canim benim tsh suan 3.33 ama dr um normal 3.35 ile 4 .50 arasi dedi ve dozaji 50 mg den 75 mg ye cikardi bu nasil oluyor ?

canım bana dedikleri hamilelik düşünülmüyorsa bu değer normal kabul edilebilirmiş ama hamilelik düşünenler için yüksek kabul ediliyormuş. Internetten de baktım yüsek olası hamileliği olumsuz etkilermiş. Sanırım bu yüzden verdi doktor. Bende gideceğim. Ne diyecek acaba? Histereskopi oldum. 2 ay önce. Kan testleri yapılıyor. Benden açılık kan şekeri, tsh, alt-ast, bun-kreatinin testleri de istendi. Pıhtılaşmayı da kendim yaptıracağım. Başka yapmam gereken test var mı ki?

Bugün regl oldum.... Yarın ilaçlara başlıyorum...
Lucrin bende geckme yapmadı..Yani tam gününde regl oldum. Bu durumu İrem e sordum, o da her zaman geckme yapmaz ama bazı kişilerde bir kaç gün gecktirebiliyor dedi...
İlaç protokolüm geldi...

Efsun seninle görüşebilecek miyiz orda? Regl tarihlerimiz 2-3 gün arayla... Güçlü ihtimal görüşürüz gibi duruyor...

Arkadaslar ciktim hastaneden Allah a sükür..insanin evi gibi yok ya...

canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşur ve bebklerin için tatlı alışverişlerine başlarsın.Allah acil şifalar versin.kuzucuklarına iyi bak canım benim...

sagol canim......insallah.............sanada tekrar tebrikler canim...cok cok sevindim adina!!! insallah sende 9 ay sonra bebegini kucagina alicaksin!!!!

Bugün hala hadtanedesin şişliğin inmedimi hala?
Nasıl bir tedavi uyguluyorlar sana.
Aldığın ilaçlara dikkate et

sagol canim efsune....hastaneden bugün ögleden sonra ciktim..hayir ayak ve el siskinlikleri gitmedi, birazcik azaldi, su özel coraplari giydirdiler. doktorlar sasiriyor böyle erken hamileyken sisme oldu diye..birde nefes darligi cekmeye basladim. ufacik seyde yoruluyorum, sanki kac kilometre kosmus gibi nefes nefes oluyorum..inanin yemek yerken bile nefes nefese giriyorum...bir ara kalp den gelebilir dediler, kardiyolog da bakti, kalbim iyi calisiyor. artik sanirim ikiz bebek oldugu icin kan daha cok pompalandigi icin böyle olabilir dediler. bas dönmelerim gitti allah a sükür, kulagimdaki kristaller oynamis - cok ilginc bisey yeni duydum - onlar birden ara sira bas dönmesi yapiyordu. yoksa iste iyi olmaya calisiyorum. bol bol dinlen ve ara sira yürü ve bol sivi ic dediler..........

çok geçmiş olsun ..bir an önce düzelmeni diliyorum.kendine çok dikkat et.daha iyi olman için yapılacak bir şeyler vardır mutlakaa.güzel anne kendine bebişlere iyi bakkk..

sagol tresscigim..........cok sagol

canim etmem mi dua hic..............tüm dualarimda hep varsiniz.......insallah canim en yakin zamanda seni de burda kutluycagiz - insallah!!!

TSH sınırlarını 4 e kadar veriyorlar daha önce 2 den yüksekse düşürmek için ilaç kullanılması gerekir diye bahsedilmiş 3 normal değil mi acaba?

canim, benim doktorum söyle dedi bana: genelde doktorlar 2-3 e kadar normal diyorlar dedi, ama bir endikrinolog olarak diyebilirimki dedi, cocuk isteyen o degeri 1 civarinda olmasi gerek dedi..ama donasyonda bilmiyorum simdi ne kadar olmasi gerektigini..

Son düzenleme:
canlarım 2 gün sonra ki test sonucumuz da 235,7 çıktı. iki hafta sonra da ultrasona gitcez. kalp atışımızda görünürmü ki ozamana kadar?

