifin verdiği etkiylede birden bilgilerin aynı oldugunu görünce cok sasirmistim,kendimi aldatilmis, kandirilmis gibi hissetmistim ama simdi düsünüyorumda bu bilgilerin pek bi güvenirliligi yok gibi. Evt benzerlikler var sadece ufak farklar mesela yas benimki22 boy 170 ab pozitif gibi bunlarda uydurma bilgiler gibi geliyor bana yani hicbir güvenirliligi yok. ne derlerse ona inanmak zorundayız. Gecmıs sayfalari okudugumda senın bır deneme yapip negatif aldigini öğrendim cok üzüldüm. İns bu sefer pozitif olur, durugencigiminde dedigi gibi donasyona giderken beyin ve beden dinç olmali o yüzden kendini iyi hazirla canım düsünme bunlari sende biliyorsun negatif almak cok yikici.

Dogru yoldasin, firdevs hanım iyi bir doktor, pozitif düsün, pozitif git, pozitifle dön canim...

sağol canım bana o kadar moral verdin ki, öğreneli 3 ay oldu. ne olduğunu anlamadım . halen çok düzenli adet görüyorum. 25 gündebir. bu donasyonda olumsuz etkiler mi beni?
canım donasyon öncesi yumurtaları bskılamak için iğne vuruluyosun,yani olumsuz etkisi olmaz merak etme...
Selam kızlar bu bölüme ilkkez yazıyorum ara ara okuyorum ama ilk selamım sizlere çok kötüyüm arkadaşlarım geçen hfta 4.tüp 2 yumurta topladılar ama döllenme bile olmadı rezerve düşük çok morelim bozuk dönür olayı hakkında kafam karışık kıbrısta işlem ne kdarı buluyor arkadaşlar merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim:15::15:
kmehtapsu tüp denemen için hayırlısı diyeyim...kıbrıstaki merkezlere gelince hepsinin fiyatı yuro ve ben paket aldım 5100 yuro..
canim arkadaslarda yazsin eger gercekten bilgiler uyusuyorsa Sabah arayacagim ama arkadas henuz yazmadi ben ayrintili attim umarim görür cevap yazar...

waltkrayburg benimkine bilgiler uymuyor,size detaylıca yazılmış,hangi elini kullandığı kalp atışı falan....donör bilgilerimi paylaşmayı isterdim ama beceremedim:((

kızlar bende nisanda gidecekler kervanındayım ...
ama nisanda gideceklerin isimlerini sayarken hep beni unutuyosunuz...:::(((
çok yoğun çalıştığım için foruma çok giremiyorum ondan sanırım..
benim yasminim bugün bitti...adet olunca tam gidiş günümüz netleşecek...
rabbim hepimize hayırlısıyla anneliği yaşatsınü..amin..

Benide unuttular arkadaşım etme
ama bir çoğununu dualarında varız
sen benden 4-5 gün sonra gideceksin gibi görünüyor
nasıl giidilir bilemem de GÜLE GÜLE dönelim :16:

ben kendi dönor bilgilerimi yazayim

bana sa dece (ki diğer gittiğim kliniktede öyle oldu) şuralı boyu şu
şurada okuyo ya da mezun kan grubu şu diye bilgi geldi aşıları eli kolu ilk defa görüyorum vay bee!!
Ki bu sefer bende Firdevs hn yolcusuyum oda aynı şekilde yolladı....
Merak etmeyin sonuçları temiz dedi birde ben sorunca

kızlar bebişimi gördük,ilk fotoğrafını aldık,kalp atışlarını aldık.çok şükür.çok mutluyum.darısı tüm isteyenlerin başına...

tunadan haber yok mu?
canım ne güzel haber bunlar,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,siz böyle güzel haberleri verince çok mutlu oluyorum.hayırlı olsuncanım bebişinnnn:)))))))))))

Back
X