kızlar ben bebek_e bir konuyla ilgili bir soru sormuştum özelden.bana cevap vermiş sağolsun ama hastaneye yatıyorum buğün demiş.sebebini de yazmamış.ayaklarındaki şişmeler için mi acaba?

Sagol canim, demin cevap yazdim...ancak internet baglantim oldu.. Ayaklarim sisdi zaten cok felakat, sonra ellerim de cok agridi ve sisdi, ara sira bas donmesi oldu, nerdeyse bi ara dusuyordum, ve tansiyonum firladi...doktorum hemen hastane dedi, gestose olabilir dedi...o yuzden burdayim....bebeklerim alllah a sukur iyi...insallah yakinda cikarim....

regl oldum ve çok heyecanlıyım
CANINIZ ve bebekleriniz SAĞOLSUN kızlar
efsune seninle birlikte sanırım aynı dönemde orda olacağımızı
seninle orda görüşmek istediğimi yazmıştım sen bana dönmedin
bebek sanada biz nisan yolcuları na dua etmeni istemiştim ama sende dönmedin
ben hepinizin duacısıyım ALLAHA EMANET OLUN
BEBEKLİ TÜM DUALARINIZ KABUL OLUR İNŞALLAH...

Regl mi oldun ne güzel???

İkinci gün ilaçlarına başlıyorsun değilmi???

Sadece ben ya pazar yada pazartesi regl olacağım birbirimizi teğetlemeyiz umarım;((

Özelden telimi de gönderiyorum.

Bu aralar çok karışığım kusura bakma ..bende oarada kalabalık olacağımız için çok mutluyum..

en küçük ağrında bile koş hastahaneye lütfen ,
yada ambulans sakın onlar çok önemli ,
tekrar geçmiş olsun sana kendine iyi bak
dualarım seninle inşallah.

Canım çook geçmiş olsun... Sana ve bebeklerine sağlıklı günler diliyorum...

Ciddi sıkıntı...
benim gibilerin Allah düşünüp yüzüme bakarsa ancak umudu var
Kimsenin umrunda değil
doğuştan kısır ye damgayı otur...
Hukuk mu çözer bu sorunu yasalar mı
napcaz bizler??

Benim kan gurubum eşimle orh+ vericininde orh+
ayrıca regl oldum ilaç listemi sağolsun gönderdi iremcik
sen regl oldun mu

en küçük ağrında bile koş hastahaneye lütfen ,
yada ambulans sakın onlar çok önemli ,
tekrar geçmiş olsun sana kendine iyi bak
dualarım seninle inşallah.

Sagol canim benim... Insallah cikarim yakinda hic bisey olmadan. Tum gebelik haber alanlara tebrikler, tedaviye baslayanlara zaten hep dua ediyorum arkadaslar... Kalin saglicakla

Genellikle hamilelik oncesi ve sirasinda tsh'i 2.5 seviyesinde tutmak istiyorlar. Ilac hemen etkiliyor merak etme... Doktorun sana uygun ilaci verir, zaten piyasada bir iki ilac var, sana uygun dozu doktorun hemen onerir ve en kisa zamanda faydasini gorursun.....
Bu arada gruba hosgeldin

sağol :) ilaçla kaç ayda düşer ki? Berk bey mi firdevs hanım mı karar veremedim? Yardım edin lütfen çok kararsızım.....

irem sağolsun aşkam demedi listeyi gönderdi vallahi
bende yarın ALLAH İZİN VERİRSE BAŞLICAM
EFSUNE BİR TAVSİYEN VARMI KULLANIMLARI İLE İGİLİ SAATLİMİ ALMAK LAZIM

Sagol canim benim... Insallah cikarim yakinda hic bisey olmadan. Tum gebelik haber alanlara tebrikler, tedaviye baslayanlara zaten hep dua ediyorum arkadaslar... Kalin saglicakla

Bebek herşeyden önce senin sağlığın sakın bunu unutma bebeklerin sağlığı sana bağlı çünkü..
Onun dışında yaşadığın sorun ve doktorların ürettiği çözümleir burada paylaşman çok yapıcı ve yol gösterici olacaktır..
Habersiz bırakma lütfen.
Geçer inşallah)

bebek geçmiş olsun,sen ve bebişlerini Allahım korusun,inşallah yakında çıkarsın...

canım bu hangi tarihli yazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…