Arkadaşım daha önce kutlamadım çünkü 14.gün sonucunu bekledim 3e katlanmış çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!...

canim cok gecmis olsun simdi nasilsin ? simdi dediginize gore benim tsh yuksekmi ? suan 3.40 larda dr yukseltmeye calisiyor ve Transfer icin gidecegimide biliyor ...

hadi bakalim gidis icin geri sayim basladi demektir benimde aksilik olmasa yarin olmam gerekiyordu simdi insallah sizin mujdeli haberlerinizi alip öyle gidecegim

Cook gecmis olsun cnm

Arkadaşım sen ve Rosalyn65 benim için hep umut oldunuz bende 43üme girdim inşallah sizin gibi geçte olsa anne olmak nasip olur bizlere 40yaş üstü bayanlara...

Waltkrayburg Canım senin TSH ını düşürmek için dr bu ilacı verdi heralde ama bana kadın doğum dr u 3 normal dedi bu nasıl iş anlamadım tekrar sorayım bari
Bebekcim sana da çok geçmiş olsun ev gibisi yok hakikaten aslında ben her yurt dışı dönüşü bu lafı Türkiye'deki ev için kullanırdım.
Tunanehir canı gönülden tebrikler sen bu haberi verdiğinde gözlerim doldu ve biran senin yerine koydum kendimi ve mutluluğunu hissettim. Umarım herşey istediğin gibi gider sen bir ilk olduğun için durumun çok farklı Allah kolaylık versin diyorum.

Lisa olson adında bir kadın yıllarca tedavi görmüş ve 14 yıl boyunca hamilelik elde edememiş Sonra eski çin methodları diye bir sistem araştırmasına girip uygulamalarla hamile kalıp 2 sağlıklı çocuk 40 yaş sonrası dünyaya getirmiş. Genel hatlar var da içerik hakkında çok bilgi yok. Ama dr un yap deyip sizin yapmamanız gerekenler diye bile bir konu var. 40 yaş sonrası hamile kalanlar yazmış üstelik 2 ayda falan kalıyorlarmış nasıl bilemem ama en fazla 46 yaşına kadar doğal hamilelik elde edilmiş. Tabi adı üstünde mucize bu. Ama mucizeler hayatımızda sıklıkla olmuyor kimbilir belki birinin işine yarar yazayım dedim. Kitap Türkçeye çevrilmiş mi bulamadım ama Pregrancy Miracle diyor. :))

Arkadaşlar bugün İrem gönderdiği ilaç protokolüne Ovitrelle iğne ilave etmiş...
Ovitrelle aslında yumurta çatlatıcı iğne..
Ben de yumurta çatlatıcı iğne ne alaka diye düşündüm çünkü normal tüp bebek tedavisi olmayacağım ki...
Üstelik geçici menepoz yaratmak ve yumurtlamayı engellemek için Lucrin yapıldı.... Eeee o zaman hem yumurtlamaya engel olunuyor hem de neden yumurta çatlatılıyor değil mi???

*** Bugün tlf. açıp sordum; Ovitrelle yumurta çatlatma dışında içerdiği hormon nedeni ile rahimi gebeliğe de hazırlıyor,destekliyor... Embriyonun tutunmasına da yardımcı oluyor...
Bilginize...

bebek geçmiş olsun. iyi olduğuna çok sevindim. gestaso için ne dediler? öyle bir riskin var mı? işten çıktın mı?

rüzgarselin senin gebelik takvimini takip ediyorum...çok az kaldı ya büyük buluşmaya...
Allahım bizede nasip edermi gebelik takvimi hazırlamayı...inşallah..

canım takvim son adet tarihine göre çıkıyor ve 40 hafta üzerinden hesap yapıyor. Benim doğumum sezeryan olacak ve 38 hafta bitiminde alacaklar. yani 10 mayısta :)
bu durumda sadece 35 günüm kalıyor :))

sırayla herkese nasip olacak inşallah. sadece kimin sırası onu bilemiyoruz :))
hepimizin şafağını sayacağız buradan :))

Aynısını merak edip duruyordum
bana lucrin felan söylenmedi kendi yumurtam hiç olmasıdı için
ama daha önceki yerde 2 kez denedim hiiç söylenmedi bu iğne felan
bakalım göreceğiz İNŞALLAH işe yarayacak bu sefeerrrr

Selam ben cumartesi son ilacımı alacağım sonra bekleme hemen gelirse aramızda 2 gün fark olur hemen gelmez ise işte ozman 3 günden fazla oluyor!

Bakalım beni. Karnım şiş ve göğüslerim füze gibi oldu cyclo beni kabız ve mutsuz yaptı.
1,5 kiloda aldım ama gelecek hafat sıkı yogaya başlayacağım,

Hepimizin yolu açık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…